Okategoriserade

Hemma för lunch

Varit på Spädbarnslabbet och försökt se rädd ut på bild….japp, svårt som tusan, men till slut blev de nöjda 😉

De har ju sina kriterier hur man ska se ut, det är uppspärrade ögon, öppen mun och panik i blicken…jojo, prova själva får ni se:)  På måndag är det dags för Jordans bit i det hela:)

.

Vi for på Kappahl och Lindex för att kika på vinterjackor, och där börjar det ju eka bland galgarna, för sånt ska man ju köpa i augusti. Varför? Jag vill kunna köpa en tjock varm jacka ända fram i april, men nej, senast oktober om du vill ha nåt att välja på…morr

Hittade några ok, men måste ha med tjejerna för att bestämma. Novalie behöver ju minst 130 i storlek och där tar det slut på glitter och glamour rosa och blir….svart. Med sammetsmönster 🙂 Hon måste okeya den, det tror jag hon gör, men fasiken vad trist med svart jacka…

.

Kom hem och hittade MASSOR av stora tassavtryck över hela gården??

Jaha??  Vi har ingen hund. Grannen har en stor, men han var inte ute. En annan granne har en hund som brukar kunna kika över till oss så jag trodde att det var nog den.

När jag sitter här i godan ro och äter skaldjurssoppa (sååå gott) så rusar det TVÅ stora hundar förbi fönstret.

En guld och en svart 🙂  Den svarta har sele och en låååång orange lina efter sig, den är säkert 7-8meter.

De skuttar och ser jäkligt lyckliga ut 🙂 Men de har helt klart smitit från nån.

Jag gick ut och pratade med dem, de stod ju precis vid dörren, frågade om de skulle komma kanske, men det ville de ju inte, utan drog iväg som två avlöningar igen.

.

 Så vad gör jag nu då??

Jag kan inte gärna gå och hämta dem, för även om de skulle följa med (inte troligt) så kan jag ju inte ta in dem till katterna.

Ringa polisen?  Ja, men det har jag gjort förr om hundar och det händer ju inte nåt alls då, de bara noterar och säger OK.

De håller på att bygga tre hus på vår gata, så det är massa gubbar där och jobbar, så jag kanske låter de ta hand om det 🙂  Eller vad gör man???   Jag känner inte igen hundarna så de bor inte på vår gata iaf.

Grejen är ju med den där långa linan han drar efter sig, det borde ju vara allt för lätt att fastna nånstans med den och sen sitter han fast där…

Ja, slutsatsen av detta blir att när vi skaffar hund så ska vi nog operera in en GPS i nacken på dem 🙂

Nu, ska jag röja och sen ——–> Ikea <3.

Kaffe först förresten!!   🙂

Kommentarer

  1. Nora

    Åh,du måste visa vad du köpte på Ikea senare när du får tid!I looove it,bor dock i England för tillfället där Ikea visserligen också finns men inte överallt,så jag har verkligen ikea abstinens!Var säkert där senast förra julen!My God,far to long…Tack för världens finaste blogg!

  2. Jessica

    Psst!

    Gillar din sida mycke men brukar inte kommentera dock.
    Såg bara att du tänkt köpa jackor på Kappahl. Fick ett sms idag att imorn får man 25% rabatt på hela köpet man gör (ordinarie priser)

    Tänkte bara eftersom du skulle handla några stycken.
    🙂

  3. Maggda

    Det kan vara en sån lina på hunden som inte fastnar nånstans.. Det har jag på min dobermann när vi tex går i skogen eller är ute och leker på ängen..

  4. Ami

    Så avundsjuk jag blir…jag vill också på IKEA nu!
    Behöver köpa ett soffbord och ett litet bord och stolar till Isak. Skulle ju ha varit skönt att få soffbordet fixat till på lördag när det är 2-årskalas och bordet och stolarna var tänkt som en present…men jag har inte tid att åka dit!

    Varför ska vi behäva vänta så länge på att IKEA blir klart här i stan?!?! Morrr!

  5. Stines Drömhem

    Vilka tokiga hundar, stackarna,minns när våran hund rymde de tog ett litet tag men sen kom han faktiskt tillbaka av sig själv.

    Jag hänger med dig hit såklart, älskar din blogg, så en trogen läsare har du iaf 🙂
    inte ett dugg jobbigt att kommentera här.

    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting