Okategoriserade

Det är skottdagen:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

 

På skottdagen får kvinnorna fria:) Mina döttrar tittade på mig som att jag vore helt felvaggad när jag upplyste dem om det:D det hade de aldrig hört, och det är både bra och dåligt. Bra för att det är tider nu då en tjej ”får” fria vilken dag hon vill, och dåligt för att det är ändå lite charmigt med de gamla traditionerna:)

Ni fattar.

Men jag tycker att skottdagen är en finfin dag att klippa till på nya jeans, eftersom det fortfarande är 25% på denim!

Jag passade faktiskt på igår att beställa ett par till ljusa jeans, jag har ju enbart mörka. Förutom ett par, de ovan, som jag beställde för ett tag sen till toppenpris:) De är så sköna och jag börjar vänja mig vid att ha ljusa byxor, så då kör jag ett par att byta med. Förr hade jag alltid ljusare jeans, men nu i princip enbart svarta. Ett och annat par mörkt blå. Ja, förutom de ljusa som ligger kvar och tar plats i lådorna och är A: trasiga eller B: för små;)

De här ovan har en liten resår i linningen, på sidan, vilket gör att de sitter perfekt. Helt otroligt att det inte glappar bak i ryggen som det så ofta gör.

De jag köpte nu är i samma modell som jag älskar, nämligen den här:

Det är ju samma jag tjatat om förr, men de är värda att berömmas. Så bra byxor!

25% är perfekt, då kan man verkligen passa på.

Det finns ju annat i denim än bara byxor. Jag har funderat ett tag nu på om det är ok att skaffa sig en jeansskjorta igen, eller om jag borde låta det stanna vid en tanke? Jag tycker det är väldigt snyggt på andra, men kanske att man när man upplevt det en gång på … vad var det? 90-talet? att man känner sig utklädd?

Men det är ju ett ruggigt praktiskt material, svårt att hitta ett som bättre står emot lite smuts:)

Klänningen kan man ju köra som en tunika också om man vill, så den kan jag absolut tänka mig.

Hängselbyxor däremot, det är INTE för mig. Jag ser inte klok ut i det, mest troligt för att jag känner mig som typ Asterix, eller nej, Obelix heter han väl? Jag känner mig inklämd och utklädd deluxe. Men, på andra är det oftast väldigt fint. Typiskt:)

En lång jeanskjol…? Ja, jag tror det, jag har korta som jag har hela somrarna, men ingen lång. Kanske dags för det?

Måste helt klart fundera, för nu började det snurra, den skulle vara väldigt snygg ihop med flera av mina t-shirtar:)

Kappan sen då, ja, den kan man ju inte säg annat än att den var snygg, eller hur?

Ni hittar allt denim och massa inspo här 🙂

 

Kommentarer

  1. Monica

    Själv, har man vi våran 3dje bröllopsdag idag 😉 å den firade vi med å ligga i var sin del av soffan å kikar just nu på en serie… sen blev det färdig pissa från Coop…GYROS KYCKLING, testa vettja så jäkla god 😉
    Riktigt romatiskt hahaha…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting