Okategoriserade

Kommer ni ihåg kappan?

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag frågade er för ett tag sen om kappa och ni sa att det var en bra grej. Så då skaffade jag en! Jag känner mig en aning utklädd men alltså … vad skönt det är!

Behöver inte frysa ihjäl när vi går ut, Doris och jag:) HÄR finns den, nedsatt och få kvar.

Den är lätt, väldigt rymlig såklart eftersom det är en sån modell och trots att den är lång så tycker jag inte att jag upplever att den är i vägen. Jag är helt klart nöjd.

Hela outfiten kommer från Cellbes faktiskt:) Byxorna finns inte längre men här finns ett par nästan likadana, men i svart

Kängorna med infällbara dubbar

Den svarta toppen finns här, den är riktigt fin och jag har redan fått låna ut den till tjejerna:)

Använder ni koden: 2346 så får ni 30% off på den dyraste varan också 🙂 Gäller tom 19/11

Cellbes hittar ni HÄR

P.S De har julsakerna redo, och de brukar vara i begränsade antal så det är smart att inte dröja för länge.

Kommentarer

 1. Anna

  Jag såg på familjen annorlunda då tyckte jag vilken familj. Så fina och ni tog hand om varandra. Men när jag läste om hur pappa lämnade🤬. Jag måste bara säga du är ju helt fantastiskt. Du tog hand om alla barnen de har växt upp till fantastiska personer. Du har fått barnbarn, du kan verkligen vara stolt över din familj. Det är du som har format familjen du har idag, du gjorde det själv. Du kan vara så stolt. P.S jag följer din blogg /Anna

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Tack! ❤️ Det är lätt att ibland fokusera på allt jag inte kunnat göra, som folk gärna påminner en om… dyra semestrar eller snabba bilar, eller vad det nu är de anser att barn absolut måste ha..🙈 Men kärlek i överflöd har de åtminstone fått, och jag litar på Astrid Lindgren där, som sa: ge barnen kärlek och ännu mera kärlek så blir det folk av dem:) Mina ungar är omtyckta överallt och det har verkligen blivit folk av dem 🙂 Tack ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting