Okategoriserade

Hemlighet:)

Mirka skriver att hon har en hemlighet, och då vill ju inte jag vara sämre 🙂

Hör ni gott folk: Jag har en hemlighet!!

Men…jag är så dålig på hemlisar, så jag tror jag avslöjar min på en gång:)

.

Jag ska på husmorssemester!   Sunshine

 

Haha det låter rätt fånigt, med husmorssemester, men jag tyckte det lät rätt bra!

Det är ju faktiskt exakt  vad det är 🙂

Jaha, vart ska jag då, och med vem?

Jo, hit ska jag:

Ni ser vart va??  Annars blir det kristallklart nu:

Ahhh, jag och min bästaste syrra ska åka till London!  Det är ungefär tusen år , en eon och en livstid sen jag var där sist:)

Jag tror jag var 16 eller 17 år 😀

.

Inte en endaste unge ska få följa med, utan jag ska bara tänka på mig själv, precis hur ego som helst.

Jag minns inte ens när jag åkte helt ensam på en resa??

Nu är det ju faktiskt inte så att jag längtat efter att åka utan familjen såklart, utan det har varit ett fritt val 🙂

.

Meeeen ändåååå, det ska bli så nice! Jag har börjat öva upp min engelska   ;), så man inte kommer dit och inte kommer ihåg ett dugg, hihi, eller ännu värre , pratar den oerhört fåniga engelska vi ofta roar oss med här hemma, nån svengelska med väldigt mkt påhittade ord:)

Jag var jäkla bra på engelska förr i världen, men när man inte använder den så rostar den ju, tyvärr, och det man tappar först är ordförrådet. Men, man klarar sig väl utmärkt om man kan säga :

– Two coffee please, eller  Keep the change, eller kanske Una serveza pour favor….nej, det var ju inte engelska;) men en användbar fras likafullt 😉

Vi åker om några veckor, lagom till julskyltningen, mysigt värre, sen stannar vi fyra eller fem dagar lite beroende på hur det ser ut med allt.  Jag vet inte hur vi ska hinna allt vi vill men det ska nog gå, vi får väl sova på planet dit (2 tim) och hem 🙂

Vi vill såklart shoppa, tips???

Lite sightseeing, funderade på den gamla godingen Madame Tussauds, (som faktiskt stavades så men det såg fel ut, googlade*s*)kanske en tur i det däringa London Eye…nja tveksamt vi är rätt höjdrädda båda två:) och så massa fika, afternoon tea och sa jag shopping??   😀

.

Nu funderar jag på om jag ska orka släpa med systemkameran??? Nja, knappast, tror det får bli mobilen och den lilla rosa. Får räcka. 

Sen blir det lätt packning dit, i en stooor resväska så man kan fylla den där 🙂  Räcker väl med underkläder och nån tröja 😉  Två tröjor då;)

.

Måste kanske leta reda på passet??  Såg det häromdagen…undras vart det var? Hm…Jaja, det borde ligga

i skåpet med viktiga prylar…borde 😉

.

London, fy fasiken vad nice 😀

Kommentarer

  1. Annika

    Skriv din kommentar här!Hej Carola!
    Jag säger som Jenny:PRIMARK:)Min dotter bor i London och när jag var och hälsade på så tog hon med oss dit.Ett jättestort varuhus med kläder,skor och allt möjligt skoj:)Jag som älskar Gekås i Ullared blev alldeles till mig när jag insåg att det var ännu billigare än på Gekås.Jag behöver väl inte säga att det var svårt att stänga resväskan när jag skulle hem;)Okej,kanske inte den bästa kvaliten på allt,men min ena dotter fick en klänning som hon har använt många gånger och som hon även använde på skolavslutningen, den kostade 1 pund!!:)Vi var på Londons största Primark som ligger på Oxford street,bland alla de andra fiiina affärerna:) Ha det så kul där!! Stor kram från Annika

  2. Åsa

    tycker du skall vara jätte stolt för att du får och dom vill att du skall blogga här på mama hos alla kändis mammor.
    Det är som du skrev samma inne håll här som där. Det är ju du som skriver och det är ju det som är roligt att läsa.
    Men jag får säga att jag saknar att ställa frågor till dig.
    Du skrev en gång att du ville få mat tips.
    Jag lägger ut våran veckomatsedel på min sida om du ill få tips. Vill du ha något recept är det bara att höra av sig.
    Kram Åsa

  3. Johanna

    Hihi trodde nästan på bebis här med när jag läste de första raderna 😀

    Men vad kul, London är ett jättekul ställe. Jag var där förra året med jobbet… Guuud vad vi gick, handlade och hade det trevligt!!!!

    Nu ligger ju pundet ganska bra till vår krona så du får mer för pengarna!!!

    Kram kram

  4. Eva/Trillingmamman

    Fasiken vad najs :-). En resa till London är inte helt fel och dyrt ( men det är det värt alla gånger att få shoppa loss lite )….

    Nu var det en herrans massa år sedan jag var där men jag tyckte att London Dungeons skräckkabinett var utöver det vanliga ( om man nu gillar sådant ). Sen har dom marknad på Portobello Road också men jag vet inte om det gäller vintertid, vilka dagar eller om det ens finns kvar. Men helt klart roligt att gå på marknad som är flera kilometer lång :-). Mycket roliga saker :-))). Oxford street har en del affärer också men jag vet inte om det är utöver dt vanliga direkt. Besökte Harrods gjorde jag och har bara bra minnen därifrån ( var ung när jag åkte dit så minnet kan svikta lite ).

    Men skit vad kul jag hade. Och jag hoppas ni får det med :-)))).

    Kram Eva

  5. Annapanna

    Å, vad härligt! När man är i London så ”måste” man gå på musikal också, glöm inte det! Jag rekommenderar verkligen ”Billy Elliot”… Ha det så himla mysigt, du är verkligen värd en rolig resa! (Tycker själv man känner som en ny och ännu bättre mamma efter en liten tur på egen hand, så man får riktigt längta efter bustrollen där hemma!)

  6. "en beundrare som inte känner dig men ändå gillar din blogg!"

    En liten sak till hade jag visst på mitt hjärta när jag tänker efter……det har inget med ditt inlägg att göra,men hoppas det går bra i alla fall:-S
    Jag laddade hem alla avsnitt från familjen annorlunda för någon vecka sedan,och tittade igenom alla avsnitten:-)
    Måste få kommentera det avsnittet då söta Lovelia fyllde år! Hon var så förbaskat söt då när hon skulle blåsa ut ljuset på tårtan och så ville det sig inte riktigt…..och så stack hon fram fingret för att känna på ljuslågan. Vilket go unge!! Det var nog mitt favoritavsnitt och mitt favoritögonblick.

  7. "en beundrare som inte känner dig men ändå gillar din blogg!"

    Vad skönt för dig med en skojig resa! Det förtjänar du!
    Lite avis är man ju förstås,men jag är inte bitter:-)

  8. Jenny

    På frågan om Shopping tips, så svarar jag: Primark. Billiga och snygga kläder,skor mm, Ungefär som vårat Ullared fast mycket bättre. Ligger i stan!

    Hoppas att du får det bra!

  9. Karin

    Hej 🙂
    Hihihi, jag trodde du och Mirka hade samma sorts hemlis 😉
    Men en resa till London låter jättebra det med. Jag har bara varit dit en gång, det var 2008, då fick vi en resa dit och en bunt pengar av våra barn 😀
    Vi var på musikal, åkte sightsignbuss, shoppade på Primarkt mm. Det var en upplevelse.
    Kram

  10. Annelie Susanna

    guud så härligt!
    En resa till London! Det är du såå värd, inte minst efter ”det som vi inte ska prata om mer för det finns inte”.
    Hoppas att du får helt underbara dagar!!!
    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting