Okategoriserade

Den här måste ni skaffa!

Annonslänk och reklam för Cervera

Jag fick tassarna på den här vattenflaskan/termosen tidigare i somras.

Den utlovar att hålla innehållet kallt i 24 timmar och varmt i 12. Bullshit tänkte jag, för jag har andra likande som suger. Fett.

Men denna!! Jag LOVAR er, den håller vattnet KALLT, inte bara svalt, utan riktigt kallt, förutsatt att man hällde i kallt vatten förstås, i minst 24 timmar.

Trots att jag hade den i kokheta förtältet eller ståendes i full sol så var innehållet kallt. Nästan en lite obehaglig känsla Man förväntar sig en halvljummen dryck och den är iskall.

Jag googlade såklart för det här måste delas, den är för bra för att inte berätta om. Dock inte helt gratis. Men värd varenda peng. Däremot är just den här av nån anledning nedsatt väldigt mkt. Jag tycker ju mönstret är superfint! Mkt finare än mitt

Ni hittar den här

Varmt vatten har jag också testat, och då håller den garanterat sina tolv lovade timmar, hett as hell, men ännu längre bara varmt. Jag har bestämt för mig själv att jag bara ska ha vatten i den, man kan såklart ha kaffe eller te eller saft eller vad man nu vill, men jag gillar verkligen att den inte tagit smak av något. Det vet jag ju inte om den ens gör men förutsätter det Den här har snabbt blivit min trogna föjeslagare. Jag gillar inte halvkallt/ljummet vatten så då låter jag hellre bli att dricka alls. På badstranden exempelvis. Med den här är vattnet iskallt

Den har en liten ”klocka” i locket. Tryck ner och vrid till den klockslag man fyllde den så vet man på ett ungefär hur kallt/varmt man kan förvänta sig att det är.

Det finnas massor av mönster att välja bland.

Olika priser, ordinarie verkar ligga runt 400kr.

Korken har ett vacuum, som gör att den är helt tät. Jag avskyr när saker läcker men det gör inte den hör. Den rymmer en halvliter, perfekt, och jag fyller upp min och tar med den överallt 🙂

Det här vill ni inte missa, så kolla in och hitta eran favorit här

När ni ändå kikar, och om ni gillar popcorn köp den här:

Det är jordens bästa popcorn-poppare. För Micro.

Den fick jag för många år sen och att säga att den används flitigt är ett understatement. Den används hela tiden 🙂

Sista tipset för idag

Köttfärshackaren ❤️

Funkar på allt som behöver hackas eller mosas. Tacoköttfärsen, potatis, vindruvor eller vad man nu behöver mosa.

Allt kommer från Cervera

Kommentarer

  1. Skånetös

    Är supernöjd med vår Hackit-hackare. köpte den i Norge för mer än 10 är sen men det är först på senare tid jag börjat se den här hemma.
    Tack för tipset om vattenflaskan!!!

  2. Jenny

    Köttfärshackaren blir perfekt till julklappsspelet 😊 Lika bra att vara ute i god tid.
    Bra med en vattenflaska som håller kallt i 24 dygn 😉 Skämt åsido, den verkar också super. Har en liknande på jobbet som används flitigt.
    Kram och tack för bästa bloggen 😍

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hehe jag har ändrat nu😅🙈 Ja perfekt sak till julklappspelet. Jag har gett bort flera. Först innan man fattar hur bra de är
      Så ligger de gärna i en låda. Men väl man insett så älskar man dem 🙂

  3. Carin

    Har en sån vattenflaska som du tipsar om, likaså popcorns-popparen och båda är stora favoriter! Tack för tipset om köttfärshackaren!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Så bra grejor! Jag har haft alla möjliga popcorn makare, älskar popcorn och var bitvis snudd på levt på det 😂 Den här är i särklass bäst! Har en sån stor maskin också som på typ bio, den är också grym men den här lilla rackaren är enklare 🙂
      Tror du kommer gilla köttfärshackaren också!

  4. Birgitta S

    Bra tips skall kolla upp. Har vanliga pet modell mindre som jag fyller med vatten ställer i kylen eller fyller till mer än hälften o lägger i frysen . Det här verkar toppen!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja då kommer du gilla den. Så bra! Jag vill inte säga att det är precis som att ha fryst dem
      Men alltså det är snudd på😅

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha nä🙈 jag skrev 399 timmar först😂 alltså ibland. Först halka på tangenterna och sen inte se klart. Tack!! Jag ändrar:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting