Okategoriserade

Syskon

Ibland slåss de så stickor och strån ryker, men allra mest är de de bästa vänner!

Här är Trixie och Lovelia 🙂

De här två har kommit närmare varandra det sista året, mkt beroende på att Lovelia blivit större och roligare att leka med, men även för att Novalie är på skolan varje dag. Hon och Trixie är annars som ler och långhalm.

Här är den lilla tjej trion som i smyg lånat systemkameran:

Lovelia, Trixie, Novalie

De fattade inte att jag så småningom skulle se att de lånat den 🙂

Gullungarna, de här tre leker så bra ihop!  De leker mes t med Barbie eller Pet shop eller sånt smått, och massor av roll lekar. Ofta så ropar de : -Mamma! och när jag svarar så skrattar de åt den korkade morsan som inte fattar att de leker, och att den mamma de ropar på är nån av dem, *ler*

Sen har vi den lite större tjejtrion:

Corrinda bakom, Janelle och Patricia

De här brudarna hänger inte ihop på samma sätt som de små 😉  Men de kan ha riktigt roligt ihop mellan varven!

Här har de precis haft nån slags sångstund, där de satt och sjöng ledmotiviet från….Hipp hurraaaa, för här kommer Bumbibjörnarnaaaa  😉  med rörelser och allt. Haha, de såg så roliga ut,och så avslutade de med ett hjärta .

.

Ibland vill inte brorsan ha en kram utan försöker fly så långt bort han bara kan:

Men Lovelia är inte den som ger upp 🙂  Hon älskar Jordan och vill gärna pussas och kramas massor.

Ibland kan de sitta såhär:

Lovelia med en arm runt Jordan så han inte ska ramla ner för trappan 🙂

(Som bara är två trappsteg, och han klarar av dem alldeles utmärkt, men ändå – hon tänker på honom.:)  )

.

Två söner har vi, en som är tio och en som är ett:

Robban brukar inte vilja vara med på kort, och det får man ju lov att respektera, men ibland är det okey:) och då gärna med lillebrorsan i famnen.  Här är Jordan ungefär ett halvår.

 ’

        Jahapp, det var mkt bilder idag, men ni blir ju less på att höra samma sak om och om igen;)

Jag har tvättat, städat och röjt 🙂  The story of my life

städa, röja, tvätta 🙂

Faktiskt så har vi gjort lite annat än det vanliga röjet idag, vi har plockat bort ALLT från vår hall!

Om det blir som planerat så kommer målaren i morgon, och sen är det snart klart i hallen! Vi kommer att kunna använda den som normalt folk, och inte lägga allt i en hög på golvet…Gissa om det ska bli skönt!!!

Ni ska få se bilder i morgon, på den tomma, fult målade hallen.

Wow, ni kan inte vänta förstås jag, haha.  Nej nu måste jag faktiskt gå och peta i säng barnen, de vill inte fatta att det är skola i morgon igen…Men om sex veckor är det ju jullov, så några veckor får de allt vara där nu!!’

.

Ha det bra nu, sov gott, natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Katie Grün

    Underbara ungar!!! Vilket roligt inlägg =) Min favorit är helt klart söta Novalie efter Familjen Annorlunda som jag sagt tidigare XD hahahaa!!! Men alla sötisar är underbara och Robert är ju utan tvekan ett otroligt vackert barn! (om man nu får säga så om pojkar . . . Tänker på vad min lillebror skulle sagt ^^ )
    Kramiz, Katie

  2. Becks

    Du är verkligen en ibland de mammorna jag känner till som har så snälla, lugna, omtänksamma och roliga barn (även om de inte är de jämt, så oftast 😉 Det beundrar jag mycket. Ni måste ju vara väldigt bra föräldrar, fortsätt så!

  3. Petra

    Härliga bilder på härliga ungar ;-D

    Men som svar på din kommentar så kan jag ju säga att det var -10 grader när JAG vaknade eftersom jag är galet morgonpigg… alltså kl 5 på morgonen – men så tidigt är du inte upp 😉

    Kram på dig!

  4. Trillingmamman

    Härliga bilder Carola! Även om barnen inte alltid drar jämt nu när de är små så kommer de förhoppningsvis att ha mysigt ihop i vuxen ålder.

    Har själv fem syskon till och vi bråkade konstant när vi var små. Nu i vuxen ålder så är de mina bästa vänner och trygghet. Skulle aldrig vilja vara utan dem. Bryr mig inte om att det inte alltid blev 200% uppmärksamhet. Mina föräldrar gjorde sitt bästa ändå för att vi skulle ha varandra. Och de lyckades tycker jag. Inga saker i världen eller total uppmärksamhet kan ersätta mina syskon och den relation vi har idag. Är så otroligt tacksam över att inte vara ”ensam”. Hoppas det blir så för era barn med :-).

    Sådant vill jag också föra över till mina barn så de har varandra hela livet sen, den trygghet det är att ha personer vid sin sida.

    Väntar med spänning på den ”nya” hallen :-). Alltid lika trevligt med nytt och fräscht.
    Vet hur det kan se ut med kläder på golvet, 200 par skor som ligger överallt och annat som bara översvämmar ytan. Så skönt att det hängs upp till slut. Hos oss ser det ut som dagis, barnen har varsin låda med sina saker i, fungerar klockrent!

    Ha en superdag!!

    Kram Eva

  5. Sofia

    Skriv din kommentar här! Jag följde med precis som jag skrev på din andra blogg.
    Det jag saknar dock är en kommentar på min egna blogg från dig ibland.

    Dina ungar är fantastiskt fina tycker jag 😉

    Kram Sofia

  6. rosita

    Så fina barn du har. Kul med en liten presentation när man, som jag, inte har läst din blogg – eller sett dig på TV- tidigare. Jag gör mina första trevande steg som 3-barnsförälder och tycker det går bra (njuter lite särskilt då det är en sladdis) men förstår inte hur du hinner/orkar så många. Klart, några är ju ”stora” nu men ändå klart imponerande. Jag kikar in fler ggr för att läsa om ditt/ert, kära, pussel. Hälsningar, Rosita (också här på Mama)

  7. Annapanna

    Underbara bilder på så många härliga barn! Vi har än så länge bara två, men jag hoppas på åtminstone ett till… Bilden i motljus i trappen är så ljuvlig, man vill bara gosa in näsan i den där bebisnacken! =)

  8. Izabelle

    Småtjejerna på första bilden ser ju ut som värsta modellerna, som om någon givit dem instruktioner att sitta sådär fint 😉

    O bilden på Loppan och Jordan är ju underbar. Den påminner om något, från Disney kanske 😉 När 2 kärlekspar sitter och kollar på solnedgången 😉
    Fast i detta fall 2 syskon som kollar på solen i trädgården 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting