Okategoriserade

Reklam och annonslänk för Cellbes

Stickade klänningar hiss eller diss? Jag är lite sugen på det:)

Den här med slits gillar jag, då kan man ha byxor under ju:)

De här är på rea:) Kortare ärmar eller med det där fina mönstret?

Glöm inte att det är 25-% rabatt på Cellbes kollektion i helgen 🙂

Här hittar ni Cellbes

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Har köpt mkt från Cellbes en del kläder o o kläder till min mamma när hon levde. Även lakan handdukar mm inom hemtextil. Det är bra kvalite o prisvärt. När det kommer till kläder får man väl leta o kolla på sidan . Finns något för alla åldrar. Har inga problem med att C gör reklam för dem. Det är ett jobb . Vill jag inte läsa bara att lämna sidan.
    Må så gott alla!

  2. K

    stickade klänningar är snyggt men det blir diss för de är oftast fina EN gång bara fram till man tvättar dem.
    bör torkas liggande och det har man inte plats för.
    men bortsett från det så är de ju snygga.
    Ni som bara skriver skit om Cellbes begriper jag mig dock inte på riktigt.
    De har mycket snyggt och prisvärt.Inte bara kläder.
    Att att Toftby än en gång får sätta sitt namn på kläder har jag däremot lite svårare förstå mig på. Blir tyvärr ofta för mycket tyg och för mycket vida ärmar.
    Men man behöver ju inte köpa.

    1. Biggan

      Hon kan väl knappast göra värre kläder än tantkläderna PW säljer på Ullared iaf. Mamma beställde en stickad klänning från Cellbes men skickade tbk den för hon tyckte den var stickig och oskön.

  3. Maria

    jag ska försöka komma ihåg rabattkoden. men att lägga pengar på skräp från Cellbes är inte prioriterat. Så oerhört trött på allt skit influensers försöker pracka på oss. Sluta!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Sluta? Nä, det är mitt jobb. Ska jag säga åt dig att sluta ditt jobb? Du kanske jobbar med något jag tycker är skit, men inte fasen lägger jag mig i det. Jag låter det vara passera och det min vän, borde du också göra. Stör reklam dig, scrolla. Det är en fiffig funktion 🙂

    2. Biggan

      Det är hon, Mona och Toftan som gör reklam för dessa tantkläder. T ska väl t o m designa kläder där, då kanske de blir snyggare. Min mamma handlar därifrån. Men de får ju pengar för denna reklam.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Hej Biggan. Jag ger dig en chans till. Jag är inte ensam om att tycka rejält illa om dina kommentarer om allt och inget. Du är ofta taskig och hånfull. Som bara i den här kommentaren exempelvis. Sjukt onödigt och bara hånfullt. Du är uppenbart invandrarfientlig och har lite eljest åsikter om mkt. Det i sig kan man få ha, även om jag omöjligt kan respektera folk som röstar på SD.
          Men jag vill inte ha den sortens kommentarsfält. Vi brukade ha det trevligt här innan du kom. Du stör och irriterar och det känner jag inte att jag vill ha här. Det finns tillräckligt med gnällkärringar IRL som man inte kan undvika , så jag behöver inte upplåta mitt kommentarsfält till det.
          Du är välkommen att vara kvar om du stilar till dig, och slutar vara en skata. Och förnedra dig inte med att ifrågasätta vad jag menar för fattar du inte det så har du problem, som inte jag kan lösa.
          Slutar du inte så kommer jag blocka dig. Det finns ingen anledning att jag eller nån annan ska behöva läsa ditt tjafstrams. Man är alltid välkommen att ha en annan åsikt än vad jag har men den ska fan levereras på ett trevligt sätt, och det behärskar inte du. Vårda ditt språk också.
          Så, har du inget snällt att säga är du tyst, eller åker i blocken😎 Valet är ditt.

          1. Biggan

            Oj, känsligt det blev med influencer. Kan meddela att jag har många utländska vänner som sköter sig och jobbar. En del av dessa röstar t o m på SD. Tack, jag hittar ut själv.

          2. Anna

            Jag hoppar och tror att du aldrig har med människor att göra Biggan. Jag tror att du är en bitter ensam människa som inte har mkt glädje i ditt liv. Försök tänka positivt ngn gång och se om det får dig att må bättre…

          3. Profilbild
            familjenannorlunda

            Nej, det var inte könsligt. Det behövdes mer en kommentar att svara på. Jag vet vad jag är och står för det.
            Men fint att du traskar vidare, det är nog bäst för alla:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting