Allmänt

För en liten vecka sen

20110722-133750.jpg

…så satt jag här hemma och var sur , läckte fostervatten och bara väntade på att få värkar , och det känns redan som en evighet sen 🙂 Det är märkligt hur en bebis bara kan inta sin självklara plats i familjen . Jamie är sex dagar gammal men det känns som om han funnits för alltid, han är självklar i vår familj. Underbar och älskad av alla! Nu ska jag gå och bädda i ordning vagnarna så vi kan ta den där premiärturen nån gång , sist kom vi aldrig iväg för det blev så sent. Jordan sover middag nu men vaknar nog snart så vi kan promenera , och tjejerna vill med de med , fast de vill inte missa glassbilen som är på väg så vi får vackert vänta en stund:)Kanske hinner jag dricka kaffe till och med innan Jamie vaknar….. 🙂

Kommentarer

  1. Fia

    Skäms på dig som gör mig så himla bebissugen! Det verkligen skriker i mig att jag vill ha en till.
    Han är verkligen underbar!

  2. Maria med 4

    Och jag som inte skulle ha några fler barn… Har tom skänkt iväg alla mammakläder. Så sugen jag blir! Försöker förtvivlat tänka på ont i kroppen, sömnbrist, försämrad ekonomi och allt annat som en bebis skulle innebära för mig, men bilderna av Jamie raderar mycket effektivt ut alla såna förnuftiga tankar…

    Några tips om hur man gör tjejer? Vi har underskott på såna i vår familj tycker dottern…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing