Okategoriserade

Har ni smakat de här?

Reklam och annonslänk för Matsmart

Har ni smakat de här frasbröden?

Med risk för att bli helsålda på dem så gör det! De är så goda! Jag kan äta ihjäl mig på dem:D Allra helst bara naturella och trycka in som typ snacks, men även med lite smör och grönsaker på 😍 SÅ GOTT!

Riskakor i all ära men det kommer ju larm om att de innehåller lite väl mycket arsenik, och det är ju inte så bra. Men i kikärtskakor finns det inget sånt:)

Jag älskar de här! Barnen känner ingen större skillnad, framför allt inte om de är smaksatta. Jag vill absolut inte ha nån smak på mina:)

Kikärtor innehåller mycket protein och det gör även kakorna👌

Sen har jag hittat flytande jordnötssmör!

Jag älskar jordnötssmör, både på smörgås och i bakverk, men det är så bökigt för det skiktar sig. Oljan flyter upp och så blir det gärna lite torrt i botten. Men inte nu:D Det här känns som det bästa som hänt jordnötsvärlden på evigheter 🙌

Sen vill jag tipsa er om det enklaste sättet att göra en riktigt vass och god pastasås.

Man tar en valfri tub mjukost och klämmer ut den över nykokt pasta -klart

Den här med mozzarella och grillad paprika är grym! Lika god som pastasås som på smörgås. Man kan också trycka ut i små krustader 😍

Finns fler sorter av mjukost här

Till sist kommer en grej jag inte vågat testa själv 😅 Jag är 100% säker på att jag skulle älska dem alldeles för mycket. Med tanke på hur jäkla gott det är med chokladdoppade ostkrokar så förstår jag mycket väl hur det här kommer bli:)

Chokladdoppade jordnötsringar 😍

Glöm inte att ni får Nykundsrabatt om ni anger koden NYKUND15. Det blir 15% off:)

Och glöm inte kolla runt, just nu kan man hitta finfina saker till julklappar exempelvis, böcker och kläder bland annat.

Matsmart finns här

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jamen testa! Den är så god! Jag har ofta mjukost och sådana där mackor i ”rör” typ hönakaka, med på utflykt. Perfekt man bara tar ett bröd och klämmer på mjukost, viker ihop, klart. Aldrig några mackor över som ligger och blir sunkiga.:)
      Den här är top notch bland mjukostar 🤗

  1. Malin

    Alltså jag trodde också att jag skulle älska chokladdoppade jordnötsringar då jag med älskar kombon ostbågar och choklad men det var bland det äckligaste jag ätit 🙈 tyckte inte alls att det passade ihop 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting