AllmäntJamie

Fredag nu igen :)

Som sagt så snurrar dagarna på i 180 knyck, och det är redan fredag igen! Jamie är snart två veckor, 14 dagar gammal, och nu känns det verkligen som att han alltid funnits här. Han är en så självklar del av familjen.

Fast alla kallar honom för Jordan 🙂  Det blir liksom fel hela tiden, och det är inget konstigt utan ungefär som det brukar vara här hemma, bebisen kallas för det minsta syskonets namn ,  det brukar ge sig efter ett tag 🙂

Alla behöver vänja sig vid det nya 🙂

.

Idag kom Robban in med posten, och där i låg ett paket!!

Från snällaste Susie, en Facebookvän, som hade skickat present till Jamie <3

                        

Sex stycken underbara snuttefiltar, en flaska med magiska droppar mot torsk:) ( ni som inte har barn fattar säkert ingenting , men torsk är en slags svamp som bebisar ofta får i munnen, ibland även i rumpan. Det är lite svårt att få bukt med, men här är ett danskt läkemedel som ska vara toppen !) och sen ett jättefint linne med Alfons på 🙂

Både jag och Jamie tackar och bockar, du är så snäll Susie!!!!!

,

Förra veckan fick vi ett annat paket på posten, från gulligaste WillvinPetra, som gör de underbara skötväskorna, och nu har hon nya grejor på gång:

                          

Det är så smarta saker som ett regnskydd och ett myggnät till……babyskyddet!!!

Det är faktiskt nåt jag saknat, och speciellt myggnätet har jag några gånger haft ett stort till vagn och snurrat runt, men det här är ju betydligt smidigare! Så smart Petra 🙂

Jag ska fota det på babyskyddet så fort jag använder det, vi har ju inte åkt så mkt bil än…men det kommer.

Stort tack till Petra 🙂  som fö flyttar till värmen snart, och inte behöver ha nån höstångest….. lite avis 🙂

Fast, vi kanske åker och våldgästar……. 😉

.

Vädret var som vanligt de senaste dagarna, ganska trist på förmiddagen, vilket gör att man inte riktigt vill dra iväg på nåt. Med regnet hängande i luften så känns det inget kul att åka och bada tex.

Fast när vi röjt och städat undan lite här, så var det finfint, och vi tog en promenad. Idag blev det en lång tur på nästan en timme, och det kändes i bäckenet att det fortfarande är väldigt ostabilt..kanske skulle jag dra åt foglossningsbandet när man promenerar??   Men det var himla skönt ! Känns att jag är på väg åt rätt håll, att kroppen verkligen är på G att återhämta sig.

Tänk ändå, vilken fantastisk manick människokroppen är, och kanske framför allt då, kvinnokroppen 🙂

Som kan bära fram ett nytt liv och sen återhämta sig på förhållandevis kort tid, evolutionen visste vad den gjorde 🙂

.

Jamie låg ihopkurad på sidan och sov:

..hela promenaden och en stund här hemma med, men sen väckte Jordan honom genom att pilla och ropa, hm..

.

Här är kycklingminen:

Hihi 🙂

.

Novalie, Trixie och Lovelia cyklade med oss på promenaden, och de var ganska trötta innan vi var hemma, men det var mest allmänt gnäll.

Robban var iväg hos en kompis, men Corrinda är deppig, för när vi var i Fjällnora och badade så ringde en kompis på hennes mobil, som hon glömt i bilen, och ville ha henne med på en liten resa till Öregrund. När Corrinda inte svarade så ringde hon en annan kompis, så inte nog med att Corrinda missade att följa med, hennes andra bästa kompis är med ist så hon är alldeles ensam hemma….

Eller nog finns det andra, men de här två har hon hängt med hela sommaren.

Surt.

.

Jag har gjort trolldeg, eller play-doh, ikväll, så jag ska kunna göra gipsavgjutningar av lillprinsens fötter. Min tanke var att göra det ikväll, men degen var så varm och jag vill ju inte gärna bränna hans fossingar, så vi tar det på söndag.

I morgon ska vi, om vädret tillåter, ta i trä osv, åka till kompisar som har sin husvagn i Årsunda.

Åhh, jag vill ju ha en husvagn ståendes där jag med, och nu måste jag verkligen fundera på om det kanske inte är läge, om hennes familj är på den campingen så har man ju trevligt sällskap…! Grejen är ju att övriga i min familj inte är lika inne på camping som jag…så vi får hoppas att det blir en kanondag imorgon så de fattar charmen..:)

.

Perra åkte på spinning på eftermiddagen, ett pass som jag skulle kunna tänka mig, ja inte just nu förstås, men det var ett tema pass med 80 talslåtar 🙂 Och det är ju betydligt bättre än den technoskit som det brukar vara ….

Bah. Hårdrockstema skulle åxå funka bra , även om inte spinningen i sig blir roligare så är ju ändå musiken bra. 🙂

.

Sen åt vi tacos…jihaaa;) och sen lät det så konstigt om vår pool så Perra var ute och kollade, och då hade Jordan dragit ut en slang så det rann ut en massa vatten utanför poolen….suck, han har varit på sånt humör hela dagen – sabbarhumöret 😉

Nu han  det inte rinna ut så mkt vatten, och slangen hänger numera uppe i taket så det blir som en väldigt liten fontän ner i vattnet 😉

.

Nu ska jag ta min sovande bebis, han ligger i min famn och sover som en liten gris, och gå och byta blöjan innan vi hoppar i säng .

.

Ha det så gott!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Petra

  =)

  Oh – jaaaaa – klart att ni ska komma ner och våldgästa lite i värmen… ser fram emot en vinter utan vinterdäck, isbjörnar, is, slask och tjocka vinterkläder…

  Kram

 2. Mamma Till Tio

  Ja håller med dig !!!! Tiden bara rusar iväg….ibland undrar man vart den tar vägen !! Har du testat det där medlet mot torsken ??? Jag hade stora problem med det på mina när dom va bebisar…..fick nån medicin som lukta marsipan….och det hjälpte inte mycket……vore kul att höra hur detta du fått är,så man kan rekommendera andra,att det finns medel som kanske hjälper !!! Ha en härlig lördag =)

 3. susie i småland

  Hej vännen..
  Så roligt att du tyckte om paketet, tycer själv att just dom snuttefiltarna är dom bästa som finns, tunna o fina samt lätta att andas igenom.
  Linnet är köpt i ullared för bara 29 kr, så jag tycker allt att du ska bege dig ner dit nån gång, you will love it!! Där finns allt o billigt är det med..
  Ha det gott o pussa på lilla Jamie..
  kram susie i småland.<3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing