Okategoriserade

Jeans jeans jeans!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Just nu har Cellbes 25% på jeans, dvs läge för bra priser 🤗 Jag kallar alltså denim för jeans, det känns mer korrekt 🙂

Jag har en favorit som jag alltid återkommer till, ska visa den sen, men sist så ville jag ha ett par ljusare. Jag har bara svarta och nåt par mörkt blå jeans i garderoben. Av nån anledning har jag fått för mig att jag inte passar i ljusa byxor. Kan också ha att göra med att man så enkelt smutsat ner sig under åren i ljusa kläder 🙈

Jag sprätter upp mkt slask på baksidan av benen när det är slabbigt väder så av den anledningen är ljusa byxor inte heller bra den här årstiden.

Men det kommer ju en vår! Och alltså de här byxorna var så sköna!

Jeans Elsa heter de, och har en liten resår i sidorna som gör att de sitter suveränt. Den syns inte alls när de är på, då sitter de bara snyggt. De är ganska höga i midjan så det håller in fluff-ringarna och har skapliga fickor.

Dambyxor har ju sällan vettiga fickor men de är iaf inte urusla. De finns i en mörkare blå färg också.

En riktigt bra byxa!

Min all-time-favorit är de här, hög midja finns i flera färger.

Jag har den här modellen, fast de har uppdaterat den precis, i lite olika storlekar. Några som jag i princip får klämma ner mig i, och som är jobbiga att sitta ner i längre stunder 😉 och några som är snudd på lite för stora. De sitter svinbra oavsett.

Jag har i perfekt storlek också 😂 de är som att vara naken. Nästan, på allvar. Så himla sköna byxor.

Och även de här shapingjeansen är toppenbra:

De har jag i svart men det syns ju inte så bra på bild. De gör inga mirakel men de håller in och lyfter rumpan lite på ett väldigt skönt vis. 👍

Jag älskar Cellbes jeans! De är hållbara, och prisvärda. Finns i alla möjliga storlekar och modeller. Och just nu till ännu bättre pris:)

Glöm inte heller att kolla Outleten!

Min fina fina blus i chiffong kostar nu nästan inget alls 🤗

Så fin och skön 🙂

Ni hittar hela Cellbes sortiment här

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Har alltid svårt att hitta jeans . Måste nog kolla Cellbes . De har olika benlängd såg jag passar mig som är kort i rocken. Sen får jag väl mäta noga midja stuss mm.
    Nu har jag en modell från Kap Ahl jag kört med i flera år men något nytt skulle vara roligt. Köper sen flera år underkläder o badkläder från Cellbes. Har man hittat rätt storlek så kan man beställa samma storlek på alla underkläder badkläder de är konsekventa i storlekarna. Trevlig kväll!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting