Allvar

Vidarebefodrar

Jag fick en kommentar av en bloggare som heter Jessica.

Hon vill att jag ska uppmärksamma hennes senaste blogginlägg som lyder såhär:

 

 

BOOB market, till förmån för bröstcancer!

 

Mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag i bröstcancer.

Totalt ställs 50 000 cancerdiagnoser varje år i Sverige. Av dessa är drygt 7000 bröstcancerdiagnoser. Omkring en fjärdedel av all cancer hos kvinnor är bröstcancer, därmed kvinnans vanligaste cancersjukdom. (Fakta: Cancerfonden)

Den 15 Oktober anordnar Scandinavian Cougars BOOB Market på Vaksala Torg i Uppsala, till förmån för Bröstcancerfonden. Det blir en heldag med information, insamling och torghandel. Tillsammans gör vi skillnad!

Den 14:e Oktober kommer det att stå en lastbil parkerad på Vaksala Torg mellan klockan 17-18. Då har du en stor möjlighet att komma dit och lämna saker du vill bli av med som sedan kan säljas den 15:e till förmån för bröstcancern. Leta i förråd och skåp. Ta chansen att göra något bra!

Av Jessika Möller – Lördag 1 okt 10:32

 

Så jag tog mig friheten Jessica att lägga in ditt inlägg, det är ju för ett mkt bra sak så jag tror att du ger ditt samtycke 🙂

Alla i Uppsala med omnejd, som vill bli av med, eller köpa sig nytt ”skräp”… Nu vet ni vart ni ska gå !

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting