Allmänt

Min kompis… :(

Min bästaste kompis i hela världen…eller nää, men en av mina käraste ägodelar 😉 vill inte vara med längre….Min dator är kaputt!!

Fatta vad joooobbigt 🙁

Perra får ta med den till datakillen i Månkarbo som fixar deras grejor, men det är ju frågan om han kan fixa eller om den är att betrakta som stendöd..?

För två år sen så tvärdog min andra dator, men då lyckades han plocka ur det jag inte kunde vara utan…som bilder!!!! och sen dokument ( inga viktiga saker, men massa kopierade recept, kopior på kvitton, små anteckningar osv…) och….Mina favoriter.  Jag läser ju en massa bloggar som jag inte har nån större koll på utan de ligger i Mina favoriter, och där lägger jag ju allt jag ska kolla mer på sen osv…

Gahhh, jag orkar inte att datorn kollapsar!

Iofs så är det superkul med nya datorer, men nää, jag vill ha min egen.

 

Nåväl, nu har jag roat mig med att spela Wordfeud i flera timmar, tur man har mobil annas hade jag ju fått ägna kvällen åt sånt som vika tvätt, städa eller nåt annat lika spännande 😉

Vem jag spelade mot??

Perra….. 🙂

Haha,jo det är sant, vi satt där i varsitt hörn av soffan med varsin mobil och spelade…ett tag var Corrinda med åxå… och mellan varven så smsade jag med tonåringarna som var nere…. 😉

  Inte en enaste bild har Perra på den här datorn!!

Urtrist! Han använder sin till att spela poker och betala nån räkning ibland, och kanske läsa nyheter..Men det är ju fint så kan jag ju låna den 🙂

Bilden ovan är väl ett år eller så,och finns med i början av den här bloggen, men det låtsas vi inte om 🙂  Det är Jordan när han var lite mindre, gullunge!

  Här är han en pyttebebis, bara tre veckor gammal, och vi är på EuropaPark i Tyskland 🙂

Barnen fick en varsin maskot och alla lade sin hos Jordan i vagnen…:)

 

Jaja, idag har vi varit på promenad, blev en halvmil, och det var skönt väder även fast solen inte sken idag.

Lovelia och Trixie cyklade, Jordan och Jamie åkte vagn och Perra och jag promenerade. Hemma var Robban som är sjuk … Välkommen kääääära virusårstid….;(

När vi kom hem så kom Corrinda utflygande , hon har varit med en kompis på deras lantställe över helgen, och nu var hon glad att vi var hemma, vi trodde hon skulle komma senare.. Men de hade åkt så de skulle hinna till nån Kick – off med basketen, så hon och Perra åkte dit.

Corrinda hade varit på marknad och köpt present till Patricia, filmen Sex and the city 2. 🙂

Jag tillhör väl de få som inte tycker att det är en speciellt underhållande TV-serie och har ju följdaktligen inte sett nån av filmerna, men Patricia älskar dem, och blev glad över presenten.  Jag trodde jag köpt den till henne, men tydligen inte..

 

Skrutt, jag kommer inte överens med Perras dator.. man får inte skriva för fort, för då hinner inte t angenterna med, och tangentbordet är inte som mitt….det är en lite större dator, så det är väl därför kanske..? Men drygt är det! Blir mer slarvfel än vanligt..sorry.

 

Nu ösregnar det ute…det trummar fint på taket till poolrummet och nyss så kom Zlatan in och var alldeles gemomvåt. Han är så fånig den katten för han tycker om att bli skrubbad med en handduk, så ibland så kan han gå ut bara för att blöta ner sig så jag ska torka honom..:)

Vissa gånger så går han ut, blöter ner sig, kommer in och stryker sig mot mina ben så jag ska torka, och så fort han är torr går han ut igen, och så börjar vi om . 🙂 Knaskatt .

 

Nej, men nu måste jag packa ihop min dator och ställa den på bordet så inte Perra misar att ta md den i morgon….håll en tumme eller två att den bara är lite trött och att det räcker med lite omtanke och fix!

Jag återkommer …

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Katie

    Min kära dator är snart också död -.- ingen lust att köpa en ny! Men inser nu att den inte håller så länge till!
    Orkar inte lämna in och hålla på nu så då jag fyller år om en månad blir det till att önska sig pengar så att jag kan köpa en ny 😀

    Min dator går mot en säker död ”så snälla lilla dator! Håll åtminstone sex veckor till!!!” haha xD
    Jag sparar ner allt på hårddisk varje dag typ! Allt för att rädda det som räddas kan om datorn plötsligt kollapsar helt och hållet!

    Ha en fin dag Carola!
    Kramizzar,
    Katie

  2. Carro

    Ett litet blogg tips! Samla alla fina bloggar på bloglovin.com. D e kanon!! Tack gör en bra blogg!! Ni e då mysiga och du skriver väldigt bra!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting