Allmänt

Basket proffs

20111002-145312.jpg

Corrinda 🙂

Kommentarer

  1. Annelie Susanna

    Hon är så söt Corrinda och efter vad jag förstått av vad du skrivit så är hon väldigt smart också! Looks and brain!! Det har förrästen alla era barn å tacka för tusan för det, med såna snygga å smarta föräldrar!
    Carola: Åhhh fortsätt 🙂 Jag blir så glad:) Jo, Corrinda är supersmart, och klok, förrutom att hon ju är den sötaste 11 åringen jag känner 😉

  2. Amanda

    Tufft linne!
    Jag gick in och läste om smörincidenten och passade på att läsa några av de äldre inläggen. Kul att se vad mycket som har hänt under åren!
    Men jag tänkte på att du inte skrev barnens namn då. När började du med det och vad fick dig att ändra på det?
    Carola: Familjen Annorlunda 🙂 Efter att ha visat hela Sverige vår familj i tioavsnitt så kändes det fånigt att inte nämna ungarna vid namn:)

  3. Evelina

    Åh gud vsd jag är avundsjuk på dina barn, jag vet att man inte får vara det men shit vad du och perra din man verkar vara bra föräldrar, skulle verkligen vilja ha dig som mamma! Du verkar vara så lärleksfull, omtänksam, tänker på alla dina barn och hur bra mamma som helst!!
    Ville bara säga det.

    Ha det så bra!!
    Carola: Tack snälla Evelina 🙂 Men jag lovar dig attvåra barn vill byta föräldrar ibland de med;) Men jag blir jätteglad av dina snälla ord:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting