Allmänt

Liten tjockis :)

20110720-122038.jpg

Jamie och jag tog sovmorgon idag och kom inte upp förrän närmare 11, härligt. Det kommer bli jobbigt när Perra börjar jobba för han skämmer bort mig med långa sovmorgnar och knappt nåt hushållsarbete alls <3 Övriga familjen är på Älgsafari och det låter spännande , jag väntar på rapport. Systemkameran är med så kanske får ni älgbilder ikväll istf baby bilder 😉 Om vädret hållet sig fint så tänkte vi ta en premiärtur med Jamie i barnvagnen på eftermiddagen . En kort sväng bara för det är då jag brukar inse hur slut kroppen verkligen är 🙂 . När man flåsar och svettas floder efter 300meter och sen är alldeles skakig en timme efteråt … Friskis känns jäkligt långt bort ska lugnt erkännas;) Jaha vad ska vi göra nu då , jag och Jamie ? Han sover gott i min famn ,ligger och småler i sömnen och är ljuvlig så det är svårt att lägga ifrån sig honom , inte ens en kopp kaffe kan få mig att slita mig 🙂 så jag tror vi sitter kvar här och myser lite ! Ha det gott

Kommentarer

 1. Pernilla

  Hej.
  Grattis till underverket så otroligt söt 🙂
  Ser ju såå mysigt ut, nästan så man blir sugen på att skaffa en till bara av att se bilden 🙂

  Hoppas ni har det bra,

  Kram / Pernilla

 2. Beata

  Hej Carola!
  Jamie är så himla söt och verkar väldigt nöjd. Du gör verkligen helt rätt som njuter och stannar i bubblan så länge du bara kan, det går så fort.
  Kramar!

 3. Lina med 5

  Så söt han är stort grattis igen;)Niobarnsmamma häfftigt underbart;)Blir allt väldigt sugen på en 6:a själv.Vad tycker Jordan om att bli storebror?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing