Okategoriserade

Redan trött till i morgon:)

Herregud hur fan ska det ens gå att vakna till i morgon? Jag är ju som en nyvaken björn som inte riktigt orkar kliva ur idet:)

Trixie ska ju mönstra och jag skjutsa, och det är så tröttsamt att resvägen kan vara allt mellan en timme och typ en evighet. Jag fattar inte hur stockholmare orkar med trafiken för jag får fasen panik av att inte veta hur långt tid det ska ta. Inte som att det är superkul att hänga där utanför Pliktverket en längre stund heller. Vi siktar på att åka kvart över sex, då har vi nästan två timmar. Håll en tumme eller två att det blir bra:)

Jag pratade med en kompis idag, hans unge hade mönstrat för ett tag sen, och fått en frisedel nästan direkt, så de hade varit klara vid 12, så det finns ju en förhoppning om det nu. Trixie vill ju inte göra nån grundutbildning men gör det hon blivit kallad att göra. Hon tror själv att hon ryker på fystestet, om inte redan på läkarundersökningen. Hon har lite problem med fötterna som hon inte nämnde i det bedömningsunderlag hon svarade på förut. Då tänkte hon inte på att det kunde vara något, och det är väl inga stora problem. Hon har ganska låga fotvalv, och går på insidan av foten mer än hela. Det är inte värre än att ett inlägg gör underverk, men det visar sig ju vad det militära tycker om det. I kombo med en usel kondis kanske två fel gör ett rätt, för henne då, så hon ryker:D

Det visar sig.

Alltså suck… Lovelia öppnade precis dörren för en jäkla försäljare, det var Postkodlotteriet. För nån dag sen kom en tjej från Telia för att tjata på mig ett annat bredband. Jag har ju blockat och gått med i alla nix-register som finns, plus att jag ställt in mobilen att tysta okända samtal, men nu ska de jäklarna alltså knacka på dörren i stället. Jag hatar försäljare om de inte är i en butik, då är de helt okey:)

Att de öppnar min stängda grind och trippar upp till huset, och knackar på dörren, vi har inte ens en dörrklocka längre, det gör mig så irriterad. Fatta vinken. En stängd grind borde signalera att man ska hålla sig utanför? Jag kanske måste skaffa en skylt att sätta på grinden? INGA FÖRSÄLJARE.

Eller tror ni det funkar med den jag hade förut: No trespassing, we are tired of bury the bodies. Och: Trespassers will be shot. Survivors will be shot twice;)

Doris blir ju också vansinnig så man står där med en hund som skäller i famnen och hör inte ett ljud och de bara babblar på. Tro mig, det finns inget en försäljare vid min dörr eller i min lur har att erbjuda som jag inte kan leta reda på själv. Sluta bara. det är fan omodernt med säljare som söker upp en.

Nåväl. Lovelia hörde att jag hojade NEJJJ inifrån huset när han frågade om den som var ansvarig var hemma, så hon sa att hon skulle se efter, troligen var jag fast i ett viktigt samtal:D Det var jag givetvis:D Det är inte alltid fult att ljuga. Dessutom hade jag en envägskonversation med Jay Smith. Han sjunger och jag stämmer in ibland:)

Men alltså kan man inte få vara fredad i sitt eget hem en kväll efter halv nio?

.

Idag har jag försökt få undan det jag behövt göra, med lite blandade resultat. Hann en del och en del inte alls. Men inget superakut i alla fall. Tanken var att inte behöva ha något absolut måste i morgon som ska ligga och stressa och så blev det. Sen kan det ju tillkomma något, men just nu ser det ok ut. Ta i trä.

Jag ska gå och duscha och sen se lite Stranger Things med Robban.

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

  1. Marie

    Jag tycker inte heller om återförsäljare men svarade väldigt vänligt på frågan om vad vi betalade för larmet med följande: 14 Dumlekolor och 9 HubbaBubba

  2. Agnethe

    Jag gillar inte alls att främmande ringer på min dörr oavsett när på dagen. Jag öppnar inte för någon utom familj och vänner när det är mörkt ute. Som tur är har jag ett fönster som jag kan öppna bredvid min dörr. Där kan jag stå och skrika och skälla så säljaren löper åt ett annat håll.
    Sen får jag alltid dåligt samvete. Tänk om det var min unge som inte fick annat jobb utan måste fara runt och knacka på dörrar på kvällen? Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det.

  3. Annika

    Vi hade larmsäljare som ringde på kl tio i tio en vardag kväll. Inte ok nånstans att plinga på så sent. 😡😡🤬

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Yes! Jag vet:) och troligen försöker vi åka dit. Enklare än till grönan där de också spelar 🙂
      Kostar ju bara 39kr med upptåget 😂så ska fan utnyttja det enda jag ser som lite bra med det nya priset

  4. Camilla

    ”Hatar” oxå försäljare i mobilen, vid hus eller utanför köpcentrum. Säljer de verkligen ngt på att gå runt och knackar dörr? Som du skriver Carola – det man är intresserad av söker man upp själv!!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting