Okategoriserade

Passa på idag!

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

Jag är sjuk:/ Inne på fjärde dagen och jo det är bättre men alltså … långt ifrån bra. Jag sover mest. Men så såg jag det här, och måste ju tipsa er! Bara idag får man 10% på allt hos Matsmart!

Ange koden: 10SEPT

Jag som kvicknat till lite iaf, kollade genast om de hade kaffe, och det hade de, kapslar för 10spänn 👌🏼

De här är goda, och har strykande åtgång hemma.

De här med 🙂

Det fanns flera kaffekapslar också så kolla själva 🙂

Jack frågar alltid om det finns glass, och jag försöker såklart se till att det finns, det är sånt man gör för sina barnbarn:)

De här glassarna gillar han

Sist var det tomt i frysen men snart är det påfyllt igen 🙂

Loka är alltid gott att ha, den här gällde bara IDAG, så rappa på:)

Matsmart har som alltid mängder av varor, alla nedsatta med ibland så mkt som 90%. Några mer andra mindre, och det gäller att hålla lite koll. Jag får ofta tips av er så jag vill såklart tipsa tillbaka 🙂

Vill ni köpa prima varor som är gjorda på överblivet, skrufsiga morötter kanske eller öl som görs på överblivet bröd?

Då kollar ni in By Motatos, Matsmarts egna märke. De är inte i närheten av korta datum men gjorda på ingredienser som annars skulle kastats. Jag har testat nästan alla deras produkter och alla är superfina!

Här hittar ni alla produkter i By Motatos sortimentet. En guldkant också på att köpa dem – man bidrar till The Hungerproject, Matsmart skänker 1% av bruttovinsten till dem🤗🙌🏼

Nej, jag känner hur huvudvärken tilltar, måste fylla på kroppen med värktabletter. In med er och kolla, Matsmart är alltid ett klokt förstahandsval! Ni hittar dit här

Hörs så fort jag kurerat mig lite mer!

Kommentarer

  1. Agnethe

    Tyvärr är inte Matsmart för mig som bor i Norge. Det finns ingen liknande butik här. Sorgligt, men jag tycker om att läsa Carolas anbefallningar ändå. Det visar mig hur matvaror kan variere i pris. Bra för er! God bedring till dig Carola! ♥️ Jag har lugna dagar delvis i sängen själv med revbensbrott. Det blir bättre dag för dag, säger dom🥲Det gäller för oss båda

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting