Okategoriserade

Smink och sånt:)

Reklam och annonslänk för NordicFeel

Visa mig din sminkväska och jag ska säga vem du är:)

I go first;)

Jaja erkänn nu bara, det ser ungefär lika ut i era? Det här är innehållet i min necessär som tjänar som sminkväska. Allt är inte vad jag använder dagligdags, nån måtta får det ju vara. (Jag har makeup och borstar och jox utspridda lite överallt också, badrumsskåpet exempelvis)

Det här använder jag dagligen:

Jag sminkar mig inte överdrivet mycket men ska jag ut vill jag inte skrämma slag på folk;)

Och jag är singel, man måste upprätthålla nån slags fasad;)

Jag använder flera olika märken, köper det som jag hittar till bäst pris helt enkelt, men har ju med åren hittat några favoriter. Det är bland annat Bare Minerals, dyrt men värt sitt pris faktiskt, Isadora, NYX och Max Factor. Jag handlar i princip allt i hudvård, hårvård och makeup på nätet, och väldigt ofta från NordicFeel som såklart har bra priser normal, men ännu bättre nu!

Basen och finishen är ju något jag fattat är det viktigaste. Det tog tid:) Nu kör jag alltid med den här gula primern (eller den rosa ovan) underst. Den är vegansk, och gör huden jämnare, den blir återfuktad och fylligare, Plump right back heter den ju. Med den här underst förlängs hållbarheten på makeupen, och den sitter där den ska hela dagen. Eller kvällen 🙂

Ska jag ha något mer än mascara på ögonen så använder jag alltid en eye primer. Annars flyter allt bort på en kvart och lägger sig i ett tjockt streck, ser för gräsligt ut. Med den här sitter ögonskuggan som berg. Om man dessutom avslutar hela sminkningen med en settingspray så kan man lugnt gå och lägga sig med det och vakna upp och det ser fint ut fortfarande. Jodå, jag testar ungefär varje gång jag är ute sent, för inte orkar jag stå och sminka av då…. Jag vet, man borde osv. 🙂

Ibland använder jag ett finishing powder, som det här:

Eller allra helst Mineral Veil från Bare Minerals. Den är dock betydligt dyrare.

Jag använder sällan foundation eller bronzing på sommaren för jag får färg snabbt av solen, men så här års behövs det desto mer. Blek och genomskinlig är ett gammaldags mode som funkade på 1800-talet, men nu blir man ju aningens gladare om man ser ett fejs med lite färg i spegeln. Eftersom min hudton med andra ord spänner över ganska många steg så har jag flera olika färger på foundations och ofta blandar jag dem. Då blandar jag glatt mellan märkena också. En long time favorit är då Bare Minerals och jag har alltid deras pudervariant, men nu har jag också testat deras … Öhhhh vad säger man? Fasta?

Eller flytande kanske? Det är både och, och jag kommer aldrig välja bort puderformerna för den är så enkel att jobba med, men fasen alltså om inte de här täcker bättre.

Isadora är ett annat märke jag alltid är nöjd med, här är faktiskt en helt ny ögonskugga. Jag har nog inte köpt en ny sån på många år, utan fått sånt som tjejerna inte velat ha;)

Isadora liksom NYX är väldigt prisvärda och hittills har jag inte hittat något som jag inte tyckt om. Det enkla är ofta bra.

Här hittar ni alla Isadora

Jag har nästan alltid en eyeliner, av olika slag, och använder den gärna som skugga med, bara sudda ut den lite så blir det bra. Sist köpte jag en grå, och den här rackaren har jag använt så mycket. Det blir inte lika skarpt som med en svart och den sitter där den ska.

Vet inte om jag nödvändigtvis tycker den lilla sudden är viktig, men den funkar helt ok:)

Sist men inte minst vill jag visa min fantastiska mascara! Den är från Lumene, och curlar faktiskt upp fransarna så de blir böjda!

Jag har ju en paus från mina älskade fransförlängningar, inte för att jag måste pga något utan för att jag tröttnade på att fylla på dem:) Mina egna fransar är korta och raka och vägrar hålla sig böjda, jag har seriöst provat massor. Men med en fransböjare och den här mascaran så är de vackert böjda hela dagen, så himla nöjd. Dessutom till ett humant pris.

Allt jag har tipsat om idag kommer från NordicFeel, och det allra mesta är såklart på kampanj eller nedsatt pga Black week/friday/month, och just nu är det upp till 30% på massor av skönhet, så det är perfekt.

Jag tänkte att jag ska dela upp det, så jag återkommer med ett till inlägg snart. I morgon eller så, men jag tycker ni ska kika in redan nu och kolla, det blir inte mer nersatt än så här:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting