Allmänt

Titt ut

20110903-115312.jpg

Jamie ligger och har nästan somnat ute i vagnen 🙂 Det är sol och härligt och jag vill ha mera kaffe här på terassen .. Passa på innan solen inte orkar över grannarnas förbaskade jäkla barrträd:) Det är synd att man inte får bestämma över deras tomter för då skulle det kapas bort massor . Själva har de sol förstås men vi får leva i skuggan av deras träd … * suck *
Men jaja:)
.
Igår så skrev jag ett långt inlägg med massa bilder och så tryckte jag på Spara knappen och allt utom första fotot och två rader text försvann 🙁
De har uppdaterat wordpress precis så jag borde vetat bättre än att låta bli att kopiera det innan jag sparade..men det brukar sällan strula .
Klockan var mitt i natten så att skriva om det då var inte aktuellt men jag gör ett försök ikväll !
Såklart så var det mitt bästa inlägg någonsin 😉
.
Nu ska jag väcka de som inte vaknat än .. Corrinda är och jobbar med min syster på marknad , ja vi involverar all släkt vi kan få tag på det är ju ett familjeföretag 😉
Hon klev upp tidigt men övriga sov länge . Robban har tennis idag så jag tar väl en runda i affärerna och köper middag och lördagsgodis , ska se om nån tonåring lyssnar på Jordan så kan han sova middag hemma under tiden. Om inte blir det till att ge sig på ihopvikning av dubbelvagnen igen 😉
Ha en härlig lördag !

Kommentarer

  1. Maria

    Hej!
    Jag tycker det är kul att läsa din blogg, men tycker nog att du börjat gnälla lite väl mycket på allt och alla. Jag vet även att du kommer att ”hugga” på mitt inlägg, för du verkar inte tåla kritik särskilt bra. Men har man en offentlig blogg får man nog ta lite skit ibland!
    Carola: Trist att du tycker det. Precisera dig gärna vad jag gnäller på, så ska jag fundera på om det är så , eller om det är du sim missuppfattar 😉 Jag hugger när det är befogat. Givetvis är det roligare med beröm än kritik så är det väl alltid, men som jag sa – precisera dig, för vad jag kan komma på så har jag inte varit så värst gnällig på sistone 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing