Okategoriserade

Husvagnen :)

Igår åkte vi till husvagnen och i morgon åker vi hem 🤷🏼‍♀️ Jamie ska på cup i Timrå och de åker på torsdag, så jag tänkte att vi kunde åka hem onsdag. Men så såg jag att de har en träningsmatch inför cupen i morgon så då är det bara att bege sig hemåt. Det är ju kul att köra bil. Eller nåt 😉

Jag tycker det är så mkt roligare att sitta i passagerarsätet, där kan man se sig omkring och bara koppla av. Syrran har lätt för att bli åksjuk även i framsätet så hon vill gärna köra, det är en perfekt uppdelning. Hon kör och jag underhåller och distribuerar godis och dricka om vi åker långt 🙂

Nu är hon inte med, så då är det bara att bita i det sura (nåja) äpplet och köra själv. Det går ju bra det med. Jag har mellan varven svårt för att köra, foten är inte alltid med på noterna. Det gör att jag duckar att köra till matcher med ungarna, av den enkla anledningen att det är helt upp till dagsformen. Ibland blir jag trött i den direkt och då är det skitjobbigt. Jag tror inte det har med att göra att något är fel, eller jo 😂såklart är något fel med foten, typ allt;) men det är samma som med nervvärken, ibland är det bara överjävligt utan synbar anledning. Det funkar ju inte om man åtagit sig att köra. Det är inte alltid enkelt att få förståelse för det dock, snarare tvärtom. Men jag vet vad jag kan och inte, och tänker inte be om ursäkt för att jag har en skada.

Husvagnen står där så fint och väntar, allt var som det ska:

Däremot hade det förkommit stölder natten till igår. Flera cyklar som blivit snodda, och lite andra saker. Det är sällan det är så, boende på campingar respekterar varandra otroligt väl. Man går inte över andras tomter och går absolut inte in i någons förtält utan att be om lov. Så det är ju inga campare utan löst folk. Tydligen ryktades det om att det skulle komma ännu en våg natten till idag, så det packades undan extra mkt igår kväll. Jag har ju inte mkt, definitivt inget värt att stjäla;) det mesta är urgammalt och välanvänt, men det är ändå lite obehagligt att det är folk som snokar och potentiellt förstör.

Folk 🤦‍♀️

Jag har faktiskt med mig två söner den här gången, både Jordan och Jamie, och Robban funderade på att åka över dagen igår, men kom sen på att halva dagen gått. Han är ledig måndagar så skulle ha kunnat sova kvar men hade lovat en kompis att skjutsa honom nånstans. Kan väl säga att mina småkillar inte är små längre. Det är skapligt bröligt och testosteronstinnt plus att det luktar inte rosor direkt😂.

Dessutom äter de som en halv armé, jösses. Jag köpte två paket grillkorv, det var vi överens om skulle räcka till två middagar. Men nu ikväll klämde de i sig sju respektive nio korvar. Jag åt tre och håller på att storkna. Proppmätt deluxe, men de ska snart käka mackor eller nåt. Ett halv kilo potatissallad i var också. Ja inte jag då, men de där två. Herrgud. Jag minns när alla barn var små, då räckte det med en eller två korvar i var. Nu -ett paket. 🤣Nog för att det var småkorv men ändå.

Jag ska snart ut och promenera runt sjön, det fläktar på så det är skönt. Det har annars varor väldigt varmt och skönt idag. Jag tjatade om att bada hela dagen men inte förrän jag låg utspridd på en filt med ljudbok i öronen så bestämde de sig för att det var dags, och jag missade hela alltet 🤷🏼‍♀️

Sen orkade jag aldrig flytta mig så det blev inget bad idag. Promenaden går de absolut inte med på, lika bra det så behöver man inte höra deras eviga käbbel;)

Kolla mossan! Det är så sjukt tät skog här, det där med att gallra verkar inte vara något de jobbar med. Mossan breder ut sig så långt in i skogen man ser, och det är så vackert och trolskt.

Vackra omgivningar och vackra gamla byggnader:

Det här är en gruv-grej, stod och läste på en skylt sist men tydligen utan att lägga det på minnet. Nån form av schakt. Gammalt och så fint, sånt här gillar jag, min fantasi kickar igång direkt och jag ser folket som jobbat och slitit här.

Hm … kanske ser jag spöken vid närmare eftertanke? 😅

Inne i byn, det är är den äldre delen, med en kvarn vill jag tro:)

Jaja, jag ska ut och nöta skosulorna nu, vi hörs snart.

Ps. Jag vet att kommentarerna är knepiga. Det verkar som att när jag skriver från mobilen är de bortkopplade, jag ska kunna slå på det manuellt men hur vete fan. Killen som hjälper mig med sånt här försöker hitta en lösning, men tills dess är det ju urtråkigt! Inläggen jag skriver från datorn funkar det, men inte via appen. Jag kan ju såklart blogga utan appen men det är så mkt smidigare att göra det att jag vill att det ska lösas. Anpassar jag mig kommer det glömmas bort det vet jag 🙂

Vill ni kommentera så går det lika bra på vilket inlägg som helst, de dyker upp högst upp i min app oavsett. Men jag fattar ju att det är irriterande.

Jag saknar era kommentarer så gör det gärna 😍Ds

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting