Allmänt

Vissa har sovit middag och missat middagen

20110728-184440.jpg

Jordan var trött idag och hade ingen lust att vakna när vi andra åt middag men nu passar det unge herrn 🙂 Småtjejerna och Corrinda är med Perra på speedway så det är gossarna och jag hemma bara , jag funderar på en liten kvällspromenad för vädret är underbart och tvillingvagnen nypumpad . Vi hinner lagom innan Sommar med Ernst ju 😉 . Sen är det Hawaii 5-O dom jag tycker är majsigt , kanske mest för att jag varit på Hawaii 🙂 Återkommer ikväll med riktigt inlägg !!

Kommentarer

 1. Gunilla

  Oj, så stor Jordan blivit sedan lillebror kom. SItter på en vuxenstol och äter 🙂
  Kram Gunilla
  Carola: Han brukar sitta på en barnstol men tycker det är himla spännande med de stora 🙂

 2. Gunilla

  Oj, Jordan har verkligen blivit stora killen nu när lillebror har kommit. Sitter på vanlig stol 🙂
  Kram Gunilla

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing