Okategoriserade

Perfekt. Not. Men en vacker Trixie :)

Nu piper min frys. Den är avfrostningsfri men det är ju bara nåt de helt felaktigt kallar sina förbannade frysar för. Det finns inga sådana. Givetjävlavis ska den alltid kräva en avfrostning när det är 100 grader varmt och det är fullt i alla frysar, jag har tre. En stor, och två sådana halva. Så, tja. Just nu skulle jag önska mig en frostnatt:D

Jag hoppas att det var för att nån missat att stänga dörren, då kan den hämta sig, men jag tror inte riktigt på det, utan jag kommer snart få springa runt som en idiot och flytta varor, se vilka som kan tinas och tillagas och sånt. Helvetes skit.

Aldrig får det vara lugnt. Jag vet så precis att det var exakt samma tid för två år sen, då tog Novalie studenten och den började pipa kvällen innan, jag hade ju noll tid. Givetvis borda jag förutsett detta och schemalagt en avfrostning vintertid, men när det funkar tänker man inte på det. Korkat absolut.

Jaja, jag tycker nog att de skulle sluta köra med falsk marknadsföring och ta bort Avfrostningsfri i namnet. En gammal frys la ju inte av bara för att den var full av is, den blev bara mindre och mindre i utrymmet;) Mkt bättre.

Jag får vänta till natten faller, och ta ut allt, slå in det i täcken och filtar och hoppas att det håller sig skapligt fryst.

Jippie. Nej.

.

Trixie är i alla fall iväg på sin bal, hon var givetvis vacker som en dag. Patricia kom hit för att fixa henne och Lovelia gjorde basen i makeupen, sen tog hon över. Klänningen har hon beställt sen länge, den var lite för lång och aningens för stor i axelbanden, men efter att ha tänkt till riktigt ordentligt, så sydde jag upp axelbanden lite och voila! En perfekt passform.

Extra snyggt med skräpet på marken men vi kunde inte börja sopa bort det, då hade det dammat ner alla fina kläder. Hennes fyra killkompisar var här och fixade sig innan också, så det var snyggbyxor och skjortor:)

Håret ville hon ha halvuppsatt.

 

Jajamen, inser att mina bilder suger, men Patricia tog som hon får skicka sen:)

Inser att det är rätt samma färg som på min brudklänning:) Sorry men jag orkar inte ta bort den andra på bilden, ni får blunda med ena ögat;)

 

Jag blev entledigad från min chaufförstjänst också, i sista sekunden. En av killarna som har körkort bestämde sig för att köra, och det kan ju vara roligare för allihopa. Förutom mig då:)

Jag har svettas floder idag, var på ett pass i gymmet som blev ett tabatapass, med massa jobbiga övningar, och med noll syre i luften och typ 26 grader eller så där var det tufft. Jobbigt. Men kul!

Nu ska jag se vad jag hinner med innan Robban kommer hem, ses snart igen:)

Ha en fin helg!

Kommentarer

 1. Gunilla

  Ha tre frysar, två är avfostningsfria, och har aldrig frostat av dom under alla år.
  Varav en står i ett förråd där det är jättevarmt på sommaren.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Antar att du inte öppnar den 50 gånger om dagen, speciellt när det är varmt ute? 😂 Det blir kondens så fläkten fryser fast, och hur ofta det händer beror ju på hur ofta man öppnar och hur varmt det är i rummet den står. Alla rycker i den här flera gånger dagligen, det ska hämtas is, bär, glass, mat, bröd osv. Det finns inga frysar som inte behöver frostas av, det är ett försäljningsargument och lur. Det säger företagen själv, jag har såklart kontaktat dem, och det säger reparatörerna. Men skönt för dig 🙂 Det är inte kul när det händer!

 2. Karin

  Trixie är jättefin, och klänningen likaså.
  Måste också få tjata lite igen om hur galet mycket jag gillar namnet Trixie, det är så fint 🤗
  Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting