Okategoriserade

Sista chansen:)

Reklam och annonslänk för Nordic Feel

Nu börjar det ryka i knutarna, Cyber Monday är här och efter den försvinner många nedsatta varor, rabatter och koder. Ni har alla mina i förra inlägget, så kolla där också:)

Jag vill bara passa på och säga att Nordic Feel har 30% på massa varor 🤘🏼

Jag använder inte så mycket produkter i håret dagligdags men mellan varven behövs det och då har jag gärna de här hemma:

Textursprayen gör håret fluffigt och luftigt. Man sprayar i torrt hår och får ett superfint rotlyft och kan forma håret som man vill. Perfekt när man ska göra olika uppsättningar också. Då håller det för en lång kväll 🙂

Det här torrschampot är det bästa jag använt!

Båda serierna har massa olika produkter och alla är lika bra! Jag akutbeställde den vita nån gång när jag skulle ha håret uppsatt och tog första bästa och den var verkligen bäst:) Den bruna fick jag i present. Jag har använt andra textursprayer med och de flesta är bra, gör sitt jobb utan att bli klistriga och tunga. Det är faktiskt en jäkligt behaglig känsla i håret inte alls som vanlig hårspray som man skulle kunna tro. Prova!!

Man kan med fördel använda det på lockar som behöver hållas lite ordning på och för att de ska hålla ännu bättre. Suverän produkt.

Nyx är också en serie jag alltid har hemma, dels för att den inte kostar skjortan men främst för att det är bra produkter.

Här är några favoriter. En primer, den gula, och correctorstift, fixing powder och en rouge jag tappat i golvet 😅 Den funkar fint ändå, tacksamt nog:)

Parfym är det också bra priser på, en del i alla fall.

Min Daisy verkar inte finnas där men alla deras doftar ljuvligt!

Parfymer, hudvård och hårvård är saker som alltid är gångbart till julklappar. Till andra eller sig själv 🥳

Så passa på nu innan det blir mindre kul priser 🙂

Ni hittar hela Nordic Feels sortiment här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting