Okategoriserade

Halloween i Chicago

För andra gången var vi i USA precis innan Halloween, ungefär samma dagar som sist. Då var vi i New York, och såg massa coola Halloweenpynt. Det gjorde vi här med och nästa gång vi åker hit får vi se till att vara där den 31/10, när de är ute och går Trick or treat.

Jag lovade ett eget inlägg om dekorationerna och det kommer här. Jag har fotat massor men har ändå missat många som var ascoola. Många var svåra att fånga på bild, och en del hade både ljud och ljuseffekter:)

De här är i vårt område.

Det här är tre meters skeletten jag pratar om. Ingen aning om de är tre meter utan det är en gissning 🙂

Massor av gravstenar med olika skelettdelar fanns det överallt.

Inte ens när man ska bygga om, eller sälja(?) undgår huset spindelväv. Den fanns verkligen överallt. På väggar, grindar, dörrar, överallt.

Jag behöver en trappa! Det blir så ballt att ösa på med dekoration i en trappa. Även om det just här inte var massa pumpor. Många vackra trappor hade 10-15 olika pumpor liggande, och gärna halmbalar och diverse skelett också.

Man behöver inte ha läskigt pynt!!

Märks att Barbie är på tapeten:)

Folk är så kreativa!!!

Den här trädgården låg gömd bakom höga häckar men om man böjde sig ner och kikade så såg man det här 🙂

Och en varulv i Chicago har man ju hört talas om;)

Fanns också mycket runt omkring. Massor av kläder, utklädnader, mat och tidningar. Det är stort med Halloween här.

Och pumpor. I hundratal. De kostade typ 45kr styck, i alla fall de vi såg. Verkade som kilo och storlek inte hade nån betydelse.

Jag inser ju att jag nog haussat alla bilder jag trodde jag tagit men enbart har på näthinnan 🙂

Men så här ser det ut iaf:)

Halloween Chicago-style

Idag, den 31 oktober är det Halloween så idag kan ni skicka ut alla barn för att gå bus eller godis!

Jag är redo 🙂

Förra året kom det exakt Noll ungar hit

Men det här var mer till mina kids. Tyckte de om det? Nä. Blev jag förvånad? Nej, det är inte speciellt god choklad i USA 🙂

Men det går i

Lite strumpor blev det också, de här kostade 120kr, så det var iaf billigt.

Så, ha en fin Halloween nu

Kommentarer

  1. Susanne

    Jättefina bilder, tack för att du delar med dig🎃 Huset med den otroligt vackra grinden😀 där vill jag bo!! Imponerande att gå all-in med dekorationer, vare sig det är jul/halloween/födelsedag etc👍🏻 Själv tänker jag mest på hur jobbigt det är att plocka bort allt igen o förvara till nästa år🫣😅

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting