Okategoriserade

HalloweenShoppat!

God afton:)

Igår tog jag med mig Jordan, Lovelia, Trixie, Novalie och Corrinda på lite shopping inför Halloween.

Syns det vilken affär?

Haha, Lovelia ser helt galen ut:) Hon sitter och sjunger med i bildens musik…Trixie hittade Blixten:

Corrinda ska ha Halloweenfest på söndag, det är ju den RIKTIGA Halloween då, det vet ni va?

Eftersom den inte helt jättetrevliga vinterkräksjukan härjar i vårt område, så har jag bestämt att det blir festande ute i trädgården:)

Vi har en gigantisk gran på vår tomt, och under den är det alltid torrt, så där ska vi fixa med lite dekorationer och pumpalyktor och så, det kommer att bli så fint. Hoppas jag, för annars vill de ju in och det får de inte 😉

OM det skulle regna småspik så det mot förmodan blir blött så får de vara i poolrummet

Nu är det ju inte så mkt vatten i poolen förstås;) men det är hyfsat med utrymme innan vi ställer in studsmattorna.

Corrinda hittade en azurcool klänning i lila och svart, sönderriven och trashig, det var vuxenstorlek på den så Janelle ska eventuellt ha den nästa helg när hon ska på Halloween fest 🙂 Bra med saker som alla kan använda:)

Ska fota när de är färdigstylade 🙂

Nu ska det inhandlas snacks och läsk i massor, tror jag sväger förbi ÖB eller Lidl eller nåt sånt ställe;)

Robban ska ju på tennis i morgon, och det ligger ju en Lidl precis där, det får det bli.

Min käre make överger oss i morgon bitti för att åka på nån pokerkryssning….värdelöst trist, för mig, kul för honom såklart;) men jag har mina egna planer på husmors semester snart, så jag ska inte klaga för mkt !

Vad ska jag inte skvallra om än, men kul ska det bli!!

Tidigare idag när jag åkte och handlade så hämtade jag ut ett paket med kläder från Nelly. Jag har aldrig handlat där förr, men det var inte den sista gången kan jag lugnt säga:)

ALLA plaggen passade som en smäck! Patricia stod bredvi mig och hoppades att de skulle vara för små så hon kunde få ta dem 😉 men nope, jag bahåller dem. Det gick superfort att få dem åxå, beställde i måndagsnatt (hm ja…nattuggla) och de kom igår, eller om det tom var i onsdags??  Men, jag glömde ett annat paket som ska hämtas på ett annat ställe…hatar när de skickar dit för jag är aldrig där, utan måste åka dit enbart för att hämta ut…Men det får jag ta i morgon. Kanske skulle ta en promenad?? Nej, det ska visst regna, så då blir det bilen 😀

Jag måste ju visa åxå, kolla vad som skrämde slag på syrran och mig när vi var och tränade i går:

En groda!! Eller padda kanske??  Jag vet faktiskt inte skillnaden? Den ena är större va, men vilken då??

Skit samma, såna här djur ska väl sova nu???  Inte vara och hoppa runt på en parkering i kolsvarta mörkret! Det kan ju bara sluta på ett sätt…ett väldigt …eh…platt 😉 sätt .

Jaj, nu ska jag köra i säng lite barn, Janelle är på övernattning i kyrkan, de lär inte sova en blund utan bara busa och ha skitkul:) Patricia är ute och snurrar, men övriga ska väl börja göra sig klara.

Ha det gott!

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Marit

  Ett litet tips i magsjuketider…. undvik sånna där bilar som dina barn sitter i.. De städas väääääldigt sällan och är alla barns favvisar = Massor med basilusker…

  Har kompisar som lät sina barn ta en flygtur i en sån och sen fick de värsta magsjukan.. Slump eller inte?? Vem vet.. men men lika bra att undvika allt 🙂

  1. familjenannorlunda

   Hm ja, jag vet, men man kan ju inte gå omkring i en liten steril bubbla! Helst skulle jag vilja det, men…;) Men jag tackat för tipset:)

 2. kristinakihlstrm

  Håller helt med, grodor är för äckliga och en platt groda är en bra gorda 😉

  Ska bli kul att följa din blogg, håller på att bli vansinnig ibland på mina TRE barn kan inte föreställa mig hur det är med,,,,, eeeh hur många har du nu igen?! ÅTTA?!?

  http://blogg.mama.nu/kristinakihlstrm

  1. familjenannorlunda

   Haha, jag tycker grodor är rätt charmiga, på håll:) Ogillar starkt om de kommer hoppande mot mig, hu.
   Vad roligt att du vill förlja mig här, och vet du, det kan vara precis lika mkt med tre barn som med åtta, allt är relativt vet du;)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing