Allmänt

Busam

Idag var det då tävlingsdags för Novalie !!

Rise and shine tidigt, eller som en vanlig skoldag, runt 7, och sen klev jag upp strax efter och fixade hennes hår och tog ur hennes örhängen.

Perra körde dit henne till 8.10 när de började sin förträning, och jag anslöt med Corrinda, Trixie, Lovelia och Jordan vid kvart över tio.

Jag är löjligt störtförkyld!  Hostar och snorar, och lyckades glömma nässprayen nånstans så jag fick sitta där i typ tre timmar och vara däppt i däsan… 😉  Speciellt dåligt mådde jag inte men det är ju drygt att vara täppt.

Novalies grupp tävlade som nummer två, och Perra tittade på dem och sen tog han Jordan och åkte hem. Skönt för alla 🙂  Perra är lika förkyld som jag, och hade ju sett alla under förträningen och Jordan har inget kul där och springer bara runt och sabbar..

.

Jag är nog täppt i hjärnan med för jag kan inte för mitt liv få in Youtubeklippet som jag tänkt mig, så vill ni se tjejerna får ni klicka på länken:)  Det är deras dans =fristående.

[http://www.youtube.com/watch?v=JE-K4FR3l7c]

.

Novalie är den i svart 😉  Höhö..Nej då, hon står i raden längst fram som femma från vänster.

.

Här står de beredda på att hjula på mattan:

Det var 20 trupper, och alla gör samma, först ett fristående, som är som en dans, och sen matta och plint. Det är kul att se de fyra första ungefär, sen blir det vädligt tradigt, speciellt som man inte vet hur domarna sätter sina poäng. I fotboll vet man ju liksom hur det står, men i gympa har man ingen aning.

Så mellan 10.30 och 13.10 så var det en massa småtjejer och ett fåtal småkillar som visade upp sina konster.

Prisutdelningen sen visade att de inte fick någon medalj och då syntes det i alla truppers ögon och på deras hållning att de blev deppiga…men alla kommer fyra och får en fin plakett, inget diplom, som jag trodde. Fint det för diplomen är så trista och ungarna slänger dem efter ett tag, plaketten är mkt finare 🙂

.

Vi packade ihop oss, hämtade upp Novalie och åkte hemåt. Solen strålade men det blåste ganska vasst och kallt, men jag hade en liten tanke om att hitta lite lä i solen hemma, men det fanns inte…*sur*  Klockan var lite för mkt, men nästa gång solen visar sig så är jag beredd! Fårskinnen ligger och väntar 🙂

.

Jag gick in och satte mig i soffan ist, kände hur jäkla förkyld jag faktiskt var, och att jag var jättetrött. Det är jobbigt att sitta still i flera timmar tydligen 😉

Eftersom småtöserna lekte Busam i hallen och lät massor, så gick jag ner och lade mig i Janelles säng.

Tyst, förutom att Patricia spelade schysst musik inne hos sig som man sov gott till, och så somnade jag…

Ahhh, så nice. Perra slumrade på soffan uppe och Jordan sov inne hos sig så det var ganska slappt här på eftermiddagen.

Middag orkade ingen av oss tänka på så Perra åkte till MC Donalds 🙂  De får lite besvärligt i kassan stackarna när vi kommer med våra jättebeställningar…

Jag brukar skriva upp på en lapp vad alla ska ha när vi ska äta allihopa, för då kommer jag inte ihåg, de ska dessutom ha massa special, naturella Big Mac och cheese utan lök osv..

Är det halva familjen, typ jag och de små så är det inga problem 🙂

Det brukar alltid bli fel på nåt vis, och idag glömde de lägga i 7 (ja  SJU!!) Cheeseburgare….

Eftersom ungarna är så kräsna har vi kommit på att det är enklast att beställa typ 3 cheese istf en big mac, och då blir det mååånga småburgare 🙂 Nu kollade Perra det innan han åkte därifrån som tur var så de fick komplettera lite .

.

I Happy mealen låg det små laser svärd som lyser så ungarna stängde in sig i badrummet sen och fäktades 🙂

.

Smulan är lite rörligare idag!!! Nyss hoppade hon upp på bänken där vi har kattmaten, direkt från golvet, det kunde hon inte igår, då var hon tvungen att ta vägen via kökssoffan. Det går framåt. Hon får helgen på sig, har hon inte blivit betydligt bättre får vi ringa Ultuna igen och rådgöra.

Ut vill hon fortfarande inte gå och Zlatan är inte så pigg på det han heller, hon har säkert berättat för honom vad farligt det är där ute…

Jag har inte sett så många bilar som kört på gatan idag, dels var jag borta och sen sov jag ju…men de tre jag sett så har två kört typ 30 och den sista fort som vanligt 🙁  Jag känner inte igen vem som har vilken bil , jag tycker alla bilar ser likadana ut nuförtiden…tacka vet jag förr när man såg på hundra meters håll om det var en Saab eller en Volvo som kom…;)   Nu är jag mer ” Ja det var en svart bil, typ combi, kanske”  och Perra: ” Jaha, en Volvo V50, det är de som bor där”   😀

.

Idag fyller min syster yster år!!! Vi skulle åka dit och fika, men med den här förkylningen får det bli en annan dag. Det skulle komma en pyttebebis dit och hur gärna jag än ville se henne så är det synnerligen oschysst att bjussa på sina baciller..

Jag mådde rätt bra i morse och under tiden jag satt på Busam, men nu på kvällen är det sämre, som det ju brukar vara med förkylningar. I morgon ska vi bara kurera oss 🙂 Ungarna tycker vi är skittrista.

Corrinda fick nys om att Jay och Minnah skulle uppträda på Stora Torget, och jag hade gärna åkt dit med henne, Jay är ju nu en favorit, men jag orkade verkligen inte…skittrist.

.

I morgon får det allt vara bättre för förutom kurering har jag lovat att åka med Patricia till Skopunkten. De har fått in massa vårskor tydligen och eftersom hon går runt i trasiga typ converse så tänkte jag shoppa nya åt henne 🙂

Corrinda vill med hon åxå, och det brukar bli bra. Kanske kikar vi på lite annat åxå, shoppa är ju ett piggelinpiller 🙂

.

Nu sitter Corrinda här och vädjar om att vi ska slå på den där filmen nån gång, nån hyrfilm, så jag ska koka te och sen blir det soffhäng resten av kvällen !

  Här är det iofs kaffe på gång, men mjölkskummaren ska jag använda nu och göra en stor chailatte 😀

Ni ser ju hur kattmaten står precis intill, det är TUR att de inte äter burkmat som stinker, torrfodret luktar ju betydligt mindre 🙂  Nån gång ska väl även vi kunna ha kattmat på golvet som normala familjer…Nu spelar det ingen större roll iofs eftersom Jordan klättrar upp i soffan och äter ändå,. men han häller inte ut den när den står här uppe åtminstone. 🙂

Jag älskar vår kaffemaskin, som jag köpte till Perra i julklapp förra julen (09). Han gillar espresso, men jag vill ju ha stooora kaffe latte så jag brukar mest dricka neskaffe, men nu har jag upptäckt hur jäkla gott det faktiskt blir med den här. Mjölkskummaren värmer (eller kyler) mjölken , ja eller skummar och värmer, så det funkar utmärkt att få sig en schysst latte här med 🙂  Känns lite exklusivt att stå och greja med den åxå , haha.  Men det blir inte så stora koppar som jag vill ha, så jag varvar friskt med neskaffet 🙂

.

Jaja slut på kaffemaskinsdyrkan, nu ska jag koka tevatten 🙂

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Hemmafrun i USA

    Krya på dig, Latte är gott, men ingerfärsthet som någon här inne på kommentarerna tipsade om hjälper nog bättre mot förkylningen…;)))

    Om du tycker att barngrupperna i förskolan är för stora, snälla skriv då ditt namn på den här sidan, tillsammans kanske vi kan påverka.

    http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2990

    Länka gärna hit…

  2. emma

    Gud vilket fint fristående, vad duktiga de var! Gillade skarpt låten och rörelserna till när de spelade luftgitarr och allt var de gjorde, roligt!

  3. Carina

    Jag förstår precis det där med gymnastiktävling. Min dotter höll på med truppgymnastik i 10 år. Långa tävlingsdagar där hon skymtade till ett par minuter.

    Vilken tur att Smulan verkar ha klarat sig bra ändå. Katter har ju en otrolig förmåga att läka sig själva. 3 katter har blivit trafikoffer hos oss och inte klarat sig. Vet att Siri blivit påkörd iaf 1 gång eftersom vi hörde dunsen och just den bilen stannade och sa till men annars märktes det inte så mycket. Ibland haltar nån katt och vill helst ligga ifred men då vet vi inte vad det beror på, kanske den hoppat eller fastnat nånstans och skadat sig. Har också varit till veterinären några gånger. Då är man glad att ha dom försäkrade.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting