Okategoriserade

Fyndläge:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag fick flera frågor om mina shorts jag hade i husvagnen. Det är de här

Jag har haft de i några år och trodde inte de fanns kvar, men det gör de:) I några storlekar och på rea:)

De är tunna och har en bred smock i midjan vilket gör dem helt superbekväma. Känns knappt att man har de på. Jag upplever resåren som lite lös, vilket gör att man nog kan ha en mindre storlek om man tvekar. De skrynklar sig inte och de är lagom lång, inte för korta eller långa. Riktig bra köp.

Ett annat köp som jag är så nöjd med är den här klänningen

Jag visade den tidigare och då kommenterade någon att det inte var min stil, att det inte var trovärdigt att jag visade den. Jag vill bara meddela att jag inte har nån stil 😂 Orka låsa sig! Jag blev så förtjust i den direkt jag såg den och belade lite först. Sen slog jag till och hade den på 30+60-årskalaset vi var på. Kände mig både fin och bekväm, plus att man kunde äta hur mycket som helst utan att den satt åt🙈 Omlott är så fint!

Jag har även den här, i år var det klänningarnas år! Jag har använt det så jäkla mycket 🙂

Den är nedsatt🤗 Och lite mer neutral i mönstret. Båda är från samma märke så de är liknande i passformen. Båda har tillräckligt med tyg för att dölja även om det blåser till rejält. Det har jag testat😂

Om inget av detta passar så kanske det är av intresse att Cellbes har upp till 70% rea 🙌🏼

Jag som surat hela dagen har ägnat mig åt seriöst letande, och hittar godbitar överallt:)

Ni hittar Cellbes här 🌹🤗

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Cellbes har så mkt fina klänningar. Köpt en del som är i kort modell. Med mina 163 blir mkt ner till fötterna. Men du Carola passar så bra i de lite längre.

  2. Malin

    fina klänningar, men inte min modell. gillar ärmlös mer, o inte volanger. Men jag har hittat en modell hos cellbes som jag älskar. den heter ”V-ringad, ärmlös trikåklänning” tror jag. finns år efter år i olika mönster o enfärgat. tunnt o enkelt tyg, så kanske inte till den finaste festen, men är superskön att känna sig lite fin i fast man bara tussar runt hemma, åker till stranden eller slinker iväg o handlar lite. Så den är ett hett tips för den som gillar ärmlöst

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är likande material, kanske samma till och med i den andra. Verkligen ett underbart material! Svalt och skrynklar sig inte det minsta 🤗 faller snyggt också!

    2. G C Hemdal

      Må gul ti blommig on blåmönstrad to brun fr grön lö röd sö blå med lila må ljusgrön ti blåmönstrad on beige to leopard fr turkos lö rödblå spräcklig sö lila. Jämna resp ojämna veckors 👗. Nej inte knäpp!! + lite finklänningar!! 😃😅🤣 Var e du på 72 h?!?!?!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting