Allmänt

Peace and love :)

Precis alldeles nyss åkte vår äldsta dotter, Janelle, iväg till Peace and love festivalen i Borlänge!

Av en händelse så blev Perra chaufför, vilket inte alls var tanken , men eftersom det strulade lite med ungdomarnas planering så erbjöd vi oss, dessutom har vi ju en stor buss, så de kunde åka alla sex tillsammans.

Det känns helt ok att veta att det är en ansvarsfull vuxen som haft körkort och kört måånga mil de senaste hundra åren, istf en trött 20 åring som kört hela vägen från Tyskland igår, som kör upp det värdefullaste vi har till festivalen!

Janelle har packat, handlat, och packat om ett antal gånger de senaste dagarna, men nu hoppas jag att allt är med, det viktigaste, biljett och pengar har hon iaf, och resten går väl alltid att lösa 😉

.

Nu hoppas vi att vädret kan få hålla sig fint och utan regn!

Janelle var ju på Sonisphere förra sommaren, och det var ju totalt ösregn mer eller mindre hela tiden, så de var som dränkta råttor när de kom hem, våta in på bara skinnet. Hon hade en hundring i sin plånbok, som hon hade stoppat i Bh:n och hundralappen var totalt genomsur…  Kompisens morföräldrar som hämtade hem dem, var förutseende och hade klätt in hela bilen i plast, och hade med sig stora filtar att vira in de våta, kalla tjejerna i 🙂

Det förtar ju ganska mkt av själva upplevelsen att behöva stå i ösregn. Spelar liksom ingen roll om man har bra regnkläder när det är som en ridå av vatten framför en…

.

Jag ska byta solstolen mot lite tvättstuga, och vika lite tvätt, och sen tror jag att jag ska se vad frysen har att erbjuda för middagsmat idag, kanske måste jag åka och handla lite..?  Hoppas inte det, för jag har ingen lust att hoppa in i den kokheta Mazdan.

.

Återkommer senare 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing