Okategoriserade

Förlåt en bullbakande mamma:)

Jag skulle skriva ett inlägg idag, men så åkte vi först och badade, sen tränade vi och sen… ja sen slog det slint ordentligt för då bakade jag bullar!

Det har jag på riktigt allvar nu inte gjort som jag ens kan minnas. Vet att jag bakade saffransbullar med mandelmassa i när Robban och Corrinda var så, så 23 år sen.

Men vanliga bullar är nog sen innan Janelle föddes. Hon fyller trettio i januari 🙈

Jag har tänkt på det ett tag, och hade preppat med jäst för söta degar. Jag var ju bakat bröd i över ett års tid så helt borta är jag ju inte längre på bakandets konst.

Jäste på fint, både i bunken och på plåten😂 Varför blir de ens som små torn? Vissa, inte alla🤷🏼‍♀️

Ser exakt ut som bullarna mamma bakade när man var liten 🙂

Jag gjorde dubbel sats och fyllde med kanel, vanilj(så tog jag helt enkelt och strödde över vaniljsåspulver, det hade jag för mig att man kan) krossade choklad som jag hade i kylen sen länge, och några med biscoff-crunch❤️

Har aldrig gjort nåt liknande men det blev väldigt gott:)

Godast blev ändå de vanliga med kanel, sjukt goda. Oroligt fluffiga och fina blev de också så det här kan man ju göra om! Barnen är helt förvirrade, var är deras mamma och vem fasen är jag som lallar runt och bakar bullar? De har ju sällan sett mig baka:)

Men, nu gör jag det lite nu och då, och bullar var inte lika trist som jag mindes. Jag har lagt några till dig i en påse, Patricia, så du får du med ❤️

Nu har jag lite bullar i frysen också, bakade ju kakor häromdagen och det ska jag göra i veckan igen tror jag:)

Jag är fasen nöjd med mig själv. Så nu ska jag sova 🙂

Hörs snart!!

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, just bullar verkar inte vara en hit i världen, hör ofta om svenskar spm bor/vistas utomlands som längtar efter det:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting