AllmäntAllvar

Flashback….

 

Läste Mirkas blogg och såg att hon var ledsen över att fått höra att det finns ett forum där det snackas väldigt mkt elakt om Familjen Annorlunda familjerna.

Jo men vart skulle det kunna vara nånstans, om inte det mkt märkliga forumet Flashback?

Jag gissar vilt, men har svårt att tro nåt annat.

Jag råkade halka in på det under förra säsongen och så mkt skit om mig själv som jag fick läsa då har jag aldrig någonsin , varken förr eller senare, hört.

Så många felaktiga spekulationer….jag är övertygad om att intelligensnivån på dem som skriver i den tråden ligger på under medelnivå. Givetvis hävdar de alla att de är kloka och intelligenta…

De läser ALLA bloggar de kan komma över från oss som varit, och de som nu är, med i Familjen Annorlunda, och de gör det i ett enda syfte, att få mer att spy galla över. Allt misstolkar de, allt förvrängs.

Jag är, tillsammans med de flesta andra mammorna, utnämda till WT, dvs White Trash.

I mitt fall handlar det mest om namnen på mina barn….och ja just det att jag fick Jordan i förra programmet.

Vi ploppar ur oss barn för att slippa jobba…vi kvitterar ut en halv miljon i barnbidrag/år…Barnen delar rum och kommer därför att bli ligister och puckon när de blir stora…Ja men säg en enda fördom ni hört om stora familjer, den har de diskuterat sönder inne på FB. Inte att förglömma så använder de en  ytterst otrevlig ton.

Alla som sett på programmet tidigare och denna säsong, ser ju med egna ögon att barnen har det bra, men det är klart, vill man se nåt annat så kan man ju vrida det så.

.

Var var de när mina tonåringar sa att det var underbart med så stor familj, att de älskade alla sina syskon och att de gärna ville ha fler?? Eller när de berättade hur mkt tid vi föräldrar har för ALLA våra barn?? Hur de alltid kunde komma till oss och vi hade tid??

Nej just det, då valde de att stänga öronen, för det ville de inte höra.

Jag vet att ni läser här, Flipster, Ronille, Tuzzen, Rackarungen…mfl. Det är så enkelt att gömma sig bakom ett anonym nick, eller hur? Att häva ur sig vilken skit som helst om folk som är precis som ni!

De pratar om att det är orättvist att vi har så många barn ,medan andra får betala dyrt för IVF och adoption, och ja det är det. Men sen när är livet rättvist?

Det är förbannat orättvist att en undersköterska som jobbar på akuten och räddar liv mer eller mindre hela sitt arbetspass, varja dag, tjänar mindre än en vanlig sketen kontorsknegare också…

.

Bara för att en del har fullt upp med ett barn, eller två eller kanske tre, och tycker det är skitjobbigt och inte hinner med ett skit förutom det, så innebär det inte per automatik att vi är lika allihopa.

Jag har åtta barn, jag har tid med dem, jag ser dem, jag hjälper dem med läxorna, det går bra för alla i skolan (kors i taket, enl FB är det en omöjlighet!!!). Vi går på allas skolavslutningar, vi skjutsar till tennis och sånglektioner, basketcuper och gympaläger. Jag är ledsen , kära puckon på FB men vi hinner.

Logistik på hög nivå ibland, visst, men det går alldeles utmärkt.

Och just det  ja, sa jag att det är jag och min man enbart som skjutsar? Vi har inte, som så många av de med färre barn, hjälp av mor/farföräldrar, eller tar hjälp av andra föräldrar, tvärtom vi hämtar ofta upp ett gäng andras barn på vägen.

Vi tar hand om våra barn själva, vi har inga bostadsbidrag eller annat, vi har som alla barnfamiljer barnbidrag, men det vill ni ju ta ifrån oss.

.

Jag förstår att Mirka blir ledsen när hon hör om det, det är ingen rolig läsning och jag rekommenderar ingen att göra det, det är starkt illamåendeframkallande och grovt kränkande.

Att jag ens bryr mig att att skriva det här är för att jag ideligen tas upp som en WT mamma, av skribenterna på FB,  och att de sitter och läser här, bara för att hitta nåt som de kan använda i ett sjukt negativt och nedlåtande syfte.

När det blev tjafs i mina kommentarer om Mirka, lade de upp det som en länk och gottade sig i det…Hur lågt kan folk sjunka? 

Jag kan inte förhindra det, men jag kan protestera. Det är osmakligt att veta att det finns sådana människor på riktigt.

Obehagligt att veta att de aldrig skulle gå fram till mig på stan och påpeka att jag var en WT morsa med för många barn…men gladeligen häver ur sig sin skit i anonymitetens härliga skugga..

.

Jag vet att alla familjer som varit, och är med i Familjen Annorlunda är helt vanliga familjer, ingen är nåt ufo, eller på något vis speciellt märklig, ingen skiljer sig nämnvärt från mängden och hade vi inte haft fler barn är normen så hade det inte varit någon som lyft på ögonbrynen eller vågat skrika WT….

Googla gärna på just White Trash och kom tillbaka och säg om det stämmer in  på mig!! Ja, jag är inte högutbildad, men jag kan handskas med jäkligt avancerade respiratorer, jag kan rädda livet på små för tidigt födda prematurbebisar, jag kan vara skillnaden mellan liv och död för deras små eller sjuka barn, så jag är rätt nöjd med min utbildning ändå. Vidare har jag många barn, men där slutar likheten med WT. Tråkigt va?

Jisses jag tro fan jag dånar!

Välkomna att kommentera det här, ni modiga, intelligenta,fördomsfria ärkepuckon på Flashback, och visa gärna upp er med ert riktiga namn….Eller nej, det var nog för mkt begärt, förresten.

.

Pust.

Ni normala människor som läser här, jag återkommer ikväll  med ett inlägg till er <3

Kommentarer

  1. anna

    Tycker det är så fel att snacka skit om folk för att ni valt att ha många barn-hur många? OM man valt att ha många barn, och har de ekomomiska förutsättningarna-så är det ok. Men det är inte ok när man som i vissa länder skaffar barn och barn för att kvinnorna inte får säga nej, och varken har råd eller hälsa att ta hand om sina små. Jag har två och det räcker för mig.

  2. Petra

    Men det är ju tamejfan helt otroligt att folk har tid att sitta o snacka skit om människor de inte ens känner. O dessutom göra det under töntiga nicknames…som om nån skulle veta vilka de var bara för att de använde sina riktiga förnamn. Meeeen, det säger väl kanske lite om inteligensnivån på dessa nötter. 🙂
    Har iofs inte varit inne på Flashback själv, så jag kanske inte ska säga allt för mycket (men jag känner ju dig syrran. rättså bra dessutom, så jag vet ju att du återger det som står där på ett korrekt sätt).
    Kan det vara så att dessa sorgliga fb-människor helt enkelt inte har något/någon de kan bry sig om o därför måste sitta o vräka ur sig påhittade ”sanningar” om människor de ser på tv?
    Människor som tack o lov har valt andra sätt att leva sina liv på.
    Som gör riktiga saker som betyder något för någon annan.
    På ett bra sätt.
    Människor som inte behöver vara elaka för att få lite uppmärksamhet…
    Det är svårt tycka synd om någon som gör såhär mot andra människor, som tyvärr inte tänker på att era familjer även består av läskunniga barn – barn som kanske inte har samma förmåga att skaka av sig skit som en vuxen har. Men det är väl det alla mobbare har gemensamt…oförmågan att se konsekvenserna av sitt handlande.
    Nä, skit i dessa skitsnackande fb-idioter, det är ju helt uppenbart att de inte är de vassaste knivarna i lådan… =)

  3. emma

    bra skrivet! Jag är själv upp vuxen i en stor familj, min familj kallade mig nalle phu för att jag var så lugn och enkel. Så på grund av det var jag ofta lite i kläm mellan mina syskon på dagarna. Men på kvällarna hade jag ofta mamma och pappa själv, och bara mös med dom. Är någont åt barnen så att det kommer fram och syns mer när det blir lugnare? 🙂

  4. Grus

    Intressant inlägg. Men ni ska inte dömma ut hela Flashback och alla dess användare för vad några skriver i TV-forumet. (Det finns andra forumdelar också med högre nivå!)

  5. Carola m 8

    Tuzzen din tönt!
    Ja, välkommen med din kommenetar så ska jag både svara och motbevisa! Jag visste att ni inte skulle våga kommentera!! Ha!Nej ist så kryper ni in på FB och tycker synd om er …för att jag ryter lite:) Nice.:D

  6. Helene

    Jag föraktar er absolut inte, alla gör sina val i livet, mitt val var 3 barn så jag sedan skulle ha tid att jobba en del år innan pensionen, allt för att kunna få en bra pension, det är viktigt för mig och mina barn. Jag är glad att jag fick barnen tidigt, är idag 47 år och alla barn är vuxna och klarar sig själva. Helt underbart att få hela sin lön, resa med vänner och maken och ha en massa skön fritid att göra vad jag viill med. Men som mitt motto är ”alla gör vi våra val” och så länge man inte belastar andra eller samhället pga sina val är det ok för mig!

  7. Trillingmamman

    Hej Carola!

    Tycker du skrev väldigt bra inlägg denna gång. Både du och Mirka vet ju vilka personer ni egentligen är. Och faktum är att tv vrider och vänder på så mycket som filmas och som skall visas så kort tid. Man slutar ju aldrig förvånas över att människor kan dra slutsatser över det. Men tyvärr är det nog så överallt och över lag om man sticker ut från mängden eller blottar sig.

    Vi har ju inte direkt varit med i tv men tro fan på att vi får höra mycket så fort vi tar alla utanför dörren. En del kan ställa sig och blänga, rycka tag i kläderna när man går, häva ur sig elaka kommentarer osv… men tack och lov så har detta minskatr drastiskt sen vi flyttade till Skövde. Här betraktas vi inte som UFO:n.

    Förstår ilskan och egentligen är det inte värt det. Man vill ruska om dessa personer för att få dem att förstå. Men det hjälper inte. Och hur mycket man än skriver klokt och rätt så verkar de inte ta till sig detta. Tragiska människor egentligen. De verkar gå igång på mindre saker. Så släng inget ved i brinnande brasan är mitt råd. De vill ha uppmärksamhet bara och verkar tro att det ger ett kändisskap.

    Sen väljer man namn efter vad man själv tycker och känner. Och sen ser jag absolut inget fel i de namn du har på dina barn. Skulle man hoppa på enbarnsmamman med stavningen KHEWIN.. näe. Men vem bryr sig, vill hon ha det namnet på barnet så är det lika med hennes smaksak.

    Hoppas att du i fortsättningen inte tar åt dig. Inte du heller Mirka! Ni är värda så mycket mer.

    Kramar Eva

  8. Carro

    Riktigt starkt skrivet, Carola!

    Jag är så imponerad av er som är med i familjen annorlunda som har 8-10 barn. Jag tror nog aldrig att jag skulle orka med det men det så så roligt att se hur ni klarar av att pussla ihop livet med alla skjutsar farm och till baka! starkt jobbat!

    Hoppas inte du/ni tar åt er allt för mycket för ni verkar va en underbar familj!

    kram Caroline.

  9. emma

    Skriv din kommentar här!tycker verkligen ni är jätte duktig och starka kvinnor framförallt som klarar av så många barn och allt skrik och bråk som förekommer bland barn..

    ja har 1 barn och bara de kan vara SKITJOBBIGT tänk då ni mammor i familjen annorlunda som har 8-10 barn..

    Jag är imponerad.

    jag är själv uppvuxen i stor familj, har 8 syskon! Tycker inte de är fel att ha många barn så länge man klarar av att ta hand dem och ge dem uppmärksamhet kärlek och vägledning genom livet och de gör ju ni!!!

    så de människorna som klagar , dem har bara en anledning= SVARTJSUKA att dem inte ha de som ni har att dem inte är lika lyckligt lottade som er att ha sådan fin familj där alla vårdar om varandra och hjälps åt!

    kram/ Emma

  10. Pernilla E

    Oerhört bra skrivet… Jag är väldigt imponerad av er mammor med många barn…skulle gärna ha en bunt till, men maken säger stopp nu efter våra 3.

    Jag är stum av förundran av på vilket sätt ni lyckas få ihop er vardag. För den delen… du verkar vara så långt från WT man kan komma….

    Kram Pernilla med 3 underbara ungar

  11. mikaela21

    Småbarnsfasoner! Alla kan vara avundsjuka på olika saker och ting men man kastar inte skit på någon för det. Kan vara jätte svårt för barnlösa att se någon med turen att fått många underbara barn men inte säger man elakheter till den föräldern för det. Tex så slår man väll inte sönder motorhuven på en sportbil om man ser en och man själv inte ha råd med någon? Alla borde bete sig vuxet och sköta sina egna ”perfekta” liv! Är bara 21år gammal och blir mörkrädd av att det är vuxna människor som beter sig så här. Inte konstigt att det finns ondska och krig i världen! Hur ska allt sluta? Fortsätt stå på er våra ”Annorlunda mammor” 🙂

  12. Linnea

    Folk har verkligen inget för sig än att klaga/ trycka ned på folk.! tycker famlijen A är ett bra program och väldig kul tt följa! Ni vissar upp er och vissar att man kan ha en stor familj och klarar sig bra!

    Barnen har hem,mat tak över hur huvudet och massa kärlek från er!

    Stå på er!

  13. Sofia

    Medhåll. Låter absurt att bli kallad för sånt. FB är dock ingen sida man vill bekanta sig med. Tyvärr kan man ju ta åt sig ändå.

  14. Kat

    Nu både läser jag här, på Mirkas blogg, tittar på programmet (ett av mina absoluta favoriter f.ö. finns inte ett tv-program som gör en gladare än fam. a.), och hänger på flashback under ett nick jag absolut inte skriver ut här eftersom meningen med flashback är att man ska kunna skriva exakt vad man tycker och vara anonym.
    Alla på fb är inte dumma i huvudet men allt som skrivs måste ju tas med en jävligt stor nypa salt. Det finns många små hobbydetektiver som tror sig veta en jävla massa om folk och mycket folk som gillar att hitta på små konspirationsteorier.

    Men som sagt. Alla på fb är inte dumma i huvudet. Finns en del normala också.

    Ta ingen skit 😉

  15. Åa

    Jag var ju tvungen att gå in och läsa så det blir en kommentar till.
    FY FAAN!! Vilka människor det finns.
    Det är ju hemskt att det får finnas en sådan sida.
    Du har ju tonåringar/barn som själv kan gå en och läsa.
    Hur kul är det för dom?
    Det är ju sjukt!!
    Fy ,vad arg jag blev att ni bara lever på barnbidraget.
    Hur rik blir man på det?
    Jag har i alla fall inte blivit det med mina 6 barn.
    Jag blir så arg!!
    Kram

  16. Mikaela

    Fy faan va hemska folk kan vara…blir såå jävla ledsen när jag läser detta!
    Jag har sett alla 3 säsonger av Fam A och jag ser aldrig att ngr barn far illa eller så.

    Stå på er….<3

  17. kicki

    Skriv din kommentar här!
    Hej
    Tycker att det är så tråkigt att ni ska få ta en sånt jävla skitsnack.
    Tycker att ni är bra och att det är synd att ni inte är med i programmet.
    Jag läser din blogg nästan varje dag, men det är första gången som jag är in och kommenterar den.
    Hoppas att ni inte bryr er om skitsnacket för det är bara dem som mår dåligt och då måste dem hitta nån som kan vara deras huvudbry just nu.
    Många kramar till er.

  18. Viktoria

    Galet! Det gör mig ledsen att ni ska behöva ta sådant.
    Folk kan vara så elaka och respektlösa så det är inte klokt, det kommer ju med möjligheten att vara anonym tyvärr.
    Försök att inte ta det personligt (lättare sagt än gjort, jag hade mått väldigt dåligt) för det gäller egentligen inte er. Många styrkekramar!

  19. Josefin

    Vill bara heja på.

    Du gör ett fantastiskt jobb och jag är glad att få följa med i det som händer i ert liv. Min mamma var hemma med mig när jag var liten. I dag är jag otroligt tacksam för det. Jag gick precis som dina flickor på kyrkans barntimmar ett par timmar i veckan. Det var världens bästa.

    Jag är imponerad av alla er som gör valet att stanna hemma med era barn. Och att ni orkar skaffa många. Heja!

  20. Carro

    Nu är ju Familjen annorlunda tillbaka på tv, men jag saknar ER! Tur att du har en blogg man kan läsa iaf 🙂
    Skulle ni vara WT? Haha nej nu får dom ge sig, snacka om att dom inte har nåt att göra 😛
    Tycker ni verkar vara en hel-mysig och cool familj!
    Kram!

  21. Åsa

    Fattar inte hur folk har tid att sitta och se på tv och skriva massa skit om andra.
    Hoppas att dom inte har några egna barn.
    Jag hör aldrig något klagande varken från dig eller Mirka att det är jobbigt att ha många barn. Men de som har 1 2 eller 3 dom klagar på hur jobbigt det är.
    Hur lite tid de har att de aldrig hinner med något.
    Är det så att man får mer tid bara för att man har fler barn?
    Kram

  22. Linda

    Blir helt mörkrädd när jag läser om detta!! Ni med många barn är helt fantastiska!!! Beundrar er!! Ni är bara bäst!!
    En bamse kram

  23. Kerstin

    Å Carola, försök strunta i de där töntarna på FB! De som hänger där saknar inte bara empati utan …ja, lite allt möjligt annat. 😀 Se dem som de sorgliga varelser de är, så kan man nästan tycka synd om dem!

    Allt man ser och läser om er familj visar ju hur bra barnen mår och att ni uppenbarligen klarar av alla åtta alldeles utmärkt – då blir såna där FB-trådar bara skrattretande!

    Stor kram!

  24. Carola Nyström

    Super Carola! Fattar heller inte att folk orkar eller ens har tid. Som sagt så är det ju tur att dom är anonyma, kanske vore nått för tv, Familjen anonyma. Där kan dom ju spy ut sej allt som dom tror sej veta!

    Jag är en av de mammor som fått kämpa hårt för att få barn, men inte missunnar jag någon att få sina barn för det! Även om man har gråtit många tårar för att man tycker att livet är orättvist, men som sagt jag skulle aldrig kunna tänka att någon inte är värda sina barn, jo det kan jag förresten, men då har det absolut inget med mängden att göra. Nää fortsätt vara den underbara familj ni verkar vara, tillsammans är ni starka!

    Skickar även här en hälsning till Mirka, då jag nästan vet att hon r in här och läser!!

    Kram på er alla!!

  25. CORNELIA

    Fyfan för att kalla dig WT, visste inte vad det var men sökte på google som du sa! det stämmer ju inte alls. blir upprörd över att folk kan vara så elaka mot andra. De är i själva verket bara avundsjuka och gör det för att roa sig för att de inte har något annat att pyssla med. Bli ledsen! ni verkar vara en super bra familj och jag har följt din blogg jätte länge och även dina döttras 🙂 super bra! Kram på er

  26. Anna B

    Man ska inte ens klanka ner på de som kanske möjligen kan hamna under benämningen. Vem är man att döma andra? Men du är framförallt för välformulerad för att ens närma dig epitetet WT 🙂

  27. Michaela Lejonberg

    Heja Carola!! Bra skrivit (som alltid när du skriver oavsett du skriver vanliga inlägg eller om du är förbannad över nåt som det här)! De människorna som skriver illa om er är bara så avundsjuka för att de inte har det ni har, en fin familj, en gemenskap med varann, glädje och värme! Är nog så att de människorna som skriver och tycker skit om er i familjen Annorlunda är sotis på er! Och så vänder de på allt för att få en negativ sida om alltihop! Bläää för sånt!

    Ser så mysigt ut hos er familjer även om det är tufft att få ihop det ibland med tider, skjutsar m.m.

    Men ni gör ett fantastiskt jobb!

    Ska faktiskt erkänna att jag är lite sotis på er med många barn 😉 Verkar såå mysigt!!

  28. Karin

    Att folk orkar hålla på.

    Tycker ni är en jätte härlig familj, och kan inte förstå hur de kan hitta alla fel. Vi väntar just nu våran 3:e närsom helst. Vet hur härligt de är med många syskon. Har 5st…..

  29. Anneli

    Du är helt fantastisk på att skriva Carola!
    Vilket inlägg du fick ihop!
    Jag kan inte fatta vad det är folk retar sig så förbaskat mycket på! Vad har de för liv själva!
    Jag jobbar bara 20 timmar i veckan och har två barn att ta hand om, men inte hinner man läsa massa bloggar och sitta och kasta skit på folk för det, fast det är klart jag är inte funtad på det viset. En normal Svensson är vad jag är, Ja i alla fall om jag får gifta mig med min sambo! Vad jag har sett och läst om dig och Mirka och de andra som deltagit/deltar i Familjen annorlunda, så har ni fötterna på jorden och ni har skaffat många barn för att ni velat det, inte för att få massa barnbidrag!
    Det hade varit mycket intressant att få fram deras riktiga namn och dessutom tycker jag de hade kunnat lägga in bilder på sig själva!
    Jag gillar din blogg!
    Kram

  30. Jenny

    Amen!
    Ja det e det enda jag kan komma på att skriva efter ditt bästa inlägg. Fattar verkligen INTE hur folk har ork och tid att sitta och gå igenom andras bloggar och grejjer bara för att kasta skit sedan.
    KRAM

  31. Jema

    Jag kommer nog aldrig upphöra att förvånas över hur elaka och allmänt korkade folk kan vara på vissa forum. Vad är poängen liksom, mår de bra av att hålla på sådär eller är det i brist på annat?
    Jag är grymt imponerad över er som klarar av att hantera fler en tre barn för jag verkar ständigt ha nåt slags logistikproblem eller för dåligt tålamod 🙂
    Kram!

  32. My

    Flashback är fullt med skit om alla, tom självmord (chatten före, under och efter) ligger kvar. Ja Internet är verkligen rätt plats för fega idioter att få sprida sina elakheter och sin dynga. vidrigt!
    .

  33. Mirka Norrström

    Ja du, vad säger man….jag vägrar i alla fall att gå in o läsa där, inte värt besväret då det ändå inte går att få in lite vett i idioterna! Jag hörde att de ville ha en riktig WT catfight mellan oss *suck* Att de inte har fattat att vi står med bägge fötterna på jorden medans de verkar flyga högt upp nånstans och bara samla in massa fågelskit – hoppas att de drunknar i det:-D:-D

  34. Marianne

    Jag har snart 3 barn och jag beundrar dig och de andra familjerna som varit med i programmet. Hur mycket ni hinner med och hur goa barn ni har.. Förstår inte hur ni lyckas och det verkar så självklart… Hälsningar från ett mycket slaskigt Gotland

  35. Katie Grün

    Det gör så ont Carola! Så obeskrivligt ont! Jag förstår inte hur vissa tänker :’-((
    Hur kan människor få vara så elaka!

    Förr, i början på 1900 talet till och med in på 30 och 40 talet var det vanligt med många barn! Och alla barn delade rum! Jag och mina syskon, vi är tre, har alltid delat rum, dock haft varsin alkov med draperi för men ändå – samma rum, vi har alltid lekt med samma leksaker, alltid haft allting tillsammans – har vi blivit konstiga av det? Svar NEJ! Min farmor och farfar växte upp med många syskon. Farmor och hennes syskon var 11 stycken, farfar och hans syskon var 10 syskon. Blev de konstiga för det? Svar NEJ!

    Jag älskar namnen du har på dina barn och drömmer är stor att om jag en dag får en flicka så skall hon heta Novalie! Det är det vackraste flicknamn som jag hört!
    Novalie är fantastiskt! Så perfekt!!!!! =)

    Jag kommer aldrig att förstå dem som är elaka. Aldrig i mitt liv! Att vara elak finns inte hos mig, man skall vara snäll ÄVEN om man naturligtvis INTE skall ta någon skit! Men snäll skall man vara, det säger jag alltid till mina patienter då de säger; ”Katie du är alltid så snäll” då svarar jag ”man skall vara snäll <3 det kommer man längst på" =)

    Carola jag älskar din blogg! Du är bääst!
    Varma kramar, Katie

  36. Karin

    Äh folk är bara sjukt rädda för det som skiljer sig från normen. Och alla kan inte ha 2.1 barn eller vad som nu är snittet i Sverige idag.
    Önskar att både du och Mirka kunde försöka skaka av er allt tjafs och dessutom låta bli att ta del av det, för era bloggar är betydligt bättre utan det.
    Ni får nog dessutom mer positiv feedback än negativ skulle jag tro?
    Kör hårt, skaffa 20 ungar till, jag gillart!
    /Karin

  37. Jenny

    Vad arg jag blir när jag läser sådant här! Står helt och fullt på din sida! Stå på er för jag tycker ni verkar som en jättetrevlig familj och barnen verkar ju inte ha något emot att ha många syskon. Tvärtom så har de roligt tillsammans.

    Saknar er i familjen annorlunda programmet. Blev inte riktigt det samma utan er…

  38. Emmelie

    Hej Carola !
    Jag håller med dig.
    Blir så jäkla förbannad på sånt folk som bara snackar skit och som kränker ner folk så.

    Vill bara säga en annan gladare sak…jag vill oclså ha måååånga barn 🙂
    Dom är så underbara på alla sätt och vis 🙂
    Förresten, vår dotter blev 6 månader igår, tiden går så snabbt, för fort.

    Kram <3

  39. Maria Förster

    Jag blir så arg när folk ska lägga sig i hur många barn man har. Jag har ”bara” 4 stycken. Men jag är äldst av 10 HELSYSKON och min man är nummer 3 i en syskonskara på 8 syskon. Vi vet att det är underbart att ha många syskon och våra föräldrar har alltid funnits där för oss när vi växte upp.
    Visst är det orättvist att det finns de som inget hellre önskar än att få ett barn, men inte kan. När andra kan få barn hur lätt som helst och hur många som helst.

    Men är det inte bättre att vi som faktiskt väljer och vill ha fler barn än 2-3 stycken faktiskt får välja det själva och ta hand om våra barn. Det finns ju även de som faltiskt INTE kan eller vill ta hand om sina barn, men skaffar barn ändå…..????

    Jag tycker ni verkar vara en super mysig familj, precis som min egna och min mans…. Det är lågt av andra att klanka ner på er bara för att ni har många barn….. Jag håler på er och läser dein blogg varje dag. STOR KRAM!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting