Okategoriserade

Trodde jag aldrig:)

Jag trodde aldrig jag skulle göra det här, men vet ni vad jag gör nu?

Jo, jag kollar på BingoLotto i EFTERHAND 😉 enbart för att jag fick upp ungefär tusen notiser om att Herreys var med:D Jag vet. Men det kommer gå över om ett tag. Jag gör så här, total crushar. Låt mig:D

I alla fall, det är tydligen på dagen 40 år sen idag, 5/5 som Herreys vann där i Eurovison.

Jag har inte sett BingoLotto på …. sen Jesus gick i kortbrallor. Men när det kom, på stenåldern, då spelade vi varenda gång. Mitt ex jobbade på bingohall i ett antal år när vi var unga och lyckliga, och tydligen fick han inte nog på jobbet;)

Jag tycker väl att det är ett rätt småtrevligt koncept, och man känner sig ju en aning delaktig när man har en lott. Vad kostar ens en bingolott nu för tiden?

Jaja, idag är jag trött, som vanligt då. Men nu tänker jag skylla på pollen. Det gör alla andra så det känns som en trovärdig sak ändå. Jimpa har varit här och fixat med husvagnen, och den blir så fin så fin! Just nu är det stökigt såklart:)

Listerna runt fönstren har för länge sen torkat och lossnat i bitar. Pappa letade efter nya lister utan att hitta några, och vi enades om att det fick vara. Men sen så kom Jimpa och löste det hela:)

Han är ju ändå en mästare på jäkligt mycket. Här är fönstren, utan lister.

Fukt har krupit in men det är inget som är mögligt. De gamla listerna höll ihop plåten utanpå med väggen inne, och det har nu limmats, och väggarna har målats och sen var det på med lim.

Sen blev det såhär snyggt och prydligt:

Det är ett enormt jäkla lyft! Några fönster kvar, sen kan jag städa ur vagnen ordentligt, lika bra eftersom allt redan ligger i garaget, alla dynor och sånt som annars tar plats och är i vägen. Sen ska det snöa på onsdag och vi ska köra ut den på plats på torsdag. Jippie. Är det inte typiskt?

Jag höll på att frysa ihjäl idag, fick ta på raggsockorna igen, efter att ha suttit ute i bikini hela dagen igår. Jäkla väder. Eftersom jag kanske, men bara kanske, får ändan ur vagnen ordentligt i år, så är det möjligt att jag packar in kläder och då kan jag säga att det kommer bli en massa varma kläder:)

Förra året frös jag, för jag är så där principfast och larvig, men jag vägrar att dra på värme i juni juli och augusti. Då fryser jag hellre. Jag låg med byxor och tre lager tjocka tröjor i sovsäcken med två täcken över. Japp. Jag misstänker att det bara kommer vara jag och Jamie mestadels, Jordan vill knappast haka på, och tjejerna tackar artig tack men nej tack:) Men, det är som det är, alla får göra det de vill på sina lov så är alla nöjda och glada. Förr när alla var små hade de ingen egen vilja, jag släpade med dem överallt, och de har älskat husvagnen, men sånt där förändras ju med tiden. Det vore konstigt annars, men jag tror de kommer återkomma. 🙂

Jamie har skaffat sig en hel del kompisar där i Norberg, både andra campingkids och bofasta, så honom ser man knappt röken av. Det är väldigt annorlunda mot när jag hade med mig sju kids, där Jamie var ett år gammal. Det var helt klart roligare förr, men enklare nu:D Var tid har sin charm, eller hur:D

Nåväl:)

Min torktumlare har annonserat sin snara frånfälle. Jag blev inte det minsta förvånad, för den är ju kika gammal och lika välanvänd som tvättmaskinen som la av för några månader sen. Jag blir heller inte lika panikslagen, för man KAN torka tvätt på ställning, utomhus är ju inte fy skam så här års, men man kan absolut inte handtvätta hela hushållets tvätt. Jag väntar på att det ska ramla ner en fin rea eller så.

Ni som har bra tumlare, som kör och håller, tipsa mig gärna. Jag är helt för att köpa en billig, med så få program som möjligt, absolut inget jäkla lyse inuti osv. Jag använder aldrig de olika programmen utan kör alltid full värme, rakt av, eller så hänger jag upp tvätten.

Den här höll, och har inte dragit sin sista suck än, i nio år. Jag måste absolut ha en nio kilos eller mer. Tvättmaskinen jag köpte tar 9 kg och vi tumlar allt. Lyfter bara upp det en våning:)

Budget märken, vilka är det?

Ja, under tiden jag skriver så har Herreys sjungit och sen kör husbandet låtar från deras skivor, och ja, jag kan alla:)

I morgon har jag deadline på en kamratrespons, den är jag klar med. Är mer än lovligt osams med läraren, som vanligt, men herregud vilken jävla tomte han är. Jag fattar ju att han triggar mina aggressioner men det hjälper inte det minsta. Han är så förbannat nedvärderande att jag känner hur det slår lågor från huvudet. Fucking kioskmongo.

Jag fattade inte uppgiften riktigt, eller såhär: Jag var rätt säker på hur man skulle göra, gjorde uppgiften och lämnade in. Fick en halvknepig negativ kommentar av honom. Blev extremt förvirrad och eftersom man INTE kan kommunicera på den förbannade plattformen, utan de vill att man ska maila dem… (idioti) så mailade jag. Det här är första delen av flera, vilket gör att jag ville vara säker och inte fortsätta göra fel, som det lät som jag gjort.

Ställde mina frågor, kryddade med glada smileys för att visa att jag var positiv.

Får som svar:” Nu räcker det med bittra mail.” Och lite annat skit.

Okeeey … Fuck you, din tomte. Blev ett vändande mail där jag skällde ut honom. Ifrågasatte vad fan han menade. Frågade när det blev förbjudet att fråga. Osv. Läste igenom massor av gånger för att det skulle vara sakligt, vilket det var. Får svar några dagar senare där han jiddrar på om att det på de här högre utbildningarna krävs eget ansvar, jag kanske inte var van vid det utan vid lägre utbildningsnivåer och blablabla. En jävla massa skitsnack helt enkelt. Man fick fråga, men kanske inte fick svar … nä, okey, vi säger så.

Nedvärderande deluxe och jag kände bara för att trycka upp min kandidat och min masterexamen i fejset på honom, vad jag vet har han inte varken det ena eller det andra. Jag har en del högskolevana, kan man säga. Och om jag nu inte haft det, är det ändå aldrig fel att fråga när man inte förstår. Speciellt inte när lärarna hela tiden uppmuntrar oss till det. Jag hatar den där gubben innerligt. Det är sällan jag känner så, men han har förtjänat det. Jag har inte idats svara, kanske gör jag inte det heller. Jag kommer däremot att ta alla de mail vi utväxlat och skicka över dem till nån ansvarig på skolan, för det är inte okey nånstans. Jag är mer än vuxen, och har koll på vad jag håller på med, men de som inte är det då? De som är osäkra, kanske inte så bra på att uttrycka sig, har olika problematik? De ska inte behöva mötas av sådana som han. Inte på någon utbildningsnivå.

Ta ingen skit, som Grynet sa. Jag funkar oftast väldigt bra med olika slags människor, jag har inga problem med de som andra stör ihjäl sig på, utan funkar. Men sådana som den här går bara inte. Jag är så glad att kursen snart är slut, och kommer definitivt hålla mig ifrån Luleå universitet.

Min text däremot, rullar på så fint, så fint, jag gillar den och jag saknar den när jag inte skriver, och det är härligt:D

Jag hoppas att den inte kommer få ett irriterat skimmer av den här läraren;) Nej då, det kommer inte ske, jag minns inte en enda av hans kommentarer, för de är inte relevanta. Jag vet ju att han inte läser mer än de exakta stycken som jag markerat, och eftersom jag givetvis inte tar med nåt som jag undrar över på riktigt, är jag noll intresserad av feedbacken. Jag saknar mina föregående kursare, och hoppas vi har ett online-möte snart igen. Sist vi sågs via Zoom, snackade vi en timme ungefär, och det gav mig tilllbaka massor av skrivglädje. Det sista en av tjejerna sa innan hon loggade ut lite före oss var: ”Jag saknar Martin” och Martin är då min karaktär. Hon saknade honom och ville läsa mer om vad han höll på med, och det kändes rakt in i hjärtat:)

Vidare!

Jag ska snart hoppa i säng, Bingolotto är slut, Herreys har sjungit klart för den här gången och jag har återigen sett deras vinnarframträdande med lite tårar hängande i ögonfransarna:) Jag vet, det är lökigt, men fast jag må verka som ett stoneface så har jag väldigt ofta alla känslorna utanpå. Som en unge;) Eller kärring, kanske. Med åren har jag vågat visa tårarna, allra helst de som är av glädje eller att man blir rörd, de är ju inte av sorg.

En sista fråga förresten: Kom på den när jag skrev om tårar och ögon:) Jag har ju haft fransförlängning i massor av år men slutade typ för ett eller två år sen. Saknar dem men det  är samtidigt så skönt att vara utan, man kan gnugga sig i ögonen hur som helst:) Däremot ser jag ju inte direkt pigg ut när jag vaknar, det gjorde jag inte helt med fransar heller men tusen gånger bättre. Jag har korta, raka intetsägande fransar. Jag vet ju att man kan färga dem, och det är vad jag tänkt göra nu till sommaren. Jag skulle såklart kunna be Patricia böja upp dem, vad nu det kan heta, permanenta lät ju lite galet;) Men jag tänkte mer bara att de, och ögonbrynen, skulle få lite färg, för att markera ögonen.

Hr ni nåt att säga om det? Vad rekommenderar ni för färg? Märke? Hur gör man? Eller det lär ju stå på paketet men finns det några absoluta nono´s så berätta. Ibland inser jag hur efter jag är på vissa saker;)

Nu är det sovdags! Vi hörs snart igen ♥

 

 

 

Kommentarer

 1. Malin

  Testa Lenoites fransserum! Absolut bästa jag testat! Har också testat xlash men inte samma effekt och sved som fan i ögonen!

 2. Chrisse

  Testa Xlash, serum för ögonfransarna. Använd varje kväll i ca 4-6 veckor så får du fina fransar. Använder det själv och fått frågan flera gånger om jag har gjort fransar 😀

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag har fattat att det är toppen! Grejen är väl mer att man måste komma ihåg det… och där failar jag😂 Men kanske måste ge det en chans! Igen 🙈 Jag har haft det hemma, gillade det, men glömde bort efter några dagar. Klantigt – absolut

   1. Chrisse

    Haha. Det där med att komma ihåg är ett jäkla gissel 😩 De dagar man kommer ihåg, kan man klappa sig på axeln 😊

 3. Linda Joensson

  Har köpt ny torktumlare i år på Ikea och är nöjd. Vi valde Ikea eftersom dom har lite längre garantier på vitvaror o bra pris.

 4. Anna

  Lashlift brukar hålla ca 10 veckor på mig, och det är så värt det. Färgen försvinner ganska fort, men det spelar i min bok mindre roll. Det som gör hela skillnaden är böjen (att det ens syns att jag har ögonfransar 😂). Jag säger: testa! Angående färg så tycker jag att Depend är absolut bäst. Den där man tar en tub i taget (två stycken), inte den där man blandar ihop med någon vätska.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting