Okategoriserade

Herrgud vad kallt det är!

Vi hade typ -18 i natt, och det var det kallaste på elva år eller hur det nu var de sa på lokalradion. Antar att det var i december men vet inte.

I alla fall så har jag lämnat in min text, och fått tillbaka de jag ska ge respons på. Vilket är hopplöst och jag får verkligen anstränga mig för att hitta något snällt att säga 🤣 Inte för att det är kassa historier men ta en bok själva, slå upp den på måfå och försök hitta gestaltningen, beskriv karaktärerna eller säg något om dialogerna på några få rader.Nej just det, det går inte att ge en schysst feedback på det.

Fick tillbaka en sammanfattning vi skulle skicka in också, och där undrade han var min analys va? Ja…? Den ska vi göra i januari, så varför ska jag göra en nu, på en uppgift där vi ska sammanfatta en avhandling och vad vi tog med oss från den? Jag hade skrivit att jag inte hittade några verktyg att använda i mitt egna skrivande i några av handböckerna vi läst, och det tyckte han var kaxigt och märkligt … Jag svarade såklart att jag VAR kaxig men inte speciellt märklig:) Jag påpekade också att jag skrivit att jag tyckte bättre om andra handböcker, som Stephen King som tilltalar mig bättre än en japansk författare eller svenska essäister, och att det väl vore märkligt om vi alla tyckte lika😇Jag kommer absolut få dåliga betyg.🤣

Men, det är gjort och nu ska jag skriva feedback och sen tänker jag inte skriva ett skit som jag inte tycker är kul förrän i januari. Dvs jag tänker lägga all tid på mitt eget.

Det var fullmåne för några nätter sen och jag har sovit som en stock, förutom i natt då jag inte sov en jäkla blund … Alltså det är så störigt när man vänder och vrider sig och aldrig får ro. Somnade nog till en stund mellan 3:30 och 4.15 men sen var det kört. Till sist gav jag upp, strax efter sex och klev upp. Tänkte att jag får sova en stund på dagen i stället. Det gjorde jag mellan 12-13 och alltså ibland:) Jag ställde mobilen på en timme, somnade direkt och tvärsov hela tiden. Vaknade av larmet och det kändes som jag sovit en evighet, normalt brukar jag känna ”neeeeeeeej” men nu var jag typ pigg? Jag måste ju ha träffat ett sömnfönster helt perfekt. För en gångs skull.😅

Det är väldigt vackert ute, men de säger att det ska bli plusgrader senare i veckan.

Hur är det ens möjligt att det svänger med 20 grader och tillbaka, vi bor ju inte direkt i en öken?

Det känns supertråkigt såklart, det här vädret är vackert och väldigt behagligt. Det är skönare ute nu än vad det är när det är plusgrader.

Igår var det en regnbåge ute. Halo säger folk men jag trodde det var något annat, men oavsett vad det heter var det coolt.

Det var två stycken men bara den ena syns, och den gick ner mitt framför huset, sådär så man numera VET var den där krukan med guld är, på metern.

Mina barn är sämst på att tala om att deras kläder är usla, och för den delen vill de ha sina usla kläder istf varma. I morse tvingade jag på Jamie dubbla jackor, den ena var en tunn funktionsjacka som han ville ha ensam, den hade han frusit ihjäl i. Jag köpte den för att ha under min rutiga jacka, men han tyckte det såg fult ut med huvan som då stack upp på den andra jackan. Alltså hängde över på ryggen som om den hörde till den jacka han hade överst. Det gick inte att se skillnad. Risken är ju att han dumpat den i skolan nu, men eftersom den är sprillans ny hoppas jag verkligen inte det. Gympadojor till det för man kan ju absolut inte ha vinterkängor. De är fula. Ok. Minus arton 🤷‍♀️

Nu funkar det ok med gympaskor eftersom de har de på sig hela dagarna utan att kunna ta av dem, varma kängor skulle de svettas litervis i, men ändå.

Jag hade helst suttit kvar här inne under min filt hela dagen. Men jag ska gå och fixa i ordning mig, ska hämta syrran för att sen hämta hennes bil som varit på verkstad och bytt knapp. Startknappen har glappat och hon har fått trycka en miljon gånger för att både starta och stoppa😆

Sen är det träning, det blir lite andra tider och pass nu när vår favoritledare är utomlands hela december. Lyxlirare där😜Det är ju kul med andra ledare också men det är najs att ha sina vanliga tider och rutiner. Den här killen har vi varit på förr han är riktigt jäkla tuff. Det blir kul! Att gå ut, not so much… men jag måste väl.

Hörrni, jag återkommer senare, så ska vi snacka lite mer🤗

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Trist med lärare som inte är bra. Tyvärr händer det ofta. Har en son på universitet som fått helt fel litteratur lista i en del ämnen? Vafan? Ja kallt är det men här på Kungsholmen Sholm är det lite bättre bara -10 i morse på g till T banan.
    Lycka till med studierna du gör det bra!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting