Okategoriserade

Vårlätta skor!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Jag surade ju lite över att våren är på paus i förra inlägget. En anledning till det är att jag har hittat DE sommarskorna ♥

De där jag kommer leva i hela sommaren. Vill ni se?

Ballerinaskor i skinn, ni ser ju hur Doris gillar dem:)

De är så jäkla sköna! Och lätta, och luftiga, och fina. Kolla bara på mönstret:

Små fina blommor:)

De kommer från Rieker, ett märke jag upptäckte för många år sen, och sen dess är de mina absoluta favoriter. Nästan alla mina skor kommer nu därifrån.

De är dyrare än att shoppa på Ta tre betala för två-butiker, men de ligger ändå inom ett helt ok spann tycker jag. Det här är också kvalitet, rakt igenom. Jag har ju problemfötter, dels min onda häl som älskar de här sulorna, de är formade och mjuka, och dels min skadade fot som är orörlig och det är svårt att pressa ner den i tajta skor. De här är alltid rymliga utan att vara för stora. Det finns också plats för foten att expandera under dagen, extra skönt sommartid när det är varmt ute.

Jag rekommenderar alltid de här skorna. Jag försöker att inte ha ett och samma par skor hela tiden, även om det gärna blir så, men har fått för mig att de håller bättre om man varvar. De får torka ur och forma till sig, typ.

Jag ser nu att Cellbes har 25% på denim, och då vill jag återigen passa på att hylla deras jeans!

Jag har så många par nu, för jag har liksom hittat MIN modell. Det gjorde jag genom att först kolla på bilderna såklart, sen läsa i beskrivningen, gå till storlekstabellen, och eftersom jag har bra koll på mina mått, det är en bieffekt av att ha varit gravid många gånger och behövt komma i form igen efter det, kilona på vågen säger inte så mycket som siffrorna på måttbandet, så har jag enkelt kunnat hitta min storlek. Har man inte samma koll, så är det easypeasy – ta ett måttband och mät. Tar en minut, max, sen har man koll. Efter det kan man enkelt beställa byxor:)

Cellbes jeans är de skönaste jag haft, och de håller. Nu tvättar jag inte mina byxor var och varannan dag, tvärtom, jag brukar hänga ut dem på vädring mellan tvättarna. Men även de som är äldre som åkt tvättmaskin många gånger är fina.

Det här är min favoritmodell, jag har den i alla färger:)

Den finns med raka ben, smala ben, bootcut och jag tror den finns i olika kortare modeller. Alltså typ Capri osv.

 

En annan favorit är den med resår i sidorna, det låter ju som byxor för barn men ojoj vad bra de är för oss vuxna med! Resåren syns inte, men gör så de sitter perfekt i midjan, inget jäkla glappande i bak.

Så bra med 25% off, det gäller även jackor och kjolar och sånt, i denim. In och kika för snart kommer väl värmen på riktigt ändå??

Här finns hela Cellbes sortiment

Kommentarer

  1. Birgitta

    Hittade till denna blogg idag.
    Så himla jobbigt att ha problem med fötterna.
    Jag älskar snygga skor med klack.
    Jag väntar på operation för en stel stortåled, sen ska jag shoppa billigt och snyggt igen😀

  2. Birgitta S

    Skorna såg sköna ut o lite breda runt tårna. Min högra fot är skit. Dålig känsel mm. Gjorde OP 2011. Inte helt lyckad. Tack för tipset. Trevlig helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting