Okategoriserade

En sväng i Norberg:)

Dagarna går så snabbt nu! Jag har sett på instagram och Facebook det som jag alltid brukar klaga om – att det varit en usel sommar. Att folk inte kommer härda ut och att det känns som att man fortfarande går och vänta på sommaren. För visst är det så? Man väntar på solen och värmen. Jag konstaterade att jag inte ens en enda gång slagit på takfläkten i sovrummet i år. Eller haft ett behov av att ta bort min duntäcke. Tvärtom så har jag frusit som fan om nätterna även hemma. I husvagnen ska vi inte tala om hur kallt det är.

Bada gjorde vi innan midsommar, vet inte ens om vi åkt till en strand sen dess? Det har varit en riktig skitsommar och som det ser ut nu kommer det bli ännu värre.

Jag är trots det i husvagnen. Kan ju lika gärna sitta här som hemma, även om jag kan göra ungefär tretusen vettigare saker hemma. Men att bara få vara är inte fel det heller. Jag och Jamie och med lite tur så kommer syrran och Jordan och ansluter några nätter.

Jag ska ut och promenera en stund nu innan det börjar regna. Hoppas hinna rundan utan att bli blöt, men sen återkommer jag! Har haft en trevlig vecka ju:)

Just nu är jag helt matt av att ha sett damerna spela åttondelsfinal i VM. Herregud! Första halvlek trist så klockorna stannade, det enda bra var Sveriges målvakt, så bra! Andra halvlek pressade USA så det var ett under, och en suverän målis då 🙌, som höll nollan. Förlängningen var stressig och nervös och slutade med straffar. Som slutade med sudden Death-straffar….som slutade med att Sverige vann. Efter mållinje-check. En millimeter tror jag de sa på nyheterna:) En millimeter över linjen, det är fan inte mycket. Men det räcker ⚽️

Ok, jag återkommer inom kort! Håll tummarna nu för regnfri promenad:)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Karin

    Jag väntar också på att sommaren ska komma 😩
    Alltså på riktigt, jag vet inte hur jag ska orka med hösten och vintern, hela min kropp är som typ ett batteri som laddas av solen och värmen av solen.
    Jag hann få det laddat till typ 25% då i juni, sen blev det stopp, då kom regnet och all laddning avbröts 😩😩

  2. Profilbild
    Birgitta S

    Håller med skitsommar. Gick på semester 19 Juni efter att jag o en son bott i byggkaos i 2v pga badrumsrenovering. Make o andra sonen flydde till landet 5 Juni. Hela Juni var i princip ok mot slutet kom det regn ibland det var ok. Sen från 1 a Juli öppna de kranen😡kalla kvällar ute i skärgården kalla nätter. 12-15 grader på natten. Så runt kl 22 på med varmluftspumpen. Juli regnade bort. Brukar inte ha 6 v semester men pga av renovering blev det så. Känns som jag förbrukat massor semesterdagar sparade o övertids timmar på skit. Usch vad jag gnäller men du förstår nog.
    Må så gott o på med fleecen!

  3. Profilbild
    Carina

    En helt vanlig gammaldags svensksommar ☀️☔️⛈️🌤️☀️🌧️⚡️själv blev jag ”orolig” när dom i våras hotade med repris på 2018😰

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting