Okategoriserade

Nykundsrabatt!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Ni som inte tidigare handlat på Matsmart, vet ni att man som ny kund får 15% rabatt på sitt första köp? (Över 250kr) Der får man iaf!

Använd koden: NYKUND15

Jag brukar gå igenom Matsmart som en fysisk butik, på så vis att jag tittar kategori för kategori och jag börjar alltid med skafferi-varor. Pasta, mjöl, granola, kaffe. Sen kollar jag konserver – krossade tomater, pesto osv. Glöm inte att kolla in på Hygien&Apotek, och har ni små barn så finns det ofta mycket olika klämmisar eller annat man behöver.

Idag hittade jag mycket olika drycker. Jag dricker allra mest vanligt kranvatten men älskar att mysa ner mig i soffan framför en film med något roligare än så:)

Pepsi Max Mango och Ramlösa

Något jag verkligen gillar är att smaksätta vanligt vatten, både direkt ur kranen och kolsyrat. Den här är SVINGOD:)

Smaksättningen är sådär perfekt, inte för mkt eller för lite och inte söt. Bara fräsch 👌🏼till ett rackarns bra pris! Finns flera smaker:)

Jag älskar ingefära och den här är bäst.

Jag har testat alla sorter jag hittat och går alltid tillbaka till denna. Den här boxen slänger jag in i kylen och kör ett glas varje morgon. Den är stark utan att vara för ettrig. Ljuvlig!

Finns även en box med rödbeta som jag inte vågat prova för jag är skeptiskt till just rödbetor av nån knepig anledning. Nån som testat?

Om möjligt ännu mer skeptiskt är jag till Aronia

Nu är Aronia ett superbär och även rödbeta är ju nyttigt så jag tänker att jag kanske måste prova? Allt som kan mota kommande virusattacker är värt tänker jag 😂

Däremot är den här jättegod!

Granatäpple och tranbär

Just nu har jag en pytteliten slurk kvar av ingefära juicen, så måste fylla på.

Dagens Deal får man inte glömma bort, idag är det en av kidsens favoriter

Om jag hivar i lite av den här i maten så äter alla och är nöjda 🙂

Jag ska fortsätta kolla sen men nu måste jag laga lite middag, ska iväg senare så preppa är nödvändigt 🙂

Hörs senare!

Matsmart finns här

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag är ledsen men jag kommer aldrig att svara på privata meddelanden. Jag pratar med er följare här, ingen annanstans🤗

    2. Biggan

      Är du man el kvinna, en stalker t o m kanske? Om du vill träffa en bloggare som har bloggträffar finns det en annan blogg du kan välja.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting