Okategoriserade

Vi närmar oss Black Friday :)

Jag kommer att ha massa olika rabatter och erbjudanden här nu ett tag, mer än vanligt, och det är ju för att det är den tiden på året:D

Ta till er det ni gillar och scrolla resten. Jag kommer skriva vanliga inlägg också. Jag vill också supergärna ha era tips på klipp under Black Friday, på typ allt. Eller kanske inte om det gäller en snöskoter eller en fancypancy takarmatur för en kvarts miljon, men ni fattar:)

Jag måste ha ett nytt tangentbord till min iPad, och borde ju försöka köpa alla julklappar nu:)

Nåväl.

I natt när jag släppte ut Doris innan vi skulle sova, så var det snö.

Blandade känslor. Jag tycker det är vackert med snö och det lyser upp, men samtidigt innebär det att det är kallt, man måste skotta, och ha framförhållning på när man ska iväg med bilen, man måste ha värme på inne och det är dyrt plus att mina blommor hatar elementen;)

Så, jag skulle gärna slippa snön ur ett rent praktiskt perspektiv, men vackert är det, det kan ingen säga annat om.

Just skotta kanske man borde preppa för, jag kan inte minnas att jag sett min bästa snöskyffel sen sist?

Jag har åtminstone tagit ner alla sommarjackor i klädkammaren och kidsen ska ta upp sina vinterkläder. Jag vet att alla kommer säga att de inte har något, för så känns det varenda gång. Det man inte ser finns inte;) men med tanke på hur proppfullt det är på klädstängerna så vet jag att det finns. Herrgud vad vinterjackor tar plats! Jag sparar också allt som ser fint och ok ut för rätt vad det är så behövs det. Nog för att jag måste köpa nytt hela tiden, pga att det slits eller växes ur men man kan alltid vara smart:) Jag har en jacka som Jack ska få nu till exempel.

Den hittade jag på rea någon och Jordan och Jamie hade en varsin i olika färger. Nån sportaffär tror jag det var, och det är finfin kvalité.

Förra året köpte jag nya jackor till båda killarna så jag tror att de kan ha dem i år med. Men skor är det värre med. Jösses. Det är inte klokt hur en fot kan växa alltså. Båda går i en skola där man har skorna på sig inomhus hela tiden, så det funkar inte med supervarma eller klumpiga, utan måste vara något nättare. Som då inte funkar utomhus om man ska vara ute längre än en timme. Det är ett pyssel:) Det brukar sluta med vanliga gympaskor, funkar nästan alla dagar utom de med permafrost.

Jaja, det är som det är, jag ska inte sticka under stol med att jag längtar till sommaren:D

Idag har jag inte suttit still just något. Jag vet inte ens vad jag gjorde på förmiddagen men klockan ett stod jag utanför Trixie skola med bagageutrymmet fullt med filmskaparutrustning.

Det är filmkamera, ljud med bom och stativ och allt vad det nu är. Jag hämtade det från skolan förra veckan och så har de filmat i helgen.

Hon går estetisk program och det här är deras gymnasiearbete, att göra en film. De siktar på en trettiominuters och förhoppningvis kommer de kunna visa oss den på storbild nånstans. Inte minst eftersom jag vill ha mina femton sekunder i rampljuset som statist:D De är så duktiga och drivna så det förslår. Och det säger jag inte i egenskap av mamma utan som vuxen som imponeras stort av ett gäng tonåringar.

Jag skulle sen ha ett möte på Jamies skola men eftersom han varit sjuk och nu även en av lärarna som skulle vara med var risig så skjuter vi på det. Synd för jag hade verkligen en minutlogistik där. Först skjutsa in grejorna till Trixie, sen parkera och gå till nästa skola, sen till Friskis och träna. Men nu åkte jag hem i stället och hann dricka lite kaffe innan jag drog till Friskis. Inget som inte har något gott med sig, man får bara se det från ett annat håll;)

Träningen var … tuff. Det var jag och en tjej till och så David som pressade oss i gymmet. Först två kilometer på roddmaskinen, bara för att jag sa förra veckan att jag tycker den är skitjobbig;) Sen tre olika magövningar på just roddmaskinen(jag vet, det låter knepigt, men det är effektivt. Man använder sitsen som ett sånt där hjul man rullar ut på, ni som sett TV-shop vet)

Sen blev det dropset för axlar och ben. Han har massa alternativa sätt att använda maskinerna i gymmet på, som alltid blir jobbigare. Nu var det en pullup-maskin som vi i stället körde ben i. När man är bara två så kan man omöjligt fuska eller ens ta det lite lugnt. Han ser allt:D Jag funkar ju som så att om nån säger att jag inte kan eller vågar, så gör jag det. Han vet exakt hur han ska locka fram de där små hornen i pannan. Idag har jag ändå vuxit på mig så att ingen kan få mig till att göra de där livsfarliga sakerna jag hoppade på som ung;) Men, när han säger: ”Ge upp nu du orkar inte fler!” då gör jag fler. Många fler än om han sagt att jag var duktig. Vi gick sen därifrån på jäkligt skakiga ben, både hon och jag.

Det är en dum tid att åka hem vid fyra för det är Shitloads av bilar överallt då, eller iaf där jag ska vara;) Jag tar gärna en annan väg än vanligt då. Hemma så var det dusch med hårtvätt och sen laga mat. Jag har helt lyssnat på vad ungarna säger och lagar mer eller mindre bara olika rätter med allt-i-ett-funktion. Det funkar för tillfället bäst, det bli inte så mycket påsar/lådor/bivaxtäckta tallrikar med olika rester, utan är en färdig matlåda med allt i stället.

Vi har ätit några olika varianter på stekt ris, med korv och med kyckling, och idag var det korv och spagetti. Tydligen älskar barnen de här påsarna med wok-grönsaker. Det förenklar ju livet lite:)

I den här är det också passerade tomater och lite cremefraiche och kryddor. Paprika, örtsalt, vitpeppar, vitlök och chili. Fasen jag kan inte dosera chilipulver, det blir alltid för starkt. Enligt mig, för barnen klagar aldrig att det är FÖR starkt, det är bara jag som är mesig;)

Nu ska jag vänta in Robban så jag får sällskap när jag kollar på Robinson. Fast jag är heligt irriterad på det för tillfället, det erkänner jag villigt. Ni som kollar kanske fattar när jag tycker att det handlar om att sila mygg och svälja kameler. Men jag orkar inte bli upprörd nu:)

Jag bruka ju kolla med Corrinda och Patricia annars men nu har ju de flyttat så de har jag på sms bara. Vi har en gruppchatt:D Robban hänger gärna på mina avsnitt av LOST också så det kan bli ganska många timmar i soffan på kvällen/natten.

Jag har klart med diskussionseländet i alla fall, ska skriva ett svar till bara. Sen var det nåt annat liknande vi skulle göra nästa vecka så det kanske jag gör i helgen. Om det går, för de öppnar ju inte forumen innan det datum de bestämt. Vore ju hemskt om vi fuskade….det handlar ju om våra egna tankar runt skrivande…. Snark. Det går inte att fuska i sånt.

Nu kom Lovelia och Jamie, det ska klippas hår. Lovelia ska alltså klippa Jamie och det kan gå lite hur som helst;) Jag tror att det är säkrats att jag håller ett öga på det här…:)

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

 1. Jenny

  Jag har faktiskt tänkt på att Els-Marie som är med i Robinson nu på något sätt påminner om dig. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men tror att jag inbillar mig att du skulle vara typ som hon om du var med. Och det menar jag som en komplimang. Skulle för övrigt älska om du var med i Robinson!
  Tror du tänker på att Charlie blev utskickad, tyckte också det var både tråkigt och onödigt..

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Tänker absolut på det med Charlie. Extremt onödigt och hade räckt med en åthutning. Wilmer verkar inte ha tagit illa upp ens, och det har fan gått för långt nu med det här kränkandet och rasistiska, folk är inte kloka ju. Fokusera på riktiga problem ist, som exempelvis den hemska mobbingen som pågick utan att någon rykte. Bah! Att nån säger något utanför kameran, som knappt nån uppfattad vad det verkar, och som var ett skämt, och så få åka hem för det. Det är så att jag inte vill söka, för det är för löjligt. Man ska vara snäll, men det ska gälla alla.
   Ok aha, du säger det, jag kan nog hålla med till viss del:) Jag har både gillat och ogillat Els-Marie men mest är det positivt. Sämre komplimanger har jag fått, så tack:)

 2. Ellinor Blomqvist

  Snö är vackert på bild eller genom fönstret,annars är det bara halt,kallt och jobbigt,iaf i denna del av landet.Regn,regn och regn ,mörkt och trist,skulle gärna vara björn och gå i ide,kanske i nästa liv✊️Ha en bra dag/Ellinor

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing