Okategoriserade

Vår i luften:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Nu börjar det dra åt vår, eller hur! Så fort solen orkar över trädtopparna kan man sitta ute en stund med en kaffe. Jag älskar känslan av att ha allt framför mig:) Det går åt rätt håll och även om vädret serverar bakslag så gör det inte så mycket.

Genast börjar jag känna för färg igen. Efter att ha gått runt i dova, mörka kläder så vill jag ha färg.

Den här blå stickade tröjan ❤️ hänger just nu på vädring:)

Den har jag använt även under vintern såklart, det är en superskönt tröja! Jag är svag för pasteller, tycker det är så fint. Därför får jag lite extra uppåtvinkling på mungiporna när jag ser de här topparna 🙂 Helst den rosa då, men den gröna är också så fin.

Och jadå, den orange/aprikos eller vad man nu vill, är härlig den med 🙂

Eftersom just blått är signifikant med vår för mig så dras jag alltid till den färgen så här års:) Den är dessutom ok att ha även fast man är blek som ett lakan 😂 Den här spetstoppen finns i andra färger också, men givetvis fastnade ögat först för den blå.

Det kan vara så att jag beställt den här 😅och det kan också vara så att jag bestämt mig för en beige först, för att sen ändra mig 🙂

Den är på kampanj nu🙌🏼

Idag slutar också ett härligt erbjudande, nämligen 25% off på rean 🙂

Ni har till midnatt på er:)

Hela sortimentet hos Cellbes här ❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting