Okategoriserade

Det rullar på nu…:)

Jag vet att jag har sagt det nyligen, men vill ändå ta tillfället i akt och upprepa mig:) Det kommer bli mycket reklam och samarbetsinlägg här nu ett tag framöver. Den här tiden på året är det fokus på konsumtion och jag är trots allt influencer och jobbar med marknadsföring av saker. Jag tror ni vet att jag inte gör reklam för saker jag inte står för.

Jag blir väldigt glad om ni i de fall ni ändå ska handla något från de ställen jag gör reklam för, går vi en länk på någon av mina sidor, då får jag några slantar för ”besväret”:) Det tackar jag för på förhand, för det uppskattas mycket, inte minst för att företagen då ser att ni är en grupp att räkna med, vilket i slutänden gör så jag får fler möjligheter att erbjuda er speciella rabatter.

Jag försöker alltid lägga min själ även i de inlägg som är reklam, för det är sån jag är, jag vill göra ett bra jobb vare sig det handlar om att skriva en gnällig historia eller samarbeta. Allt annat är i min värld förkastligt. Typ:)

Black week är i full gång, och i morgon är det den stora dagen, Black Friday, och jag har letat runt för att hitta erbjudanden som jag tror att ni gillar. Jag hoppas ni uppskattar dem:)

Doris uppskattar mig alla dagar i veckan, det kan man alltid lita på och det är fantastiskt med den där ovillkorliga kärleken.

Det var det, nu ska jag göra mig redo för paketinslagningen, hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting