Okategoriserade

Idag är det torsdag, vi ska sjunga en bit….

Ja men jag säger ju det!!

Det var ju torsdag alldeles nyss, typ igår…jag tror att jorden snurrar lite fort nu, kanske de där

jordbävningarna och vulkanutbrotten speedat på snurren lite 😉

.

Ja hur som helst så har vi varit på musiklek idag, och sjungit sången i rubriken bla:-), Jordan var lite seg och avvaktande i början, som vanligt, men sen brukar han kvickna till, så ock idag.

Lovelia tycker det är jättekul, och vill gärna hjälpa Jordan klappa händer och stampa fötter, han är inte lika lycklig över hjälpen, men står ut 🙂

Så fikade vi medan vi väntade på Trixie, och jag fick huvudvärk:( 

Kändes mkt tydligt att det kom från nacken, och det beror ju på dels lampupphängningen, sen träningen i måndags som hade fokus axlar…och så dubbla pass på Friskis igår , med först dans Fuego, och sen Intervall flex, som jag för övrigt på allvar trodde att jag skulle dö av 😉

Satan så jobbigt det var…Och så hade jag med mig Corrinda, för hon tycker det är så kul att få vara med ibland, och hon skuttade ju med ett leende genom två tuffa pass när jag fuskade….hihi.

.

Proppade i Ipren och lite lunch hemma innan  jag lade mig på soffan med småtejejerna och tittade på Disney channel, i ungefär tre minuter ,sen somnade jag 😀

Jag vet ju att det går inte att lägga sig för att vila lite  när Jordan sover middag, jag somnar ju ofelbart 🙂

Alltid. Oavsett om jag sovit bra eller inte 🙂

Lovelia satt som en varm kamin på mina fötter och kollade på Tv med Trixie bredvid som spelade Nintendo, Jordan snarkade i sovrummet, så jag sov med gott samvete en timme, och vaknade med bara liiite huvudvärk, nice.

.

Avbokade kvällens träning, med lite sorg, för cirkelfys är nu en gång för alla cirkelfys, I love it:)

Men med huvudvärken bakom knuten är det bara jobbigt.

Perra skulle iväg till K´s lägenhet för att ta reda på det viktigaste, det är ju massa saker som måste göras efter ett dödsfall,  och jag blev väldigt rörd när han berättade att julkortet han fått av oss, fotokort med alla barnen, stått framme.

Jag vet att korten varit uppskattade för K har alltid tackat för dem, men visste ju inte att det var så att det fick stå framme. Tårar i ögonen.

.

Jordan har varit på sitt soligaste humör här på eftermiddagen 🙂

Eller ska jag kanske säga ”busigaste”?

Det syns ju sååååå väl att han vet att han inte får ha varken tändsticksasken , Janelles mobil eller glaset..:)

Men, han kan bara inte låta bli 🙂

Han måste klättra upp på stolen för att kolla om det finns nåt kul på bordet, och det finns det ju nästan alltid.

Haha, jag tog båda 🙂

Mobiler är väldigt väldigt roliga, och det duger absolut inte med en leksaks, för det är ingen som bryr sig då, med en riktig är det alltid nån som gapar : Jordan!! Låt bli!  🙂 och kanske till och med jagar honom en bit…*s*

Tändstickorna har han övat pincettgrepp med, så asken är nu tom och vi plockar stickor i hela köket….Unge 🙂

Men när han ler sitt soliga leende så blidkar han alla, finns ingen som kan fortsätta vara förbannad då 🙂

Det är nog tur , eller Moder Naturs klokhet;)  att småbarn begåvats med en stor portion charm 😀

.

Till middag blev det delikata  våfflor, utan färg för mitt våffeljärn vill inte göra våfflorna sådär gyllenbruna, och de barn som var hemma åt med god aptit. Vi gör sällan våfflor, men idag hade jag inga ägg…Nån har inte skött sin shopping, Perra 🙂  <3

Janelle föredrog pajen jag gjorde igår som ingen gillade mer än vi vuxna…alla barn gjorde mackor i parti och minut så fort jag åkte till träningen 🙂  När katten är borta…..;)

Patricia åt hos en kompis, Novalie hos sin kompis, Corrinda var först på basket och sen åkte hon med en kompis hem på middag….Jag vet inte jag, men nog känns det lite som att de inte ville äta hemma  … Crying Into Tissue …tji fick de !

.

Dagens gnäll…. Jag var ju förbaskad på vägarbetsgubbarna som ställt en rastbod så de skymde sikten….

Mmm, ja, det var ju bara förvarning om vad som komma skulle, nu har de ju grävt av hela vägen, och det mitt i korsningen till kyrkan, så jag har inte en chans att komma in där….Det är ju tur att det finns en rondell 50 meter bort,. för det är bara att köra ett ärevarv där och sen tillbaka och svänga in….

Jag blir tokig.

Ja de kanske måste gräva just precis där, men man är ju sig själv närmast, och för MIN del är det bara jobbigt 😀

Sen kan jag känna att det är klubben för inbördes beundran som jobbar, för en gräver och tre tittar på  Raise The Roof 1

 .

Haha, jaja, jag varnade ju för gnäll:)

Och det är inte så farligt:)

.

Min hall artar sig, jag ska komplettera på Ikea, kanske i morgon, och så ska vi se om elkillen kommer och fixar, så ska jag föreviga den sen. Helst innan det stora kaoset bryter ut….;)

.

Trixie ska på återbesök hos logopeden i morgon, 8.30, hon vill inte alls dit, men pratar man som en kråka så

måste man:)

Får väl se hur det blir, hon har ju gått och övat talet i en liten grupp tidigare i våras, och det blir väl kanske nåt sånt igen.

Jag ska väl hoppa i säng jag med, men jag har ju sovit middag så jag är rätt pigg….Jaja. Självförvållat 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. febelinneabloggar

  härligt med fler mammor som tar en ”power nap” på dagen trodde jag var skum som gjorde det med huset fullt av barn;)

  1. familjenannorlunda

   Febelinneabloggar: Ja men powernaps saves the day:) Jag låter ofta minsta motståndets lag råda och blundar en stund:) Man mår så mkt bättre sen.

 2. Jenny i Örby

  HEJ!! Hittade din blogg för en vecka sen, har nu läst i princip alla inlägg o har ju sett dig på tv också!

  Härlig blogg du har!!!!

  Och härlig familj!!!!!!

  Såg att du har ett likadant ljushus som jag har. Jag köpte mitt på Rusta men finns ju fler ställen. Hade innan dess letat febrilt efter en sån. De är så vackra!!
  Jag har ställt min i vår trappa inne.

  Jag har själv växt upp i en lite större familj, vi var 4 syskon men där jag är uppväxt var det ovanligt.

  Har själv 2 barn, men har en önskan om många till:)

  Tycker om din blogg jättemycket!! Favvobloggen!

  KRam till dig o familjen

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing