Allmänt

Dublin?

20111006-152804.jpg

Syster Yster och jag planerar långweekend nångång i februari – mars 🙂
Tänkte först julshoppa i London igen men med en liten bebis kändes det mest jobbigt , även om london är ok att ta sig fram med barnvagn så är det ju vansinnigt mkt folk överallt …
Nu lurar vi på Dublin 🙂
Vi har varit på väg dit många år för att dricka Guiness och lyssna på deras härliga uttal men det har inte blivit av .
Finns väl ingen alkohol fri Guiness kanske men jag får väl dricka the:)
Nån som varit där ??

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag bor strax norr om Dublin sen ett år tillbaks, det är en fantastiskt stad! Varje gång jag åker ner till centrum så ser jag någonting nytt, alltid förändring där=)
    Ett tips är, om ni vill gå på rundtur i Jameson eller om ni ska på Guinnessbryggeriet, att förboka på deras hemsidor, blir billigare så och Jameson är hemskt poppis så turerna blir snabbt fulla.
    http://www.visitdublin.ie är en bra sida, om ni vill ha mer tips på vad man kan hitta på=)

    Kolla gärna in Leprechaun-muséet med, visserligen så är det riktat mest för barnen, men jag tyckte att det var roligt och lärorikt där, trots att jag är 24, haha.

  2. Myh

    Jag har varit där, och jag längtar tillbaka kan jag säga! Mysig stad att gå runt i, det finns ju så mycket att se överallt. Och vad jag kommer ihåg var det mycket lättframkomligt så det lär inte vara några problem om vagn eller så ska med! Rekommenderar verkligen att åka dit!

  3. Martina

    En jättemysig stad! Jag var där med tonårsdottern och vi hade det mysigt. Tog en dagstur ut på landet, fantastiskt landskap och vi hade tur att slippa dimman 🙂
    Ett annat tips är Edinburgh. Gamla delen av staden är super mysig! Min favorit stad, jag ska absolut dit igen!

    Tack för en fin blogg!

  4. Nettan

    Jag åker till Dublin om 4 veckor med familjen, ska hälsa på en av mina bästa och äldsta vänner som bosatt sig där. Ska bli väldigt roligt och spännande!
    Jag kan återkomma i November med mer info 🙂
    Är det något specifikt du undrar innan så kan jag säkert ta reda på det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting