Okategoriserade

Back from the big country:)

Innehåller annonslänk och reklam för Cellbes

Jag ska snart berätta för er om vår resa till Chicago, men först innan jag glömmer det, vill jag bara hylla byxorna jag haft länge, och nu reste i:)

Det är de här:

Svarta byxor i ekologisk bomull, som är i en löst sittande modell, som ändå ger ett välklätt intryck. Eftersom jag kommer från en flygfamilj har det alltid varit viktigt att flyga i snygga kläder. Om man åker i mån av plats så kan det vara så att man blir bortvald pga skabbig klädsel. Och tvärtom, är man välklädd ökar chanserna att man får åka med:D Sen spelar såklart saker som antal år i företaget störst roll, men ni fattar. För mig funkar det inte att åka i joggingbrallor, jag har inbankat att man ska se snygg ut. Och som alla vet är inte snygg så ofta lika med bekväm. Speciellt inte när man ska sitta åtta timmar ihopklämd på 10000meters höjd. Vanliga jeans går bort direkt, de är extremt osköna:) Så de här med sin lösa resårmidja där man kan lossa på dragskon också, är perfekta. De skrynklar sig inte och de får inga knän heller. Jag hade sen en snygg tröja i mjukt material och en lika mjuk jacka, plus en poncho:) Det kan ha varit de bästa resbyxorna någonsin:)

Jag hade dem också på frukosten varje morgon medan jag sen bytte till jeans för att få bakfickor till mobilen:)

Haha, okey jag ser inte klok ut och det är en dålig bild, men ändå:)

Jeansen jag bytte till kommer också från Cellbes, de är min hovleverantör på det mesta och absolut på jeans. Jag har hittat min storlek och modell och har favoriterna i flera färger. Det är de här, shapingjeans med hög midja

Mina andra favoriter är snarlika men utan shapingeffekt. De har jag också i flera färger men använder mest de svarta. De sitter så jäkla bra uppe i midjan, med den höga midjan och tre knappar så hamnar de över den fluffiga magen och de rullar inte ner eller viker sig under magen. Både de över och de här är nedsatta:)

Jag har tvättat mina svarta massor och de är fortfarande svarta, och de mörkblå är mörkblå, så färgerna håller också väldigt bra. Man får ju vara lite försiktig när man tvättar, stretch är skönt men gillar inte tvättmaskinen, men tänker man till lite och inte kör på maxvärme så går det utmärkt.

Jeansen hade jag dagtid när vi promenerade omkring hela tiden, och de var lagom, jag svettades inte när solen stekte och frös inte när de kyligare vindarna drog in. När vi fick lite regn över oss så höll de emot en aning och torkar snabbt. Det här är riktigt bra brallor!

Om man är smart så använder man koden 23F10 för att få 30% på den dyraste varan:D

Nu börjar höstens kläder verkligen ta över, och det börjar också bli hög tid att köpa vinterkläderna. Jag har en fråga till er, och det är om en varm kappa är något ni rekommenderar?

Typ den här längden. Sjukt snygg färg också

Egentligen är jag sugen på en ännu längre som denna

Men jag vet inte om jag skulle känna mig ”utklädd” i den? Jag har nog aldrig haft en jacka som är längre än såhär 🙂 Ner över rumpan men inte så mycket mer.

Förra helgen stod jag i kiosken på en fotbollsturnering som Jamies lag hade, och fast jag hade en varm jacka så var det kallt. En annan mamma kom då i en sån lång kappa och sen höga stövlar och hon såg så varm och go ut:)

Jag gå ju ut med Doris året om och skulle säkert tycka det var mindre svinigt om jag hade en riktigt najs kappa. Men samtidigt…? Är det för tjoffsigt? För byngligt och bökigt, släpar man den i marken när man böjer sig? Osv.

In och kolla själva på Cellbes så ska jag åka och handla:) Vi hörs senare!

Kommentarer

  1. Sofia

    Dunkappa är perfekt tycker jag. Oftast på vintern, iallafall i Stockholm, är det inte så kallt att man behöver långkalsonger, det är också ett himla bök att hålla på att ta av och på. Har man dunkappa kan man bara slänga på sig den utan att behöva fundera så mycket på vad man har under. Älskar det. Testa vettja 🙂

  2. Madde

    Den långa. Jag köpte en lång för 2 år sedan och jag älskar att den är lång, fryser aldrig. Och dragkedjan har 2 vägsdrag. Så man kan dra dragkedjan från nederkanten som överkanten..(hoppas att du förstår vad jag menar😃)

  3. K

    långa kappor är skönt men bara så jäddra bökigt att stänga. Blixtlåset vill gärna fastna tycker jag.
    En jacka ner över rumpan och långkalsonger under byxorna så står man sig.
    då kan man bara rycka av byxorna när man kommer hem och strosa omkring i fillingar 😅

  4. Birgitta S

    Hej! De där svarta shaping jeansen så snygga! Har också köpt jeans från Cellbes tidigare. Varit mkt nöjd. De har även mkt fina vinterjackor. Är som du de skall räcka över rumpan känns lagom. Allt annat blir för långt på mig står knä o vadlångt! Räcker till marken med mina 162cm.
    Må så gott! På med jackan nu kommer kylan Burr! ☃️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting