Okategoriserade

En rosa fluffdröm

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har ju glömt att visa er! Gissa vad det här är?

Jajamen:) det är den rosa fluffiga drömmen som jag skrev om för ett tag sen. Svårt att göra färgen rättvisa, den är puderrosa, gammalrosa, mjukt pastellrosa.

Jag som fryser hela tiden, eftersom jag snålar på värmen 😉 behöver ett helt gäng varma kläder:) Den här har jag använt hur mycket som helst redan, pga vårens sega ankomst, och jag kommer ha den hela sommaren också. Jag har en vit liknande som jag brukar ha i husvagnen, och då saknar jag den hemma, så nu är det problemet löst. I husvagnen behöver jag absolut minst en varm jacka, och förra året hade jag en sån här, plus en stickad tjock tröja, plus en långärmad tunn plus en t-shirt, och så en fet regnjacka ovanpå det hela när man skulle ut…det hoppas jag slippa ever again.

Men det här är en fleecejacka som verkligen är användbar. Dels som myskläder hemma, eller i husvagnen, eller som en jacka, eller som en tjocktröja under en tunn jacka, eller under en varm jacka.

Den har huva och fickor med dragkedja, och går ner över rumpan, vilket är perfekt.

Nu vill man ju för allt i världen mest ha tunna lätta kläder, men vis av erfarenhet så behövs även de här. Så det blir mitt tips så här sista april. Idag är nämligen sista dagen för att ha vinterjacka, enligt min egen kalender 🙂 Efter i dag är det förbjudet, men då kan man ha en sån här med en vindjacka över 😀

Cellbes har fortfarande 25% rabatt på klänningar, jag rekommenderar er att kika in! Här hittar ni Cellbes

 

Kommentarer

  1. Tor

    Hur ska du försörja dig när alla bidragen för barnen försvinner? Inte så långt kvar till dess, eller hur?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Rätt gulligt ändå att du tror att det går att försörja sig på några få tusenlappar…
      Men om du vet hur så kan du gärna dela med dig;)

  2. Birgitta S

    Den såg härlig ut! Har 2 st av deras fleece morgonrockar en lång för vinter o en kort sommar. Men detta fleecejacka som fungerar hemma o även ute! Måste kolla in!
    De har bra kvalite o har man hittat sin storlek så stämmer det . Tack för tips! Trevlig valborg!

  3. Agneta

    Vad kostar uppställningen av husvagn? Jag tror du skulle må bättre av en resa till medelhavet, kanske lika pengar?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha jamen då tror du fel:) Självklart skulle jag gärna köra en medelhavsresa, men jag älskar ju min husvagn och min camping:) Sen klagar jag förvisso mellan varven men sån är jag, får jag gnälla lite känns det bättre sen. Tror uppställningen ingen kostar runt 7000kr, man delbetalar under hela vintern så kommer aldrig ihåg exakt, och för det får jag ingen resa för mig och de som vill åka med.
      Men har heller aldrig tänkt tanken, jag vill ha min husvagn, och jag vill ha den där. Sen skulle jag absolut vilja ha mer sällskap där än vad jag har, men som tur är gillar jag mitt eget väldigt bra också 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting