Okategoriserade

Idag är det Lucia🕯️

Innehåller reklam

Det går alldeles för snabbt, jag hinner inte med. Som vanligt 🙂

Jag måste tipsa er först om en tävling jag ska lägga ut på instagram idag! Efter att jag publicerat det här inlägget faktiskt:)

Man kan vinna en gran från Smålandsgran:) Jag hittade dem för några år sen och jag som varit mer eller mindre extremmilitant med hur min gran ska se ut, och ägnat många timmar och dagar åt att hitta den perfekta 😅tänkte först att det var inget för mig. Aldrig! Ingen, absolut ingen kan välja min gran!! Men eftersom det de senaste åren börjat kännas mer och mer som ett aningen osunt tvång det här med granjakten, så började jag ändå fundera. Jag hade till och med bestämt mig för att övergå till plastgran för att få slippa all beslutsångest och timmar ute i regn och blåst. Plast…? Inte vid mina sinnens fulla bruk då, nej:)

Det är ju sånt väder det brukar vara i december… och det lockar ju inte det minsta. Dessutom tar det tid som jag inte har.

Men så fick jag ett infall och beställde en gran från Smålandsgran! Snabbt gick det, bara in, välja vilken sort och hur hög och sen beställde jag. Det kändes så otroligt skönt! Ett lugn inföll direkt, hur fånigt det än låter. Men att släppa en stor tung sten som jag släpat på var underbart. Nånstans har julen börjat bli något som är jobbigt. Det är bara jag som ska rådda känns det som, även om jag får massa hjälp av syrran, mamma och de stora . Men känslan är att det är på mig det vilar. Och så vill jag inte ha det, jag älskar julen! Att outsourca saker var ett aktivt beslut som jag är väldigt nöjd med.

När granen nu väl kommer på plats och inte är perfekt så älskar jag den för dess skönhetsfel, istf att gräma mig över det operfekta. Dessutom så är granarna från Smålandsgran väldigt fina, de formklipps, odlas ekologiskt och de har får som betar bort ogräs mellan träden🤗

Jag älskar det här! Granen levereras till dörren och vill man kan man få den hämtad också, hur bra som helst om man har svårt att göra det själv.

Jag ska alltså ha en tävling om en gran, så kolla min instagram. Men om ni inte vill hoppas på en vinst så kan ni ändå få 100kr rabatt om ni använder min kod:

carolawetterholm100

Smålandsgran hittar ni här❤️

Jag har en Kungsgatan i år igen och den kom levererad i måndags. Jag ska ta in den idag eller i morgon:) Tanken var att jag skulle hinna det igår men det gick inte alls:)

Hörrni, jag postar iväg det här och återkommer alldeles snart 🙂

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Jag älskar att pynta o fixa inför julen jag o ena sonen hjälps åt han gillar det också. Men nu pluggar han i Östersund o kommer hem strax innan jul. Så jag drog ned på det fixade inför advent . Då kommer maken o säger vi skall väl ha belysning på balkongen? Då sa jag har inte Johan till hjälp med att sätta upp så det blir inget. Då tog han o sonen som bor hemma tag i saken. Jobbar heltid o från Slutet Oktober tom December övertid en del . Så i år la jag ner. Tog bara fram det som är viktigt för mig. Trevlig Lucia!

  2. Karin

    Jag har alltid älskat julen, men nånting har blivit väldigt fel här hos mig…
    Jag har fått välja bort allt som jag har tyckt om att göra, och istället har det bytts ut mot stress och press 😔
    Ingen hjälp har jag heller här hemma att rodda ihop julen 😩
    Jag är trött, jag är less men jag biter ihop och fixar och donar och i smyg önskar jag att det snart är januari 😩
    Nej usch så biter och tråkigt detta blev, men ibland är det skönt att få gnälla av sig också och komma ihåg att december inte bara är så där mysig som den kan verka i sociala medier ☺️
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting