Okategoriserade

Lite rea kanske?

Reklam och annonslänk för Ellos

Jag surar för det är växlande väderlek idag, och det sätter sig i huvudet. Luddigt och lite tryckande. Så vad passar bättre då än att surfa runt?

Jag hamnade hos Ellos som har finfina priser:) 30% på dyraste varan med koden 455744

Eller så hittar man kanske något på rean 🤗

Jag letar efter ett litet bord eller pall, som jag ska ha vid skrivbordet för att ställa mina ”viktiga saker” på. Ser ni något ni tror jag skulle gilla så skicka gärna en länk! Eller bild. Det ska vara litet, ganska lågt och nätt. En smidig avställningsyta helt enkelt.

Men visste ni att Ellos har presentpapper? Det har jag totalt missat!

Jag som svor som sjutton när jag slog in Jamies åker för jag hade bara en rulle papper, det var både fult, tråkigt och dessutom helt omöjligt att slå in snyggt i😂 Jag är en sån där som vill ha ett tiotal, kanske tjugotal olika rullar att välja mellan. Samma med julpapper:)

Såg också de här låga gummistövlarna.

Tänker att de borde unvika de där gröna fötterna man får när man klipper gräs i foppatofflor?

Nåväl, massor att kolla runt bland!

Ellos hittar ni här:)

Nu kom solen, så jag ska springa över till grannen och fixa en sak de behövde hjälp med:) Hörs snart!

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Ja vad skall man göra med skitväder. Varit på landet sen 19 Juni o blir kvar denna vecka o nästa dvs 6 veckor! Vi har renovering av bad/dusch rum WC hemma. Men nu räcker det de 4 v var det ok kom en skur ibland men nu 😡

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting