Okategoriserade

Black Week och wow-priser :)

Reklam och annonslänk för Comforth Scandinavia

Det här vill ni inte missa! 30% off på ALLT hos Comforth Scandinavia! Men inte nog med det! Med koden: CAROLA15 får ni ytterligare 15% på allt. Do your math säger jag bara, och passa på:)

Jag har visat er min CurlerPro hårmaskin, och vilken magi den gör:

Lockarna håller dessutom jäkligt bra, det här är dag 2,3 och 4 ⬇️

Jag hade inget i håret, varken innan (använd gärna värmeskydd om ni är smartare än mig) eller efter. Alltså ingen spray eller liknande för att få det att hålla. Det är bara hår och värme 🤗 Jag sover också alltid med håret i en lös knut mitt uppe på huvudet.

Jag har fått mess från fler av er som köpt den och ni är alla lika imponerade som vad jag är, vilket jag är så glad över. Det vore tråkigt om ni vore missnöjda. Men, tvärtom så hyllar ni också den:)

Nu är det ju inte bara lockmaskinen som finns utan Comforth Scandinavian har massa annat också, som det här exempelvis. (Blunda för att jag inte kan stava till ansiktsborste😅)

Jag har bra erfarenhet av IPL-maskinen som tar bort oönskad hårväxt och är väldigt nyfiken på Diamantslipen som beskrivs såhär:

Behandlingar med Comforth MicroDerm rengör och förnyar huden. Den exfolierande diamantspetsen, i kombination med den kraftfulla sugförmågan, avlägsnar döda hudceller och föroreningar samtidigt som porerna jämnas ut och rynkor, fina linjer, åldersfläckar och mild ärrbildning reduceras.

Det låter bra!

Eller den ultraljudsvibrerande ansiktsrengöraren:

Jamen hej lille vän, som ger en djuprengörande och skonsam massage med hjälp av roterande magnetiska kulor och 10000 ultraljudsvibrationer per minut. Lovely!

Ni som har någon tjej/kvinna eller för den delen man, med långt hår eller som gillar att pyssla om sig, i närheten, missa inte det här🤗

Comforth Scandinavia hittar ni här, och glöm nu inte att ange CAROLA15 för ytterligare 15% rabatt✌🏼

Julklappar, check ✅ Varsågod 🤗

Kommentarer

 1. Monica

  Fortf så nöjd med min 😉 så nöjd så tom du fick en recension, på deras hemsida…
  Karin absolut inga trassel alls!! KÖP

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Helt övertygad om att den funkar. Nej, håret trasslar sig inte! Jag har fastnat i de flesta locktänger under åren 😂paniken är inte kul! Men hör är det bara att släppa på knappen så ramlar håret ut😅🙌🏼

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing