Okategoriserade

Glöm inte!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har förstått att det är många av er som gillar Johanna Toftbys kollektion

Och jag kan bara hålla med:) Jag gillar de längre längderna på klänningarna och tycker mycket om färgerna på de korta. Än så länge har jag inte klickat hem nån men eftersom det är Limited edition så är det ju slut när det är slut. Så vill ni ha någon, passa på innan de är slut! Här finns de.

Jag har en Top som hänger på vänt, behöver bara lite solbränna, för den är stark i sin egen färg.

Den här är så snygg! Enkel, men med v- ringningen blir den så jäkla fin. Färgen är ljuvlig, det är härligt med rosa.

Den finns i många olika färger och materialet är lyocell och elastan vilket är så otroligt skönt. Det känns som att ha siden mot kroppen. Jag är väldigt sugen på en i grönt också.

Varje vår så blir jag lite extra kär i mina gardiner:

De finns i lite olika varianter:

Och de är så himla fina! Jag har samma fast med julmotiv också, samma fåglar som har tomteluva 😍

Varje gång jag ser gardinerna, för man blir ju hemmablind, men då ler jag lite över hur himla fina de är:) De gör mig glad, vilket är härligt! Cellbes har ju inte jättemycket heminredning som är sådär super wow, mer basics, men just de här gardinerna är topnotch.

Just nu har Cellbes 25% på toppar och tunikor, vilket är perfekt, för jag behöver lite nytt på den fronten. Ni hittar de här De har också 30% på vårjackor och glöm inte att det fortfarande finns massor av fynd på Midseasonrean!!

Här hittar ni allt 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting