Okategoriserade

Jag tror inte på sammanträffanden …😳

Den 21/2 kommer larm om att folk börjar kräkas i trapphus.

Den 23/2 går ett gaslarm på Säpo

Är jag den enda som ser vad som pågår här? Ja okej, jag raljerar lite, och jag varken vet eller är nån konspirations-hysteriker. Men kom igen? Två, eller till och med tre, eftersom ännu en kvinna kräkts i ett annat trapphus, larm om samma sak?

En tryckande känsla över bröstet, en doft i luften, illamående och kräkningar.

Trapphuset säger de är vinterkräksjukan. Jadå den har ett snabbt förlopp. Men INTE SÅ snabbt att man går ut frisk utanför dörren för att sen kräkas i trapphuset? Vilken vuxen människa gör ens det i nyktert tillstånd? Man hinner till en toalett om man är så pass nära. Och mannen hade två barn med sig, att alla tre samtidigt kräks direkt de går utanför dörren är mer eller mindre en omöjlighet. Att alla mådde bättre efter en stund i friska luften är ju inte heller direkt signifikant med vinterkräksjukan. Tvärtom är ju den väldigt intensiv under ett par timmar iaf, oftast längre. Om den gick över efter lite frisk luft vore det ju inga problem, bara öppna fönstren så blir man frisk, toppen ju! Botemedlet är funnet 👍

Att ännu en man som kom till samma trapphus OCKSÅ blev akut vinterkräksjuk är en omöjlighet. Hade de sagt att han blev äcklad av att trapphuset luktade spya hade jag kanske köpt det. Men inte nu.

Jag sa det direkt, det här är ett test. Av vad visste jag inte. Men det blev ju tydligt när SÄPOs gaslarm gick, och enligt uppgifter som sen dementerats, gav det utslag för en stridsgas. Nu säger man att det inte fanns nån gas, och att det kanske berodde på nåt av byggena i närheten, eller nåt. Det är rätt luddigt och vagt.

Utan att anklaga nån😇så har vi en stor spelare i öst som inte är jätteglad på oss, speciellt inte som vi är så här nära att godkännas för inträde i NATO. (Måttar en minimal glipa mellan tummen och pekfingret) En spelare som är känd för desinformation och fulspel. En spelare som inte drar sig för varken krigsbrott eller spioneri. En spelare där det inträffar plötsliga, oförklarliga dödsfall på personer som är besvärliga.

Såhär: om polisen på allvar inte kopplar ihop de här händelserna och utreder dem som ett terrorhot, eller vad man nu kan tänka sig för brottsrubricering, så tappar jag tron på dem.

Jag vill tro att de är fullt på tårna men inte vill varken skapa kaos eller visa fienden att de utreder det med ögonen på dem.

Jag tror alltså att de här två, eller tre, larmen hör ihop. Att de första var ett test, för att se hur gasen eller vad det är, funkar i ett visst utrymme. Hur räddningstjänsten agerar och framför allt var det ett sätt att visa musklerna.

De musklerna flexade man ännu lite mer när man angrep SÄPO. Det är säkerhetspolisen, Top of the Top, de som har infon som är for your eyes Only, de som ska vara mer eller mindre oantastliga. Så tar man dem så enkelt.

Om jag får gissa så kommer det ännu ett angrepp, kanske med dödlig utgång :/ Antagligen på en offentlig, för Sverige, viktig person. Det vill säga om inte vår hemliga underrättelse är lika smart som vad jag är😅

Jag har alltid rätt i sånt här, nailade exempelvis att Helge Fossmo sett till att få sin fru dödad genom barnflickan efter att ha läst första artikeln om det. 🤷🏼‍♀️

Ja det var mina referenser, en magkänsla:)

Ta det för vad det är, jag är inte helt seriös, och jag vill inte uppvigla, men nog fan är det konstigt? Och jag, liksom Jack Reacher, 😎 tror inte på sammanträffanden. Absolut inte sådana här.

Vad tror ni?

Kommentarer

  1. MK

    Någonting är det som pågår, tydligen ska vi inte ska få tillgång till ”sanningen” just nu. Väldigt obehagliga tider 😓

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting