Okategoriserade

Dagarna rullar på, får lite stress:)

Idag är det tionde november! Jag fyller år om en månad. Det är julafton om cirka sex veckor antar jag. Jag hinner inte med!

Inget nytt under solen förvisso, det känns som mitt normala är att vara lite sen. Vilket jag ju inte är för jag avskyr att vara sen. Lägger en ära i att vara i tid och blir skitsur om nån påstår annat.

Mamma gör det mellan varven. Säger att jag alltid är sen. Och jag blir förbannad, lite sådär oresonligt. Jag är sällan sen. Har jag sagt en tid, som säg tolv, så är jag där tolv. Har jag däremot sagt runt tolv så innebär det fem i till fem över. Det är min syrra som är tidsoptimisten men jag får skit för det. Inte kul. 😅

Nåväl. Det känns som att jag alltid jobbar i motvind, som att tiden går så snabbt att det är stormvindar man ska ta sig igenom.

Jag har nån slags deadline på måndag. I min kurs som är så värdelöst upplagd att jag avskyr den. Orkar inte ens gå in på det mer än att vi kommande vecka ska ha diskussioner. De går ut på att man ska skriva ett ”längre inlägg” på 0,5-1 sida, vilket i min värld är ett kortare inlägg för det första 😉 Men det är skönt för då slipper man anstränga sig så hårt 😉

Vi ska läsa fem böcker och skriva ett inlägg om varje. Om en idé eller teori författaren har och analysera och problematisera det och för att få VG ska man även koppla det till sitt eget skrivande. På Max en sida. Det är verkligen en hittepå-uppgift som de hade kunnat skita i. Sen ska vi svara på fem kursares texter och sen svara på två svar man fått själv. Wow. Fuck så jävla meningslöst.

Jag har iaf hämtar böckerna jag lånade på bibblan, och satt med det igår så jag är typ klar. Jag tänker lägga ner minsta möjliga effort i den här kursen för den suger. Själva det kreativa skrivandet är kul såklart men de har verkligen lyckats döda kommunikationen.

Men jag har valt det själv och eftersom jag vägrar ge upp saker så kommer jag tjura mig igenom den:)

När vi hade fest för Simon så plockade jag shitloads av kastanjer som vi dekorerade med och som jag sen tog hem. Jag älskar kastanjer och gärna ihop med levande ljus. Då blir de väldigt … tja men levande 🙂

Snart dags att ta fram julsakerna! Jag tänker börja tidigare i år än någonsin. Med min framförhållning behövs det:)

Nu måste jag sluta. Har varit och kört ett högintensivt pass och behöver duscha. Ikväll blir det till att svänga de lurviga på dansgolvet, då är det Soultrain 🙂

Vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing