Okategoriserade

Vad ska du ha på dig på julens mingel?

Reklam och annonslänk för Jultröja

Jag är inte sämre än att jag kan erkänna att jag ändrat åsikt:) Från att ha avskytt jultröjor, tyckt att de varit så löjliga och värjt mig, till att ÄLSKA dem – det tog några år:)

De har ju ändå hånats rätt friskt, minns till exempel Mr Darcys jultröja i Bridget Jones dagbok:) Men för några år sen, okej ganska många nu kanske, så blev det plötsligt hippt, inne och ascoolt.

Jag har hittat mina senaste på Jultröja. Några förra året, några i år.

Just nu är det också BLACK FRIDAY REA med 20-50% på allt, så nu är verkligen tiden att slå till!

Det här är några av våra:)

De har mängder, och inte bara jultröjor utan pyjamasar också, accessoarer och något jag spanat på ett tag nu men ännu inte slagit till på:)

Julhoodies eller Dreamhoodies, underbara!

I år fick killarna varsin ny jultröja, de växer ju som ogräs, och Jamie valde såklart en med blinkande ljus medan Jordan ville ha en mer neutral. Robban har en blinkade sen förra året men den hittade jag inte nu, de två kan blinka ikapp sen:D

Jordans är GOT-certifierad och uppfyller alltså några av klädbranschens hårdaste krav, men framför allt är den himla fin:)

Han tyckte den var lagom varm och väldigt skön:) Rätt tunn så inga problem att ha den under en jacka eller till och med kavaj kan funka skulle jag tro.

Jamies blinkar och det är ju faktiskt ganska gulligt, den går att tvätta ändå, man kan ta ut batteripacket.

Vi beställde lite större storlekar för att slippa skicka tillbaka, men det känns som de är väldigt trogna i storlekarna, som det ska vara. Det finns också en finfin storlekshjälp man kan kolla.

En av tjejerna får den här med highneckkrage, eller så tar jag den själv:) Vi lånbyts ändå, det är kul att kunna variera sig. Jag tycker den är sjukt snygg!

Den här Christmas is coming kunde jag såklart inte låta bli, det är ju Game of thrones-vibbar i den:)

Den tänker jag behålla själv:) Hade den på för fotograferingen, och ville absolut inte ta av den, så skön! Även den i en större storlek, jag gillar att stickade tröjor är lite lösare i passformen.

Och vad är mer jul än en söt ren?

Några tröjor är sen förra året men det är omöjligt att se att de är tvättade. Det är fin kvalité i de här plaggen, och jag hojtar alltid på barnen att ha en t-shirt under så tar den det värsta och man kan hänga ut tröjan på vädring istf att tvätta så ofta.

Det finns alltså alla varianter på Jultröja, vill man ha en Ugly christmassweater så finns det massor att välja på, jag är mer för de lite mer klassiska, om man nu kan säga så:D Jag tror det finns något för alla smaker i alla fall. Jag kommer ta på min första advent och sen kör vi!

Mer jul åt folket! Och glöm inte att det är NUUUUU det är billigast, med Black Friday rean sparar du in rejält.

Du hittar ALLT här! Tips: det går åt som smör i solsken så dröj inte!

Kommentarer

 1. G C Hemdal

  Jag fattar inte vilka som är vilka?! Får det att Trixie fattas på bilden men kan nästan alla de andras utseenden. Jaa tror inte vi får några jultröjor då mormor inte ens får en krans på sin 104 årsdag idag 🔅 🔅 🔅

 2. Anna

  Löjligt eller ej äger jag ingen jultröja då vi i min familj endast firar en dag. Känner inte för att köpa tröja för denna dag 😀 Övriga juldagar jobbar jag ideellt och då får vi röda t-shirtar vilket är tillräckligt juligt för mig 🙂

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Alltså man kör ju Jultröja så ofta man kan under hela december 😂 Men jag tänkte exakt som du förr, och ville helst inte ha en tjock tröja på just julafton för det är varmt ändå inne, med alla människor och tända ljus.
   Men nu har jag det gärna alla dagar utom just kanske julafton 🙂 Då har jag iofs en tomteklänning ibland 🙂

 3. Jenny

  Men snälla nån SLUTA vad stora Jordan och Jamie har blivit? 🥲 Måste ha varit ett tag sen jag sett bilder på de två, känner knappt ens igen Jordan nu 🥹

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing