Okategoriserade

Helgens rabatter:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Jag surfade runt och tänkte dela med mig av att det är 25%rabatt på Cellbes hela kollektion. Kod: 2334

Och 25% på leggings Båda gäller tom i dag 27/8 så lite brådis alltså.

Just nu känner jag för att gosa in mig i tjocka tröjor och mjukiskläder. Jag fryser. Samtidigt vill jag absolut inte göra det för det är att erkänna att sommaren är slut

Jag har ändå på nåt sätt accepterat faktum, det blev inte bättre än så här‍♀️ Shit happens. Det började fint men sen fastnade värmen över Europa och lämnade Skandinavien i kyla. Jag brukar klaga på sommarvädret…eller allt väder kanske i ärlighetens namn men i år är jag inte direkt ensam om det.

Så! Jag tänker att man iaf kan hålla kvar en del av sommaren och hoppas på en härlig höst.

Vad sägs om den här härliga färgen?

Jag har en likande tröja i ljusblått som är några år gammal, och det är en favorit. Den är tunn men inte för tunn, funkar även utmärkt att enkelt ha något mer över. Klockren.

Den finns i flera färger också 🙂

Det här trodde jag var en klänning men det visade sig vara ett nattlinne

Alltså hur tjusig ska man vara när man sover? Skulle man kunna ha den som en klänning eller skulle man tänka att alla visste att det var ett nattplagg?

Det fanns också i flera färger.

En supersjuk tunika med gosig krage (avtagbar!) och fickor

Det här materialet är verkligen underbart mjukt. Jag har samma fast andra modeller, och jag älskar dem. Bor i dem på vintern:) Tunikor är ett härlig plagg, jag gillar verkligen det. (Finns i flera färger)

Underkläder är ju ett måste året om, för många av oss i alla falloch den här BH:n kan jag rekommendera starkt

Jag har typ minsta storleken men vet att många med de största storlekarna också gillar den. Det är väldigt fint med den där spetsen över kuporna.

Den här trosan är light-shaping och jag som egentligen aldrig köper annan färg än svart eftersom jag har svarta träningstights som får styra behövde några ljusa under de vita byxor jag köpte i början av sommaren.

Förbannat skön. Och jajamen mycket tyg, som det ska vara:) Jag är bekväm och vägrar underkläder som är obekväma. För mig går allt som inte täcker rumpan ordentligt fetbort. Andra tycker säkerligen tvärtom men för er som är som mig här : de här var ett kanonköp. Kommer i tvåpack och finns också i fler färger. Inga sömmar och syns inte alls under kläderna

Glöm inte att det är 25% på hela Cellbes kollektion till midnatt. Allt ovan är från den 🙂

Ange koden : 2334

Ha det gott vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting